Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

To przez tych zatuczonych komuchów z FED wszystko i płacę minimalną...  :shock: :wink:

Blackend

Płaca minimalna = bezrobocie. Choćby nie wiem jak zaklinali rzeczywistość i choćby Bóg wie ile władowali kasy w jego likwidację.
Ale w ten sposób nie wygrywa sie wyborów, bo ludzie pragną socjalu, więc mają go z każdym rokiem coraz więcej.  8)

administ

No właśnie, sam jestem ponoć "lewakiem", to wiem, że tylko z państwa się ciągnąć opłaca...  8)

Blackend

Radzio

Cywilizacja pewnie wojny nie przetrwa, ale "mleczyk" ... tak. ;) :lol:
http://nt.interia.pl/technauka/news-arka-noego-pelna-nasion,nId,1405641

administ

Aby prąd był, bo życie bez prądu dziś jest do...  :oops:
Znaczy, idzie przywyknąć, ale po co taką przykrość przeżywać?  :wink:

Radzio

Ale "mleczyk" o tym nie wie, na szczęście. :lol: ;)

Blackend

Niedoścignionym wzorem w utylizacji mleczyków jest moja Mama, żadna flanca jej nie umknie!  :twisted:  :lol:

administ

A ja walczę mechanicznie z mleczykami każdej wiosny, ale zawsze kilka zostawiam, aby przyszłej wiosny było co robić w ogrodzie...  :D

Radzio

:lol: Taka jest rola regulatora. ;)

Blackend

O, to u mojej Mamy nie przejdzie, ale i tak się nowe pojawiają, bo wiatr zawsze coś tam naniesie.  8)

Radzio

... regulatora. ;) :D :lol:

administ

"Żyj i daj żyć..."  :wink:

administ

Cytat: Blackend w 2014-04-08, 10:11:26
O, to u mojej Mamy nie przejdzie, ale i tak się nowe pojawiają, bo wiatr zawsze coś tam naniesie.  8)

U mnie nie przejdzie, bo sikają chemikaliami po trawnikach, ile gleba zniesie!  :?  :wink:

Radzio

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Zdrowia dla wszystkich", a tak będzie. ;)

Blackend

Cytat: admin w 2014-04-08, 10:13:38
U mnie nie przejdzie, bo sikają chemikaliami po trawnikach, ile gleba zniesie!  :?  :wink:

Bo się im plewić nie chce.  :?  :D

administ

Się wie, bo kark i kolana trzeba przygiąć...  :wink: :mrgreen:

Blackend

A brzuszysko przeszkadza... ;)  :lol:

administ

O! To, to...  :lol:

administ

http://www.rp.pl/artykul/9138,1096926-Jak-leczyc-cukrzyce.html - i pomyśleć, że Dr Kwaśniewski pierwszego cukrzuka wyleczył ze 45 lat temu.  8)
"Opowieści cioci kloci" nazwali to doniosłe odkrycie ówcześni "naukowcy" I nic się nie zmieniło do dziś!  :?