Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Ty to perełki znajdujesz... :shock: :D

administ

A co to za perełki!  :(
Przecież kooleś nawet wie, że zalewanie tłuszczem jest do niczego, a Doktorowi włosy odrosły!  :shock:  :lol:

renia

Cooleś jeszcze żyje? :shock: Wirtualnie oczywiście... 8)

administ

Odkąd kolejny raz zabronili na dobrychdzieciach darmowej reklamy Diety Optymalnej, to przycichło biedaczysko!  :?

renia

Nikt mnie tak pięknie nie nazywał jak on... :? 8)

administ

:lol:
Bo to strasznie ujmujące dziwo czasami jest.  8)

renia

Pewnie jeszcze Indianie zaczną demonstracje robić przeciwko temu... 8) :lol:
Akurat 'na świecie' o tym huczą... :roll: paru "znajomych" we współpracujących redakcjach coś wspomnieli (na namową i ewentualną odwzajemnioną "przysługą") i już jest "głośno"...
"Nowoczesne" działanie...

"Świat" ma ważniejsze sprawy na "głowie"...

Anulka177

My tu na naszych narzekamy, a w Holandii mają większe kłopoty:
http://openmagazyn.pl/aresztowano-mezczyzne-za-noszenie-swinskiej-czapeczki/

W Polsce przynajmniej ubrania się nie czepiają....  :) Ale ja po towar jeżdżę w tamte rejony, więc trzeba się będzie pilnować....

renia

Nawet jak duży mandat za prędkość wlepią, to lepiej nie kwiczeć, bo też może być obraźliwe... :? :lol:

Anulka177

Nawet chrząknąć strach  :shock: :D

renia

:lol: 8) I żadnych świńskich żartów, bo zaraz mogą świnię podłożyć... 8) :lol:

Blackend

Tak ma być, bo naród lubi mieć bat nad sobą.  8)

Anulka177

Nas kiedyś w Belgii skuli kajdankami i wsadzili na dołek bo jeździliśmy od stacji paliw do stacji paliw szukając wc. A że była noc, to wszystko było pozamykane na cztery spusty. Nie wiedzieliśmy o tym, że za nami cały czas jeździ kapuś jakiś (choć mąż miał takie podejrzenie). Za chwilę syreny, światła, chyba z 6 aut policyjnych, wyskoczyli z pistoletami, ręce do góry i te sprawy. Oglądaliście filmy sensacyjne, to wiecie! Oskarżyli nas o to, że kradniemy paliwo z tirów  :shock: Ale potrzymali nas ze dwie godziny w komisariacie, przetrzepali auto (pokazałam faktury na paliwo) i puścili. Chyba był to największy stres w moim życiu! :?

administ

:shock:
Nigdy nie płaciłem mandatu poza krajem, nigdy też mnie Policja nie zatrzymała, a tu, to lepiej nie wspominać... ;)  :lol:

RafałS

Cytat: admin w 2016-02-28, 14:10:47
:shock:
Nigdy nie płaciłem mandatu poza krajem, nigdy też mnie Policja nie zatrzymała, a tu, to lepiej nie wspominać... ;)  :lol:
Knują jak wytycznym i statystykom podołać, presja.  :wink:

Blackend

Tyle że tu zawsze się można dogadać. ;)
A w Niemczech też pod bronią razem z żoną byliśmy trzymani - pisałem już o tym.  :?  8)

renia

Cytat: Anulka177 w 2016-02-28, 13:30:10
Nas kiedyś w Belgii skuli kajdankami i wsadzili na dołek bo jeździliśmy od stacji paliw do stacji paliw szukając wc. A że była noc, to wszystko było pozamykane na cztery spusty. Nie wiedzieliśmy o tym, że za nami cały czas jeździ kapuś jakiś (choć mąż miał takie podejrzenie). Za chwilę syreny, światła, chyba z 6 aut policyjnych, wyskoczyli z pistoletami, ręce do góry i te sprawy. Oglądaliście filmy sensacyjne, to wiecie! Oskarżyli nas o to, że kradniemy paliwo z tirów  :shock: Ale potrzymali nas ze dwie godziny w komisariacie, przetrzepali auto (pokazałam faktury na paliwo) i puścili. Chyba był to największy stres w moim życiu! :?

A z WC chociaż pozwolili skorzystać... :roll:  :lol:
Wiem, że to nie jest do śmiechu, ale teraz już można po latach... :lol:

Diogenes z Synopy

mnie eNeRDowcy nie pozwolili i rozebrali mnie i nie powiem gdzie zaglądali  ;-)   :shock:   . Kontrola paszportowa po prostu. Dobry ten Schengen jednak  ;-)