Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Diogenes z Synopy

Cytat: renia w 2016-03-16, 22:07:17
Cytat: Teresa Stachurska w 2016-03-16, 22:01:46
Gdyby innych kropli nie było... A tu odwrotnie - patrz przemysł reklamowy jak i rzesze dietetyków i innych "ekspertów".
Nowe badania, nowe wyniki, Wiedza Doktora Kwaśniewskiego się potwierdza, a zalecenia medyczne ciągle są bez zmian...
I gdzie jest ta dobra zmiana? :? 8)

a nie, nie nie!
Trzeba wyjść i skakać i demonstrować  przeciwko firmom produkującą trującą chemię zwaną lekarstwami i przeciwko Jaroszowi przyspawanemu na amen. I śpiewać - kto nie skacze ten w big farmą   8)  ;-) .
Coś nie widzę odważnych  ;-)  . Ale w sprawie nieistotnej dla 90 % , potrafi parę osób wyjść . Widocznie choroby i jedzenie nie są tak ważne jak nam się wydaje  :roll: 8)  ;-) . Przecież są lekarstwa!  ;-)

renia

Dzisiaj w radiu się chwalili, że będą następne obowiązkowe :? szczepienia dla dzieci "za darmo"
(o ile dobrze pamiętam to 150 ml PLN z państwowej kasy, czyli z naszych kieszeni)...
Big Pharma czuwa niczym Big Brother... 8)

Jarek

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-03-17, 11:31:32
Cytat: renia w 2016-03-16, 22:07:17
Cytat: Teresa Stachurska w 2016-03-16, 22:01:46
Gdyby innych kropli nie było... A tu odwrotnie - patrz przemysł reklamowy jak i rzesze dietetyków i innych "ekspertów".
Nowe badania, nowe wyniki, Wiedza Doktora Kwaśniewskiego się potwierdza, a zalecenia medyczne ciągle są bez zmian...
I gdzie jest ta dobra zmiana? :? 8)

a nie, nie nie!
Trzeba wyjść i skakać i demonstrować  przeciwko firmom produkującą trującą chemię zwaną lekarstwami i przeciwko Jaroszowi przyspawanemu na amen. I śpiewać - kto nie skacze ten w big farmą   8)  ;-) .
Coś nie widzę odważnych  ;-)  . Ale w sprawie nieistotnej dla 90 % , potrafi parę osób wyjść . Widocznie choroby i jedzenie nie są tak ważne jak nam się wydaje  :roll: 8)  ;-) . Przecież są lekarstwa!  ;-)

Daj przykład pójdą inni .Ja jestem za obecnym systemem zdrowia ,to o nic walczyć nie muszę  :lol:

renia

A jak ktoś czuje, że jest kotem, albo psem? :shock: 8)

Diogenes z Synopy

No to pisze w formularzu, że chcę być Burkiem. Albo ją nosić ;-)  . Burkę  ;-) . To społeczeństwo otwarte. Nie to co nasze. Tylko do pracy, i do kościoła i mężczyzna z wąsami, a kobieta lepi pierogi  ;-)

renia

Monotonia... :? A jak zrobi gołąbki to jeszcze je zamrozi...  :wink:

Diogenes z Synopy

innowacyjność na niskim poziomie  :?

renia

Nie będę się przyznawała do narodowości, schowam się pod burką... 8)

Anulka177

A ta pani z mikrofonem aby na pewno zdrowa jest?  :shock: Bo ma straszne worki pod oczami! :? Problemy z nerkami? :roll:

Teresa Stachurska

Cytat: renia w 2016-03-19, 19:53:39
Czy istnieje dieta idealna? :roll: 8)

https://www.youtube.com/watch?v=A-Oy5usQt-Q

Ta pani (docent Czopnik?, dobrze pamiętam?) ma też chyba problem ze stawami. Dr Różański zalecający dietę makrobiotyczną sprawia wrażenie "na ostatnich nogach" - wyraźny deficyt energii. Pan Zięba zaś nie wzywał, wyjątkowo?, do przepraszania dr Kwaśniewskiego. A profesor widzi celowość obniżania cholesterolu. Znaczy nie jest dobrze, kolejki do lekarzy będą rosły  :shock: 

renia

Teresa, super diagnozujesz... :D

Teresa Stachurska

;)  Taka debata to nie debata  :lol:

renia

Ale pewnie kasiorkę na takie debaty dostają... :roll:

Dasna

Teresa Stachurska

Cytat: renia w 2016-03-19, 21:20:41
Ale pewnie kasiorkę na takie debaty dostaj±... :roll:

Może.

Dasna

Cytat: Dasna w 2016-03-19, 21:22:29
http://fakty.interia.pl/mazowieckie/news-ulicami-stolicy-przeszedl-marsz-powiedz-nie-rasizmowi,nId,2165822

Allah Jezus dwa bratanki. O ku...a. Sorry, ale po prostu komuś wali w dekiel.  :lol:
Aaaaa i "te intelektualisty" na transparencie "napisały" - ALLACH.  K...a, Jezus jak to Jezus im wybaczy,  ale muzułmanie to ich w pień wyrżną. 8) :?

renia

Boże, widzisz i nie grzmisz... :roll: 8)

administ

Cytat: renia w 2016-03-19, 19:53:39
Czy istnieje dieta idealna? :roll: 8)

https://www.youtube.com/watch?v=A-Oy5usQt-Q

Chciano mnie zaprosić na to spotkanie, jako prelegenta, ale "z przykrością" musiałem odmówić!  8)
Nigdy nie lubiłem być publiczny...  :lol: