Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

MariuszM

Jak słysze,że 300 kcal to dużo to uśmiecham się pod nosem. Co ta Pani powiedziałby na moje śniadanie ~1200 kcal :shock:

administ

1200kcal, to mocne śniadanie.

MariuszM

Praktycznie od 5:15 na nogach, praca na powietrzu 8h czasem więcej jak trzeba (stawiamy stacje benzynową), obiado-kolacja 17-18. Nie zawsze mieszcze tak pokaźne śniadanie (6-8 żóltek, kubek śmietanki, kawałek masła  i na petelnie ,gorzka czekolada, jakiś cukierek lub miód-czas to pieniądz :) ) więc zabieram w słoiczku do pracy to co pozostanie+plus ze 2 placki serowo-jajeczne jakbym lekko zgłodniał.

administ

To idealnie przy takiej pracy.

renia

Cytat: admin w 2011-12-14, 20:08:44
http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=881 - to urządzenie jest bardzo dobre. Godne wsparcia!

I wsparłam ten szczytny cel...udało mi się jeszcze przed Świętami to zrobić. Oby to przedsięwzięcie spełniło pokładane w nim nadzieje - i to z nawiązką... :D

renia

:lol: ... Rosjanie wiedzą najlepiej czym zakąszać, żeby alkohol człowieka nie pokonał... :lol: Na nich ogólne dopuszczalne normy stężenia alkoholu we krwi nie działają...
...albo to jest dobre:"picie alkoholu na pusty żołądek, jeśli jest powtarzane, może wywołać raka jelita grubego, a to nie jest wskazane"... :shock: dlaczego... :shock: :lol: :lol: :lol:  :wink: Natłukli głupot dziewczynie do głowy i teraz to powtarza, święcie przekonana, że ma rację... :? Te zagraniczne owoce nafaszerowane chemia akurat pomagają... :roll: ciekawe w czym...i komu... :roll:

Dasna

:lol: :lol: Czyli najlepiej zostać wegetarianinem i wtedy picie będzie mniej szkodziło. :lol: :lol: No to pijemy pod sałatkę.  :lol:

Blackend

HeavyMetal plus gorzała i mamy pełny odjazd ;)  :lol:

Dasna

Pod cieciorkę , no to siup. :lol: :lol: :lol:

Dasna

"jeżeli chcemy jednorazowo spożyć alkohol , jest to bardzo proste" No coś takiego . Nigdy bym na to nie wpadła. A ktoś kto wie , że popije powinien się od rana przygotować. Dużo pic płynów.  :mrgreen: No pokochałam tę panią.  :P

Blackend

A potem grzecznie do poradni po witaminki i suplemenciki sie udać bo to samo zdrowie jest ;)  :D

administ

Cytat: Blackend w 2011-12-29, 12:05:08
A potem grzecznie do poradni po witaminki i suplemenciki sie udać bo to samo zdrowie jest ;)  :D

Taniej wyjdzie klinik!  :wink:

Blackend

Cytat: admin w 2011-12-29, 14:45:49
Taniej wyjdzie klinik!  :wink:

O, właśnie! I wzrok sie poprawi ;)

Dasna

Piwo z rana jak śmietana :lol: :lol: :lol:

administ

Cytat: Blackend w 2011-12-29, 15:06:40
I wzrok sie poprawi ;)

Ból głowy, odruch wymiotny, drżenie rąk i dygotanie reszty ustanie!  :wink:  :D

renia

A nie lepiej po prostu nie pić poprzedniego dnia? :shock: :lol:

Blackend

Cytat: admin w 2011-12-29, 15:19:21
Ból głowy, odruch wymiotny, drżenie rąk i dygotanie reszty ustanie!  :wink:  :D
I można wtedy pełnym gardłem zaspiewać - dziwnyyy jeeeest ten swiaaat ;)

Dasna

Cytat: renia w 2011-12-29, 15:25:19
A nie lepiej po prostu nie pić poprzedniego dnia? :shock: :lol:
Reniu specjalistka powiedziała , żeby pić trzeba się przygotować. I trzeba pić pod cieciorkę. :mrgreen: