Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Groch z kapustą... :?  :roll: nic już nie jest zdrowe... :?

Radzio

Cytat: Radzio w 2014-05-18, 18:15:11
Spoco, tylko wirtualnie naśladuje. ;) :lol: :lol:

Jazda "na czerwonym", to taka ... taka ... taka anarchia komunikacyjna jest. ;) :D :lol:

Zyon

Kawe wrzucili do chipsow, bulek i alkoholu  :lol: Pisza, bo im ktos kaze, wiec po raz setny zlepiaja kilka starych artykulow o niczym
Work Buy Consume Die

Radzio

Może nie tyle każe, co daje zarobić, organizując w ten sposób miejsca pracy, które spotykają się z aprobatą ... . Czyjąś aprobatą. :D
"Bardzo pożyteczna próżna robota", czyli ładny nonsens w cudzysłów ujęty. ;)  Wspomniałbym coś o "czarnej kropce"- ale jak tak można, zaraz od poniedziałku. :shock:

Radzio

:shock: Optymiści.

administ

http://www.wprost.pl/ar/448791/Skandal-w-Pizza-Hut-Spiewaczka-zjadla-makaron-z-drutem/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+wprost-wydarzenia+%28Wydarzenia+Wprost+24%29 - O proszę!  :shock:
Jedzenie glutenu może być szkodliwe dla zdrowia, a cooleś twierdzi, że formuła 4es Ponomarenki&Lutz;a to na glutach stoi!  :roll: :wink:

renia

Dbali po prostu o odpowiedni w posiłkach poziom żelaza... 8)

Radzio

Ciekawy sposób regeneracji strun głosowych. :roll: Ale żeby to zaraz nazwać skandalem. "Łatwe żarcie" to jest skandal. :D

anakin

zofijeczka

Cytat: anakin w 2014-03-31, 17:25:41
A idąc tropem za sjp.pwn.pl

kilka «zaimek oznaczający w sposób przybliżony liczbę większą niż 2 i mniejszą niż 10»

Czyli przynajmniej na 3 dni. ;)
Moja matematyczka była tego samego zdania. Gdy kazała w ramach pracy domowej zrobić kilka przykładów, to za dwa bylo 2 ;)

administ

Logika matematyka...  :D

Blackend

renia

Radzio

I dopiero wtedy zaczną się prawdziwe problemy. ;) :D  Przyjęcia, rauty, sympozja, wykłady,  p r z e m ó w i e n i a. Świat oszaleje. :lol:
Tymczasem co to ma wspólnego ze zdrowiem, nie wiem. :D :lol: :P ;)

Gavroche

renia

...ale łyse... :shock: :lol:

Gavroche

Cytat: renia w 2014-05-21, 16:17:10
...ale łyse... :shock: :lol:
Dlatego mam sentyment :lol:
Jadłem jeszcze taki dziwny agrest, też łysy, duży i bardzo ciemny...
Jest tyle nowych lub odmienionych owoców, że hej, chyba stale muszą poszerzać rynek, by utrzymać się w strzemionach.
No na nas nie zarobią, ale w sezonie letnim czasem skubnę troszku fruktozy :D

renia

Mamy w ogrodzie łysy i ciemnoczerwony (jak jest dojrzały) agrest. Ale może teraz jakieś inne mają, z genem żaby na ten przykład... 8) :lol:

administ

http://www.youtube.com/watch?v=4DiUSJtwu6w&list=UUkL3t8GPKhDGzjnTwNz86vQ - młodzież ma nową fryzurę, ale nie tak krótką jak ja!  :D