Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Drapieżników jest mało, a jaki postrach szerzą ;)

renia

...co prawda to prawda... :lol:

Dasna

http://kultura.wp.pl/gid,14058884,title,Swinia-tez-czlowiek,galeria.html
No , cóż każdy ma swój sposób wyrażania siebie. :lol: Nie , no wieprzowinka mi smakuje. wielki szacun dla świni , ale dla artystki niekoniecznie. :lol: :lol:

renia

Już nie wiedzą co wymyślać, żeby zwrócić na siebie uwagę... :?

administ

Renia!
Ty nie czujesz tej głębi wyrazu artystycznego i zapachu chlewni, co z pewnością jest istotnym i nieodzownym elementem dla przeżywania tej sztuki!  :wink:
Ja też nie, ale popatrzeć można.  :D

Dasna

:lol: :lol: :lol: Wielka sztuka przez duże" Ś".  :lol: A swoją drogą to chyba cieplutko w tej chlewni. Ale jak ona dopchała się do koryta? :lol: :lol:

renia

Cytat: admin w 2011-12-09, 11:42:31
Renia!
Ty nie czujesz tej głębi wyrazu artystycznego i zapachu chlewni, co z pewnością jest istotnym i nieodzownym elementem dla przeżywania tej sztuki! 

Jakaś taka nie nowoczesna jestem... :( daleko mi do...chlewni... :lol: :lol: :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2011-12-09, 11:49:08
:lol: :lol: :lol: Wielka sztuka przez duże" Ś".  :lol: A swoją drogą to chyba cieplutko w tej chlewni. Ale jak ona dopchała się do koryta? :lol: :lol:

Siem wyżarła... :lol: :lol: :lol:

renia

Cytat: admin w 2011-12-09, 11:42:31
... ale popatrzeć można.  :D

No bo w sumie to jest niezła sztuka... 8)

Blackend

Cytat: Dasna w 2011-12-09, 11:23:14
http://kultura.wp.pl/gid,14058884,title,Swinia-tez-czlowiek,galeria.html
No , cóż każdy ma swój sposób wyrażania siebie. :lol: Nie , no wieprzowinka mi smakuje. wielki szacun dla świni , ale dla artystki niekoniecznie. :lol: :lol:

"O w mordę" tos dowaliła do pieca ;)  :lol:

administ

Cytat: renia w 2011-12-09, 12:18:42
No bo w sumie to jest niezła sztuka...

Jedyne co zauważyłem, to że skośne oczęta ma.
I to sianko!  :D

renia

Nie piszę o dziewczynie... :lol: tylko o stronie artystycznej... :lol: :lol: :lol: :lol:

administ

AAAAAAAAAAA!
To teraz już nie rozumiem kompletnie tej sztuki.  :?

renia

Ja też nie... :( ale jak się nie wie o co chodzi to zawsze chodzi o... :roll:

comasens

Każdy ma dwoje rodziców,czworo dziadków,ośmioro pradziadków...licząc tak do trzydziestego trzeciego pokolenia otrzymujemy liczbę wszystkich ludzi jacy żyli do tej pory i żyją obecnie na ziemi... :?  Co o tym sądzicie?  Jedna wielka rodzina :shock:?

renia

renia

http://www.obmawiamy.pl/12/brakuje-masla-z-powodu-nowej-diety-tluszczowej/

...teraz naukowcy są podzieleni, a jeszcze niedawno byli jednomyślni... :? :lol:

renia

...." Propagatorem diety jest min. lekarz i dietetyk z sanatorium w Ciechocinku, Jan Kwaśniewski, który uważa, że tłuszcze są balsamem dla ciała i nie powinniśmy ich ograniczać."

Z dr. Kwaśniewskiego robią propagatora diety, a nie twórcę... :? To było do przewidzenia...

Dasna

Też na to zwróciłam uwagę :?.

barja

A co w tym dziwnego? Przecież Ameryki też nie odkrył Amerigo Vespuci, a otrzymała jego imię.