Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

To nie jest żart, przed chwilą dostałem emaila na prywatną skrzynkę z ostrzeżeniem, że mam nie pisać, ponieważ użytkownicy też będą pociągnięci do odpowiedzialności. Pisałem już do Pana Tomasza na priv i otrzymałem potwierdzającą informacje.  :?
Nie wszyscy tu podali swoje adresy emailowe więc nie do każdego ta informacja dotrze.

Małgośka

Cytat: Gavroche w 2014-04-01, 19:21:48

Ale Ty drętwa jesteś :lol:
Jak amputowana noga 8)

:lol:  :lol:  :lol:

Gavroche

Cytat: Blackend w 2014-04-01, 19:23:02
To nie jest żart, przed chwilą dostałem emaila na prywatną skrzynkę z ostrzeżeniem, że mam nie pisać, ponieważ użytkownicy też będą pociągnięci do odpowiedzialności. Pisałem już do Pana Tomasza na priv i otrzymałem potwierdzającą informacje.  :?
Nie wszyscy tu podali swoje adresy emailowe więc nie do każdego ta informacja dotrze.
Ja też mam :?

RafałS

Z kolei ja dostałem właśnie maile od Baraka O. i Władegomira P. że forum zagraża jedynie słusznej linii światowego porządka... :-|

Dasna

Ja też i uważam, że to jest Prima Aprilis.

Gavroche

Cytat: RafałS w 2014-04-01, 19:28:28
Z kolei ja dostałem właśnie maile od Baraka O. i Władegomira P. że forum zagraża jedynie słusznej linii światowego porządka... :-|
I też użytkownicy zostaną pociągnięci?

Małgośka

No ok, skoro jest akcja mailowa i użytkownicy mają być "pociągani do odpowiedzialności"  :lol:  to... o co kaman?

Ktoś coś rozjaśni?

RafałS

Cytat: Gavroche w 2014-04-01, 19:29:27
I też użytkownicy zostaną pociągnięci?
Nie wiem, ale zapytam przy okazji.  :lol:

Blackend

Cytat: Dasna w 2014-04-01, 19:28:42

Dzisiaj był np. sprawdzian szóstoklasisty i nie był to prima aprilis - normalny roboczy dzień jak wiele innych, tyle że początek kwietnia.  :?

RafałS

Cytat: Małgośka w 2014-04-01, 19:30:22
No ok, skoro jest akcja mailowa i użytkownicy mają być "pociągani do odpowiedzialności"  :lol:  to... o co kaman?

Ktoś coś rozjaśni?
Proszę czekać cierpliwie, póki co - nic nie pisać! Wyjaśni się wkrótce...

Gavroche

Cytat: Dasna w 2014-04-01, 19:28:42
CytatChyba że wcześniej forum kwaśniewskiego zostanie zamknięte .
http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?t=22921

Blackend

Ktoś coś rozjaśni?

Chodzi o to, że jest tu propagowana szkodliwa dieta dla większości społeczeństwa. 30 profesorów sie pod podpisało i jest to nadal aktualne.  :?

Blackend

Az się zacząłem jakać tak się prze prze przejąłem.  :?

Małgośka

Fuck, dziś ten dzień, Paskudy! :twisted:

renia

Ja nie mam maila od żadnego przywódcy... :?

Gavroche

Cytat: Blackend w 2014-04-01, 19:33:14
Ktoś coś rozjaśni?

Chodzi o to, że jest tu propagowana szkodliwa dieta dla większości społeczeństwa. 30 profesorów sie pod podpisało i jest to nadal aktualne.  :?
A nas jest więcej niż 30 :D

renia

...ale nikt nie ma proffff. przed nazwiskiem... :? To tak jakby nas nie było... :(

Blackend

Cytat: renia w 2014-04-01, 19:36:19

Ja nie mam maila od żadnego przywódcy... :?

A sprawdzałaś skrzynkę? Trzeba klikać co chwilę "odśwież", bo może się coś przytkało?  :roll:

renia

...odetkałam i dalej nic... :? :lol: