Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Może po to, aby... chociaż oczy się rozbiegały nieco. ;)

Cytat: Gavroche w 2014-04-02, 20:55:52
Cytat: Radzio w 2014-04-02, 20:54:13
"No, proszę Cię ..."  :lol:
No dobra, niewielką :D

W stosunku do komentujących? :D

administ

Cytat: Gavroche w 2014-04-02, 20:58:30
Cytat: admin w 2014-04-02, 20:56:06
A jaka jest celowość pisania tekstów typu - "jesz margarynę debilu?"  :shock: , skoro zaraz czytający widzi w TV reklamę metalicznego tłuszczu trans typu "serce, jak dzwon" ...    :roll:  :lol:
Że ja jestem mniej wiarygodny od reklamy?! :shock:

Nie, że szkoda czasu na tłumaczenie bezmyślnym istotom oczywistych oczywistości...  8)
To taki typ, co po godzinie tłoczenia do głowy zasad Diety Optymalnej pyta: "to z czym mam jeść ten chleb Panie Doktorze?"  :lol:
I tyle kobiecina zrozumiała. Normalnie jak Rec&sp.zoo...
Margarynę bardzo zdrową mają jeść, aby niektórzy mogli tanio "szkodliwe dla zdrowia" masło kupować.  :D

Radzio

Ech. Szefu. Ty to masz dobrze, napiszesz taki paszkwil i nikt się nie obraża. :? Próżna ma nauka, ale robię co mogę. :D

MariuszM

Z takich ciekawostek jaja tanieją :) Mięso drożeje, ponieważ Leo Paleo naciera :D

administ

No co!
Za kilo masła płacę już 16zł!  :shock: :?
Dlatego nie wolno chwalić tej, jak to adaśko nazwało -  "paszy dla cieląt"  :roll: :wink:

Blackend

Masz jeszcze super cenę, bo ja płacę 20zł/kg.  :?

Zyon

Cytat: admin w 2014-04-02, 21:03:51
Cytat: Gavroche w 2014-04-02, 20:58:30
Cytat: admin w 2014-04-02, 20:56:06
A jaka jest celowość pisania tekstów typu - "jesz margarynę debilu?"  :shock: , skoro zaraz czytający widzi w TV reklamę metalicznego tłuszczu trans typu "serce, jak dzwon" ...    :roll:  :lol:
Że ja jestem mniej wiarygodny od reklamy?! :shock:

Nie, że szkoda czasu na tłumaczenie bezmyślnym istotom oczywistych oczywistości...  8)
To taki typ, co po godzinie tłoczenia do głowy zasad Diety Optymalnej pyta: "to z czym mam jeść ten chleb Panie Doktorze?"  :lol:
I tyle kobiecina zrozumiała. Normalnie jak Rec&sp.zoo...
Margarynę bardzo zdrową mają jeść, aby niektórzy mogli tanio "szkodliwe dla zdrowia" masło kupować.  :D
O to to :D
Choc ja szczerze mowiac jestem pod wielkim wrazeniem wiedzy Grzeska, facet rozstawia po katach wszystkich lekarzy, doktorow, biochemikow, bo wie wszystko z kazdej dziedziny choc Lutza przeczytal ledwo pare miesiecy temu  :lol: Normalnie luk w wikipedie i  juz tworzy nowe teorie i podwaliny pod kolejne  - "wieczorem zajme sie tym tematem"  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

http://www.thereynoldsmom.com/2012/04/belly-blanket-from-belly-armor-review.html?m=1
I która przyszła mamusia nie kupi kocyka chroniącego brzuszek przed promieniowaniem? :lol:

Zyon

Cytat: admin w 2014-04-02, 21:10:25
No co!
Za kilo masła płacę już 16zł!  :shock: :?
Dlatego nie wolno chwalić tej, jak to adaśko nazwało -  "paszy dla cieląt"  :roll: :wink:
prosze sie trzymac nomenklatury DDT - "skondensowanej paszy dla cieląt"  :shock:
Work Buy Consume Die

renia

No i co Wy na to? :roll:

http://fitness.wp.pl/multimedia/galerie/go:1/art1290.html

...pewnie powiecie, że dr Kwaśniewski już dawno o tym pisał... :roll:

jukor

Kawa z rana, prócz walorów smakowych ma trochę pobudzić, ale żeby aż tak? :shock:

http://www.hotmoney.pl/nabiezaco/Sprzedaja-kawe-smierci-Ma-200-procent-kofeiny-wiecej-niz-a33641

administ

O!  :shock:
Wreszcie coś dla naszych kawoszy...  :wink:

Zyon

Rakieta w dobrej cenie  :shock:
Work Buy Consume Die

administ

Pełen fengszuj...  :wink:

Zyon

Tyle, ze jak znam zycie przesylka drugie tyle. A to jest to co mnie powstrzymuje przed zakupami  :?
Work Buy Consume Die

jukor

Czy możecie sobie wyobrazić otyłych i pobudzonych hamerykanów ? :D

administ

Prawdziwy kiper kawowego smaku nie przepuści takiej okazji!  :wink:
Gorzkokwaśna ma być i tyle starczy...  8)

renia

Cytat: Zyon w 2014-04-04, 10:00:47
Tyle, ze jak znam zycie przesylka drugie tyle. A to jest to co mnie powstrzymuje przed zakupami  :?

To już przy samym płaceniu jesteś pobudzony... :shock: :lol:
Mi punkty z fotoradaru starczają na pobudzenie... :lol:

renia

Cytat: admin w 2014-04-04, 10:06:01
Prawdziwy kiper kawowego smaku nie przepuści takiej okazji!  :wink:
Gorzkokwaśna ma być i tyle starczy...  8)

Ale można sobie zrobić po prostu kawę z większej jej ilości i jest to samo... :roll: też oczy na wierzch wychodzą i buty się otwierają... :shock: :lol: :wink:

Zyon

Cytat: jukor w 2014-04-04, 10:05:13
Czy możecie sobie wyobrazić otyłych i pobudzonych hamerykanów ? :D
Taki otlusczony wieprzak amerykancki to pewnie z wiaderko tego musi wydudnic zeby go cos poruszylo  :shock: :lol:
Work Buy Consume Die