Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Nie słuchają, a potem sobie biedy narobią... :?

administ

A to insza inszość...  :wink: :mrgreen:

renia

Kobieta zawsze wie co dla faceta jest najlepsze... :D 8)

administ

No właśnie, dlatego najczęściej wdowami zostają...  :wink:

renia

:? wiadomo już dlaczego mężczyźni żyją krócej...

administ

anakin

Cytat: jukor w 2014-05-31, 10:54:25
Na "dwójce" produkuje się Edyta Górniak. Mówiła o zdrowym odżywianiu, bo jest wegetarianką. Białko zwierzęce zjada tylko z ryb. Jedzenie mięsa zwierząt ma negatywne skutki dla ludzi, bo przed zabiciem dużo adrenaliny wydzielają zwierzęta, ta jest rozprowadzana przez krew po całym organizmie. Ludzie zjadają takie mięcho i mają jak mają.
A Kamel wychwalał Edytę za zdrowy wygląd. Cud miód i orzeszki w ka(r)melu. :D

Bardzo lubię Edytę Górniak za całokształt. Figurę ma idealnie taką, jaką lubię. Jak dla mnie - wygląda rewelacyjnie. <3 Żywi też się mądrze.

Zyon

Nienawidze Edyty Gornniak za caloksztalt. Ohyda wcielona muzycznie i optycznie  :shock: :(
Work Buy Consume Die

administ

No, pa!  :shock:
Jak jakiś toan napisał, że to nie "albo", tylko "czyli", to ten psychiczny połamaniec MiToman, co ostatnio u Teresy dał głos mało się ze śmiechu nie zadusił z resztą dobrychdzieci...  :lol: :lol: :lol:
Zaraz podam linora...

administ

administ

Cytat: admin w 2014-06-01, 14:55:00
toan napisał,

UPS!  :shock:
To nie toan, to admin...  :wink:

renia

Podobni są... :roll: Admin jakby szczuplejszy... :roll: :lol:

administ

Ale czy się ten grubas toan-admin badaniom podda, czy nie podda?  :shock:
Oto jest pytanie!  :lol: :lol: :lol:

renia

Ja myślę, że musieliby wystawić jakieś działo, żeby się poddał,  :roll: inaczej nic się nie podda i nic się nie będzie działo...  :?

Gavroche

Cytat: admin w 2014-06-01, 15:08:48
Ale czy się ten grubas toan-admin badaniom podda, czy nie podda?  :shock:
Oto jest pytanie!  :lol: :lol: :lol:
A kogo to...? :D
Pytanie czy statystyki wzrosną, bo o to przecież chodzi, czy znowu czego nie zrozumiałem? :?

Zyon

Cytat: admin w 2014-06-01, 15:00:20
Jest - http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4149.0 - ale radochy mieli...  8)
Dobry temat, jeden z ciekawszych, ktory mnie nieco zmotywowal, zeby sie troche bardziej przespac z podrecznikiem biochemii :D Ten blizniaczy po drugiej stronie teczy tez ciekawy :D
Work Buy Consume Die

administ

Cytat: Gavroche w 2014-06-01, 15:41:53
czy znowu czego nie zrozumiałem? :?

Sam się zaczynam gubić w tych zawiłościach netu...  :? :wink:

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-06-01, 15:49:01
Cytat: admin w 2014-06-01, 15:00:20
Jest - http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4149.0 - ale radochy mieli...  8)
Dobry temat, jeden z ciekawszych, ktory mnie nieco zmotywowal, zeby sie troche bardziej przespac z podrecznikiem biochemii :D Ten blizniaczy po drugiej stronie teczy tez ciekawy :D
Ale tu nie ma o MiTach, co się nabijają...

Zyon

Jakich mitach? Mowisz o tej parze z prawda2.info co pisala z jednego nicka? Najpierw byli tutaj, potem na DD, ale sie obrazili i odeszli z internetow przed twoim pojawieniem sie. Adam319 ich troche tepil i podsrywal metodami podobno ubeckimi, co mu z wielka przyjemnoscia mu Edytka i Misiek wypominali. Dalo sie z nimi rozmawiac nawet na poziomie o ile podzielales ich poglady i zdanie, jezeli nie to Tomek zaczynal troche histeryzowac i ogolnie cos jak anakin, personalnie wrzucac.
Work Buy Consume Die