Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: Zofia w 2017-07-21, 11:55:24
Jeśli tak, to chwytam za szpadelek! Mam z kim walczyć!

Zdradzisz nam tajemnicę z kim? :roll:
Chyba we wrześniu będziesz w Ciechocinku bez szpadla... :roll: :lol: :wink:

Zofia

Oj, Renia, Renia....

Zofia

Do Ciechocinka wybieram się z dobrym nastrojem.

administ

A mi się coś o uszy obiło, że nie ma kto zorganizować, czy jakieś inne kłopoty organizacyjne występują, bo sale darmowe są ponoć za małe i nie wszyscy by się pomieścili!
Ja tam się mogę poświęcić i nie przyjeżdżać, aby kto bardziej potrzebujący ode mnie skorzystał z wolnego miejsca!  :D

Zofia

Ło Mateńko moja co ja tu przeczytałam. O takich problemach nie wiedziałam.

administ

Trzeba mieć nadzieję, że się nie ziści... ;)

Zofia

Nawet żeby były burze z piorunami to i tak się spotkamy.

renia

Ja nawet pójdę boso... :lol: :wink:

Zofia

Na coroczne spotkanie Przyjaciół Optymalnych nie może być żadnych przeszkód. Reniu podaj Nr nóżki, buciki Ci dostarczę.

administ

Siedmiomilowe... ;)

renia

Zależy od pogody, może trzeba będzie gumaki... 8) :lol:

renia

Cytat: admin w 2017-07-22, 08:11:01
A mi się coś o uszy obiło, że nie ma kto zorganizować, czy jakieś inne kłopoty organizacyjne występują, bo sale darmowe są ponoć za małe i nie wszyscy by się pomieścili!
Ja tam się mogę poświęcić i nie przyjeżdżać, aby kto bardziej potrzebujący ode mnie skorzystał z wolnego miejsca!  :D

A dlaczego nie może być duża sala i płatna? Przecież każdy by pewnie po kilkadziesiąt (czy ile to by wyszło) złotych chętnie się dołożył... :roll:
To co jest za darmo, tego się na ogół nie docenia... :? 8)
Optymalni mniej na jedzenie wydają i na "służbę zdrowia" więc "nie ma problema"... :wink:

Jarek

Ja też przyjadę z dobrym islamskim piwem. :lol:
Muszę jeszcze Reni zapytać czy taka forma ujawnienia będzie satysfakcjonująca  :lol:

Jarek

Cytat: renia w 2017-07-22, 18:41:43
Cytat: admin w 2017-07-22, 08:11:01

A dlaczego nie może być duża sala i płatna? Przecież każdy by pewnie po kilkadziesiąt (czy ile to by wyszło) złotych chętnie się dołożył... :roll:
To co jest za darmo, tego się na ogół nie docenia... :? 8)
Ja nie dołożę nawet złotówki, ale na piwko zrzutkę to chętnie :lol:

renia

Cytat: Jarek w 2017-07-22, 18:43:17
Ja też przyjadę z dobrym islamskim piwem. :lol:
Muszę jeszcze Reni zapytać czy taka forma ujawnienia będzie satysfakcjonująca  :lol:

Może być. Fotka też nie zawadzi... :roll: W końcu to nie jest gabinet cieni... 8) :lol:

Jarek

Ale to muszę się z wizażystką i dobrym fotografem umówić, bo dobry bajer to połowa sukcesu :lol:
Chciałbym tak jak Ty, fota z lotu, ale wisz :lol:

renia

Wątpię, żebyś fotkę wstawił, a nawet w Twój przyjazd do Ciechocinka... :roll:
Ze zdjęciem już się nie jest takim "odważnym" na Forum... :roll: Żaden tutaj z docinających innym,
lub naśmiewających się z DO, nie upublicznił się... :roll: Nawet w kominiarce... 8) :lol:

Zofia

Jaruś jest docinający czy naśmiewający?