Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

W drugiej turze głosuję na Komorowskiego. A Ty?

Zaczęty przez vvv, 2015-05-17, 23:44:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

MariuszM

Cytat: MariuszM w 2015-05-25, 22:26:21
Nie posiadam takich informacji/wiedzy,co bym mogl jednoznacznie opowiedziec sie za lub przeciew. Jestem zawieszony  w prozni.... :) i dobrze mnie z tym

Dla admina,co gardzi 20% gowniarzeria od Kukiza,uwaza sie za jedynego gloszacego jedynie prawdziwa nowine tekst jw :lol:
Spokojnie Tomku, to ze tobie sie nie udalo ( eurowybory,OSO) nie oznacza podobnego wyniku u innych.... ;)
To co dajesz z siebie wraca do ciebie.
Dlatego Ty wyjedziesz do Swiss jak na prWdziwego Polaka przystalo.
oraz
Nie wkladaj mi do ust czegos ,czego nie powiedzialem. :)

Manku dalej nie potrafisz rozumiec podobnie jak Tomek,ze zwisaja mnie lemingi,platfusy oraz pisuary.Zwisaja mi wszyscy,kt niszcza Polske gospodarczo,kukturowo i spolecznie! :D

"Tusk prawdopodobnie ma na sumieniu o wiele więcej, i grubiej, po to się idzie w Polsce do polityki."
Powaznie po to??? :lol:
Dlatego jest jak jest....

Czyli z 3 na 5 prezydentow RP ma szrame w postaci
Bolo,Alek,Litwin o takie polskie walcili my :lol:
To jest ta wolnosc?! :)

Dlatego slowa J. Pilsudskiego  sa nadal aktualne
" Lecz zwycięstwa nad agenturami nie odnieśliśmy wcale. Agentury, jak jakieś przekleństwo idą dalej bok w bok i krok w krok."

Zyon

Cytat: admin w 2015-05-26, 09:45:35
Cytat: Zyon w 2015-05-26, 09:44:08
Miejmy nadzieje, ze nie ;)

Mnie to rybka, ale niektórzy chcą dalej zarabiać uczciwie pieniądze, a nie tylko na życie. ;)
No tak, ale ta zlodziejska szajka najlepiej jakby znikla calkiem z zycia publicznego, a tu widze Miro znowu zaczyna brylowac w rezimowkach, Protasiewicza tez juz zaczynaja promowac. Jeszcze chwila i wroci Nowak i paru innych "uczciwych"
Work Buy Consume Die

administ

Jeszcze nie jarzysz, że "ta złodziejska szajka" zostanie zastąpiona kolejną "złodziejską szajką", a różnica między nimi jest tylko w "przyzwoitości" złodziejstwa? :roll: ;)

Zyon

Powiedzmy, ze widze roznice miedzy niektorymi i nawet jezeli nie darze sympatia to widze roznice miedzy takim Nowakiem a np Cymanskim. Ustroj jest jaki jest, wiec mozna dzialac jedynie w jego ramach ale takie wieczne narzekanie to moze dac jakas depreche albo i raka tylko :D
Work Buy Consume Die

administ

:lol:
Problem w tym, że kasta polityczna w tym kraju jest raczej zamknięta. I ciężko jest cokolwiek zmienić w sposób "demokratyczny".  8)

Zyon

Spokojnie, pojawil sie Kukiz z lomem i juz cos tam kawalek odlupal.
Widzialem nawet wczoraj takie meme, z mlotkiem i kawalkiem rozlupanego betonowego slupa z logiem PeO :D
Work Buy Consume Die

administ

Cytat: MariuszM w 2015-05-26, 09:58:32
Nie posiadam takich informacji/wiedzy,co bym mogl jednoznacznie opowiedziec sie za lub przeciew. Jestem zawieszony  w prozni.... :) i dobrze mnie z tym

Dla admina,co gardzi 20% gowniarzeria od Kukiza,uwaza sie za jedynego gloszacego jedynie prawdziwa nowine tekst jw :lol:
Spokojnie Tomku, to ze tobie sie nie udalo ( eurowybory,OSO) nie oznacza podobnego wyniku u innych.... ;)
oraz

Aleś mi dowalił, aleś mi dowalił!  :shock: ;)
Ulżyło Ci chociaż troszkę? :roll:  :lol:

administ

Cytat: Zyon w 2015-05-26, 10:18:01
Spokojnie, pojawil sie Kukiz z lomem i juz cos tam kawalek odlupal.
Widzialem nawet wczoraj takie meme, z mlotkiem i kawalkiem rozlupanego betonowego slupa z logiem PeO :D

Próżne nadzieje, klika lokalna zastąpi klikę polityczną, a w zasadzie nie zastąpi, bo i tak kandydaci będą raczej z namaszczenia partyjnego.  8)

Zyon

No wlasnie nadzieje a nie defetyzm i zwatpienie  :lol: Chyba, ze za tym ponuractwem i czarnowidztwem stoi nadzieja, ze lepiej sie milo zaskoczyc niz powtornie rozczarowac  :lol:
Work Buy Consume Die

administ

Ale jest nadzieja dla młodych napaleńców co chcą się wyrwać z "niemocy" - trzeba wstąpić do Kukiza partii, to może Kukiz namaści? ;)
W poprzednich wyborach Palikot robił za "zbawiciela"...  8)

MariuszM

Cytat: admin w 2015-05-26, 10:18:46

oraz

Aleś mi dowalił, aleś mi dowalił!  :shock: ;)
Ulżyło Ci chociaż troszkę? :roll:  :lol:
A tobie? :D Mowie jak jest Mariusz M :lol:
Zachowujesz sie jak dziewica,co chcialaby,ale boi sie..... :D

administ

MariuszM

Cytat: admin w 2015-05-26, 10:25:41
Ale jest nadzieja dla młodych napaleńców co chcą się wyrwać z "niemocy" - trzeba wstąpić do Kukiza partii, to może Kukiz namaści? ;)
No popa,na Palikota nie glosowalem kolejna skucha! :D
Ty nie udajesz,Ty naprawde nie rozumisz.  :D

MariuszM

Cytat: admin w 2015-05-26, 10:29:15
Tomku mówi, że mu to rybka... ;)  :lol:
Mariusz na to,wie nie wczuwaj sie tak mocno...!!! :lol: :D
+
pomodor :D

administ

Cytat: MariuszM w 2015-05-26, 10:31:42

No racja!  :shock:
Czekam w takim razie na wytyczne... ;)

MariuszM

Cytat: admin w 2015-05-26, 10:36:19
Cytat: MariuszM w 2015-05-26, 10:31:42

No racja!  :shock:
Czekam w takim razie na wytyczne... ;)
Pomylies mnie z OSBO OSO :) Ja gram w innej lidze,nizinnej,na kwadracie :lol:

Diogenes z Synopy

ten  pogląd nie jest odosobniony

ałtorytet -

"młodzi zagłosowali na komedianta"

prezes NBP. Marek Belka

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/komorowski-na-czele-po-to-glupi-pomysl,545697.html

gdybyście to zrobili przez głosowanie na ustabilizowane lewicowe i prawicowe partie opozycyjne, a nie głosując na komedianta - stwierdził szef NBP.

Pomyślał, że wszystko jest tak proste jak w książkach Doktora. A tak nie jest. Trzeba było zainwestować w speca od manipulacji. Manipulację można przebić tylko silniejszą  manipulacją. 

Cytat: Zyon w 2015-05-26, 09:59:20

Mnie to rybka, ale niektórzy chcą dalej zarabiać uczciwie pieniądze, a nie tylko na życie. ;)
Jeszcze chwila i wroci Nowak i paru innych "uczciwych"
Cytat

Nowak, jest w Brukseli  za Dobre pieniądze, więc wątpliwe.

Bieńkowska  "już nie chce do Sejmu i do Senatu, bo... nic tam nie robi"
http://www.se.pl/wiadomosci/polityka/elzbieta-bienkowska-nie-wracam-do-sejmu-bo-nic-tam-nie-robie_610918.html

przypominam :

Problemem demokracji nie jest kogo wybierze lud – bo zawsze wygra oszust, który łatwowierną i prostą większość skusi socjalem. Problemem demokracji jest to, że większość ma prawo głosu.

Zyon

Ale Kukiz nie chce budowac partii i struktur, tylko ruch obywatelski, hallo wake uo neo  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Zyon

Cytat: Diogenes z Synopy w 2015-05-26, 10:40:58
ałtorytet -
"młodzi zagłosowali na komedianta"
prezes NBP. Marek Belka
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/komorowski-na-czele-po-to-glupi-pomysl,545697.html
gdybyście to zrobili przez głosowanie na ustabilizowane lewicowe i prawicowe partie opozycyjne, a nie głosując na komedianta - stwierdził szef NBP.
Bo oni tego nie rozumia, i dlatego dostali po lapach, tu jest bardzo dobry artykul na ten temat (co ciekawe na portalu Lisa)
http://natemat.pl/143637,upadek-autorytetow-salonu-karolaka-i-kwasniewskiego-zastapili-stanowski-i-tworcy-memow
(http://m.natemat.pl/4fbf550822636e1c10ba86814686c0a8,641,0,0,0.jpg)
Work Buy Consume Die

administ

Spoczko, jak się chce, to nawet z czyszczącego kominy, można awansować na prezydenta Unii. Trzeba tylko mieć predyspozycje.  :D