Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Unia się szykuje, bo kwotowanie mleka znosi.  8)

Zyon

Work Buy Consume Die

Blackend

administ

Bo cukru też zaczyna brakować, jak polskich producentów cukru kwotowaniem prawie "wycieli".  :wink:

Blackend

Ciekawe co zrobią z departamentem odpowiedzialnym za regulację mleka i cukru, bo nie ma takiej opcji aby dało się go zlikwidować.  8)

administ

No jak to co?  :shock:
Przecież, że zwiększą liczbę etatów z tego powodu.  :wink:

administ

Cytat: Zyon w 2014-04-08, 14:00:40
Cytat: admin w 2014-04-08, 13:37:15
http://www.dobreprogramy.pl/Windows-8.1-Update-1-obowiazkowa-aktualizacja-dzis-pojawi-sie-w-Windows-Update,News,53514.html - czekamy ze stosowną cierpliwością!  8)
Jak obowiazkowa to nie ma wyjscia innego niz czekanie  :lol: :lol:

Jo!
A najgorsze, że to już drugi system MS za darmochę!  :shock: 
Przy MS 9 mam nadzieję, że tego nie powtórzą.  8) :wink:

Zyon

Swoja droga, kliknalem w ten link i ten wyglad pulpitu smieszy niesmiennie  :lol:
Work Buy Consume Die

administ

Pulpit to przeżytek, a menu "Start" - dla inteligentnych inaczej  :wink: i błąd, że MS ustąpił wstecznikom XP-kowym (mohery jedne  :wink:), cofając System przynajmniej o dziesięć lat!  :shock:
No, ale "wyniki sprzedaży" się liczą...  8)

administ

Do tego 15.15 i jeszcze aktualizacji nie ma!  :shock:  :twisted:

Zyon

Cytat: admin w 2014-04-08, 15:09:57
Pulpit to przeżytek, a menu "Start" - dla inteligentnych inaczej  :wink: i błąd, że MS ustąpił wstecznikom XP-kowym (mohery jedne  :wink:), cofając System przynajmniej o dziesięć lat!  :shock:
Taaaak, taaaak  :lol: Sam glowny projektant tego czegos przyznal, ze to byl blad, bo blednie zalozyl, ze kazdy chce klikac na tablecie i wtedy nie potrza mu klasycznego dekstopu  :lol: Ja uwielbiam swoj zas...upstrzony setka ikon, folderow i skrotow desktop, on ma gleboki sens, bo wszystko wiem co, gdzie i jak a nie jakies wielkie kwadraty kolorowe  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

administ

Mnie to rybka, jak będzie xp-kowy szajs, to sobie zrobię downgrada do 8.1, ale mam nadzieję, że aż tak nie cofną tego systemu!  :shock:  8)

Gavroche

Evoo:
http://acronyms.thefreedictionary.com/_/dict.aspx?rd=1&word=EVOO
Robi furorę w Stanach, ponieważ pomaga chronić przed wieloma schorzeniami będącymi tam prawdziwą plagą.
Regularne spożywanie 50 g evoo dziennie zapewnia podobno ukierunkowanie metabolizmu w kierunku spalania tłuszczu i likwidacji syndromu metabolicznego.
Odkrycie OEA, czyli hormonu parakrynowego pochodzącego z kwasu oleinowego, stanowiło przełom.
http://www.agmrc.org/media/cms/oliveoil_08D51C4E3F9DA.pdf

administ

I bardzo dobrze, że robi furorę, bo hameryka w tej chwili to zbiór tępych grubasów.  :D

Zyon

Dobre, ze litosciwie Canade pominales, lewaku jeden ;)  :lol:
Work Buy Consume Die

administ

Marynarz-Farmer pisał, że Canada jest spoko, bo grubasów nie widzi się na ulicach!  8)
Klimat na spacery za surowy pewnie!  :wink:

Zyon

To gdize oni trzymaja tych grubasow, zeby nikomu na ulicy wrazen estetycznych nie psuc? Moze w rezerwacie, jak indian?  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

administ

To takie grube, że siedzi w domach, bo przez futrynę się nie mieści.  8)

Blackend

Fakt, faktem, że po jakie licho ludziska wchodzą w Win 8.1, jak jest udana Siódemka?  :shock:
Vista szybko umarła, bo spartolili robotę, teraz jest czas na Dziewiatkę - nieparzyste zawsze im lepiej wychodzą.  :D

administ

Dokładnie, dlatego bardzo się dziwię, że MS uwstecznia ósemkę!  :shock:
Jak już się kto pogubi w tych narożnikach ósemkowych, to mu Start niepotrzebny.  :wink: