Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Ostrzyce - 2016

Zaczęty przez renia, 2016-02-28, 17:41:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Mnie już chyba nic nie zdziwi... :shock: :lol:

renia

Koszt pobytu na spotkaniu "u Stolema" (28-29 maja 2016) wynosi (od soboty z obiadem, potem poczęstunek na sali konferencyjnej, uroczysta kolacja i możliwość udziału w dancingu, nocleg i śniadanie w formie szwedzkiego stołu)
wynosi 152 zł/osobę.

Blackend

A sam dancing ile kosztuje? ;)

renia

Nic. :lol: Można skakać do drugiej w nocy za darmo. 8) Tyle, że przyjazd na własny koszt... :?

Blackend

No nie wiem czy się skuszę, bo na skakanie do Warszawy płacą 100zeta plus darmowa przywózka i jeszcze co zakąsić można. ;)  :lol:

renia

:lol: faktycznie niezła oferta... :lol: 8)

administ

I jeszcze można kafelkami porzucać w zomo, jak za dawnych lat... ;)
A wszystko przyjemniej niż na ustawce, bo bez armatek wodnych, gazu łzawiącego i pałowania.  8)

Mirek

Cytat: renia w 2016-02-29, 19:49:49
Koszt pobytu na spotkaniu "u Stolema" (28-29 maja 2016) wynosi (od soboty z obiadem, potem poczęstunek na sali konferencyjnej, uroczysta kolacja i możliwość udziału w dancingu, nocleg i śniadanie w formie szwedzkiego stołu)
wynosi 152 zł/osobę.
A w planach/programie jest coś jeszcze?
Np jakaś prelekcja, wykład lub wykładzik, zapoznanie się z najnowszymi wynikami badań z Poznania, jakieś info o LCHF (podobno "grasuje" w Skandynawii i w Europie Zachodniej? Albo, albo...

administ

Pewnie coś przygotują... ;)
Chętnie się doszkolę.  :D

Mirek

Cytat: admin w 2016-03-01, 10:37:11
O! Super - to będzie nas co najmniej dwóch.

administ

renia

Cytat: Mirek w 2016-03-01, 10:28:57
Cytat: renia w 2016-02-29, 19:49:49
wynosi 152 zł/osobę.
A w planach/programie jest coś jeszcze?
Np jakaś prelekcja, wykład lub wykładzik, zapoznanie się z najnowszymi wynikami badań z Poznania, jakieś info o LCHF (podobno "grasuje" w Skandynawii i w Europie Zachodniej? Albo, albo...

Każdy będzie mógł się wypowiedzieć, sala konferencyjna i sprzęt będą, a co i kto powie to nie wiem.
Ja zaśpiewam... 8) :lol:

renia

Już z naszej grupy 20 osób się zapisało i oni liczą na fachowe doradztwo w zakresie Diety Optymalnej. Nowe osoby dochodzą a i "stare" mają pytania" nawet bardzo osobiste... :lol:

Mirek

Cytat: renia w 2016-03-01, 12:09:42

Już z naszej grupy 20 osób się zapisało i oni liczą na fachowe doradztwo w zakresie Diety Optymalnej. Nowe osoby dochodzą a i "stare" mają pytania" nawet bardzo osobiste... :lol:
No to trzeba tam być i już.

renia

Ty pewnie z kajakiem przybędziesz, ale nie zapomnij o żonie i córce... 8) :lol:

Anulka177

A można tam wydłużyć czas pobytu np na 3 dni, bo się nam nie opłaca 500 km jechać na jeden dzień?  :roll:

renia

Anulko, Ośrodek będzie wolny od piątku od godz. 15:00. Jakaś duża grupa osób tam jest do piątku rana i wcześniej nie ma miejsc.
Wiem, że niektórzy  (szczególnie Ci przyjeżdżający tak jak Ty z daleka, będą już w piątek i do niedzieli).  :D
Miło mi będzie Ciebie poznać... :D

Anulka177

A no to bardzo dobrze, w takim razie muszę zaklepać miejsca, miejmy nadzieję, że pogoda dopisze, bo że dopisze towarzystwo to się raczej nie martwię  :wink:
Też się cieszę na myśl, że cię poznam  :D

administ

Fajnie, woda w jeziorze pewnie już będzie zdatna do wymoczenia kości... ;)