Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

1300 kcal

Zaczęty przez vvv, 2016-01-18, 11:41:52

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

renia

Cytat: admin w 2016-01-19, 08:22:06
Czysta energia z odrobiną wit.E, ale przy wątrobie tak często jedzonej, to nawet ma sens... ;)

Nowa "dieta Adama" może jeszcze coś dla Ewy by się znalazło ciekawego... :roll: 8)

Zyon

Cytat: admin w 2016-01-19, 08:22:06
Czysta energia z odrobiną wit.E, ale przy wątrobie tak często jedzonej, to nawet ma sens... ;)
Niestety szkodzi na glowe, co widac ewidentnie. :D
Work Buy Consume Die

Gavroche

Fajnie sobie zaległości na Forumie narobić, proszę, nowe tematy się pojawiają nawet.
Już nie dręczcie tak Adama, spoco gostek przecież. :P
Żyj nam Adasiu 100 lat, śmiech to zdrowie przecież. 8)

Zyon

Tez racja :D Szkoda, ze Benny Hill pogibl ale Jas Fasola jeszcze zyje, kolesie z Monty Pythona jeszcze tworza, no i Adas.  :D
Work Buy Consume Die

vvv

Cytat: vvv w 2016-01-19, 02:50:08
dzień3:
tłuszcz
Cytat: renia w 2016-01-19, 07:48:25Jaki tłuszcz "żresz"?

Nie unikam masła, ale też na niego jakoś specjalnie nie poluję, powiedzmy masło raz w tygodniu jak najbardziej. Wątroba raz w tygodniu. Taki dzień na samym tłuszczu może wyglądać tak:

09:00 kawa z masłem
12:00 kawa z masłem
17:00 kawa z masłem

8)

vvv

Cytat: admin w 2016-01-19, 08:14:41
konieczna byłaby rezygnacja z dnia pierwszego.
Ale tak bez żółteczek

Groch <plus jedna cebula> gotuję dosyć krótko, tak by był jadalny, ale jeszcze nie miękki za bardzo, a już na pewno nie rozgotowany, po zdjęciu z ognia dodaję słuszną ilość pieprzu i nieco soli oraz tłuszcz i blenduję do uzyskania zupy krem. Zjadam <co za złocisty smak>, nie gazuje, po trzech dniach w jelitach pewnie robi się z tego z tego niezłe natto.

Koniecznie się staram wygospodarować dzień w tygodniu oparty na jajach do syta z tłuszczem.

8)

renia

I co to jest za dieta?

Jarek

Cytat: renia w 2016-01-19, 15:19:38
I co to jest za dieta?
Eksperymentalna ,może  nawet trwać  do kończ życia . :lol:

Zyon

Jarek, co tak lagodnie?  :shock: :?
Work Buy Consume Die

renia

Jarek do kończ...:roll: :wink: