Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

A szkoda... :? Ci, którzy nie mają nic mądrego do powiedzenia, ani do zaprezentowania, pchają się na "świeczniki", a ci, którzy mogą coś mądrego powiedzieć, wolą trzymać się z daleka od tego całego "brudnego biznesu"... :?

Diogenes z Synopy

szkoda. Bo Zięba mówił tam, że po pewnym czasie dieta tłuszczowa szkodzi.   Nie ma kto bronić.  :? 8)  :x :P

Cytat: Anulka177 w 2016-03-19, 20:21:47
A ta pani z mikrofonem aby na pewno zdrowa jest?  :shock: Bo ma straszne worki pod oczami! :? Problemy z nerkami? :roll:

zależy  :roll:, gdy ma 29 lat to nieciekawie, ale gdy 79 lat, to fantastycznie!  ;-)

renia

Nie znam jej, ale daję jej 50... :roll:

administ

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-03-20, 08:27:42
szkoda. Bo Zięba mówił tam, że po pewnym czasie dieta tłuszczowa szkodzi.   Nie ma kto bronić.  :? 8)  :x :P

Bronić?  :shock:
Mnie bardzo cieszy wygłaszanie takich haseł, bo za nabiał i mięso nie lubię przepłacać.  :?
Dobredzieci - szkoda, że tak skapcaniały, bo to była świetna, darmowa reklama szkodliwej "diety tłuszczowej"...  :D

Anulka177

Ale przynajmniej mnie Renia tym linkiem ustrzegła przed zmarnowaniem czasu bo się przecież na ten wykład Trziszki wybierałam, a tu słyszę, że on jest przeciwko przeciwko diecie wysokotłuszczowej. Zastanawiam się w takim razie, co on będzie mówił na tym zjeździe optymalnych  :roll:

Cytat: admin w 2016-03-20, 08:20:40
Cytat: renia w 2016-03-19, 19:53:39
Czy istnieje dieta idealna? :roll: 8)

https://www.youtube.com/watch?v=A-Oy5usQt-Q

Chciano mnie zaprosić na to spotkanie, jako prelegenta, ale "z przykrością" musiałem odmówić!  8)
Nigdy nie lubiłem być publiczny...  :lol:

Szacunek! Takie wystąpienie należałoby do cyklu: " Mówił dziad do obrazu...."  :|

Diogenes z Synopy

Cytat: Anulka177 w 2016-03-20, 10:38:41
a tu słyszę, że on jest przeciwko przeciwko diecie wysokotłuszczowej.
a skąd taki wnioski?   :shock:  :)
CytatSzacunek! Takie wystąpienie należałoby do cyklu: " Mówił dziad do obrazu..
nie chce, bo Doktor i jego idea przegrała. Niewielu skorzystało. Na siłę nikt nie będzie propagować, ażeby propagować - trzeba mieć siłę - a siłę ma ten kto ma piniądze.   :?  8)   A nie rację.

Anulka177

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-03-20, 10:50:36
Cytat

Z wysłuchania jego wypowiedzi, posłuchaj co mówi o tzw "monodietach" Dla mnie to on propaguje dietę "wszystkiego po trochu" czyli koryto.

Diogenes z Synopy

powiem Ci, że Admin bez trudu by te argumenty przeciw zbił. Nawet ja - laik dietetyczny-  już by potrafił się obronić, przed szkodliwością monodiety tłuszczowej. Słaba debata, bo wszyscy się ze wszystkimi zgadzają.  :?   8)

Anulka177

I tu zgadzam się z tobą (wiem, że to słabo zabrzmiało)  8) :D

administ

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-03-20, 10:50:36
CytatSzacunek! Takie wystąpienie należałoby do cyklu: " Mówił dziad do obrazu..
nie chce, bo Doktor i jego idea przegrała.
   :shock:

Za dwa lata będą chcieli wielbić Doktora, a nawet mnie, abym choć słowo z siebie publicznie wydusił, ale nic z tego.  :lol:
Mam wszystko co do szczęścia potrzeba, więc nic nie muszę zmieniać, a tym bardziej dać się "wielbić" milinom.  :shock:
Dla mnie dużo ważniejsza jest jutrzejsza wizyta w WORD, choć niezapowiedziana, to mam nadzieję, że drugi raz nie będę musiał się tam fatygować, aby załatwić co chcę.  8)
Lubię, jak mam wszystko od ręki, jak się da, a jak nie, to w możliwie krótkim terminie... ;)

Blackend

Jak od ręki, to albo full kapitalizm, albo full komunizm. Obie formy w szybkim załatwianiu sprawy są najlepsze. ;)  :lol:

Diogenes z Synopy

Kanadyjski ''Zięba ''

https://www.youtube.com/watch?v=QpbOD3mz4YM

Poznajemy i usuwamy przyczyny chorób - Jerzy Maslanky

sporo o oszustach.  8)

renia

Jajko "może" rozszczelnić jelita... :shock: 8) (po ósmej minucie filmu)

https://www.youtube.com/watch?v=zrxiBD4cVy4

administ

Reniu posłuchaj jeszcze raz...  8)

renia

Według pani dr hab. jajko, mleko, gluten...może rozszczelnić jelita, chociaż nie są to najczęstsze produkty powodujące rozszczelnienie jelita... 8) (8:40 min filmu) ale tylko przy nietolerancji pokarmowej... 8)

administ

No cóż, mnie z tego słuchania wychodzi, że chodzi tylko o gluten, ale może nie rozumiem tej pani...  8)

Diogenes z Synopy

mnie jeszcze nie zaczęły chyba cieknąć  :roll: , ale z przekąsem mogę rzec, że teoria wygląda na wiarygodną, jak i wszystkie inne teorie farmaceutycznych oszustów.   8)  ;-)

administ

Cyknij sobie test buraczany, a zaraz będziesz wiedział... ;)  :lol: