Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Ale jacyś złośliwcy okulary wynaleźli. ;)

Gavroche

Nie wziąłem pod uwagę, ręce mi jeszcze na długość wystarczają. :)

Blackend

admin

Dasna

Cholera jasna jeszcze nie wyzdrowialam całkowicie. Ale mnie wzięło. Chyba za te 6 lat bez chorób. Kurka wodna tak bylam nastawiona i nakręcona an treningi po Turnieju Jasniaka Seniora , a tu d...a zimna. Teraz za 2 tygodnie start i nic juz nie zdzialam. sama sie uspokajam, ze zmiana kategorii , ze to początek sezonu, ale odrobic to bedzie znowu cięzko. Ech, no nic. Startuje , bo juz sie zgłosilam , opłacilam i jest blisko. W Ciechanowie , gdzie ostatnio sporo sędziowałam i lubie tam jeżdzic.

Gavroche

Ja bym poświęcił te 2 tygodnie na zdrowienie, plus 2x w tygodniu lekkie szlifowanie techniki ze sztangą.

renia

Cytat: Dasna w 2025-03-21, 09:37:32Cholera jasna jeszcze nie wyzdrowialam całkowicie. Ale mnie wzięło. Chyba za te 6 lat bez chorób. Kurka wodna tak bylam nastawiona i nakręcona an treningi po Turnieju Jasniaka Seniora , a tu d...a zimna. Teraz za 2 tygodnie start i nic juz nie zdzialam. sama sie uspokajam, ze zmiana kategorii , ze to początek sezonu, ale odrobic to bedzie znowu cięzko. Ech, no nic. Startuje , bo juz sie zgłosilam , opłacilam i jest blisko. W Ciechanowie , gdzie ostatnio sporo sędziowałam i lubie tam jeżdzic.

Zdrówka i powodzonka Dasna...  :)

renia

Cytat: Gavroche w 2025-03-21, 10:14:39Ja bym poświęcił te 2 tygodnie na zdrowienie, plus 2x w tygodniu lekkie szlifowanie techniki ze sztangą.

Chyba by musieli Ciebie do łóżka przywiązać... 8)

Gavroche

Cytat: renia w 2025-03-21, 12:24:58
Cytat: Gavroche w 2025-03-21, 10:14:39Ja bym poświęcił te 2 tygodnie na zdrowienie, plus 2x w tygodniu lekkie szlifowanie techniki ze sztangą.

Chyba by musieli Ciebie do łóżka przywiązać... 8)
Słusznie, to nie jest łatwe, ale rozsądek by tak chciał. :P

admin

A nie lepiej postawić na lenistwo?
To taki miły stan! ;)

Dasna

Cytat: admin w 2025-03-21, 23:50:26A nie lepiej postawić na lenistwo?
To taki miły stan! ;)
:D  :D

Dasna

Tak właśnie robię.  :)

admin

Gavroche

Cytat: Dasna w 2025-03-22, 06:58:42
Tak właśnie robię.  :)
No i good marchewka! :P

Gavroche

Cytat: admin w 2025-03-21, 23:50:26A nie lepiej postawić na lenistwo?
To taki miły stan! ;)
Czasem jest i miejsce na to, jak człowiek zajechany na amen.
W innym przypadku, odpowiednie proporcje biernego i aktywnego wypoczynku, są lepsze niż całkowite nieróbstwo. :)
Nawet, zauważyłem u siebie, szybciej się choroba kończy, jak na końcówce zrobię że 2 lekkie treningi. 8)

Dasna

Dzisiaj pierwszy dzień rozruchu po 2 tygodniach choroby. Jeszcze pokasłuje, ale to może ciągnąc sie i miesiąc.
Zobaczymy jak mi dzisiaj pójdzie.  :)

admin

Lekkie rwanie na rozruch barków! ;)

Dasna

Tak jest ! Tak było.
Nooo, nawet, nawet cos tam wyrwalam i podrzucilam, ale kondycji nie mam. Nic to Baśka , jak mawiał pan Wołodyjowski. Dam rade, choc na wyniki trzeba bedzie poczekac i potrenowac dłuzej.

Dasna

Dzisiaj drugi trening po chorobie. Po tym pierwszym czułam jak moje ciało pozytywnie zareagowało. Jakby stęchło. He, he  :lol:  brzmi może niezbyt zachęcajaco, ale właśnie tak poczułam się lżejsza i nie taka,  jakby nadęta.

Dzisiaj mam chęc trenować dalej, może dołożę trochę ciężaru?

Dasna

No, to dzisiaj kiiiicha. Ledwie zipałam. Jakies zimne poty. Oj, przyjdzie popracować nad formą jeszcze sporo.