Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

:lol:
Mnie ostatnio na ulicy zaczepił pewien gostek z okolicy, bo słyszał, że ja "to ten słynny dietetyk" i prosił żebym go ozdrowił!  :shock:
Pierwsze, co mi przyszło do głowy, to czy nie pora się wyprowadzić z tej okolicy, bo jakże tak można nagabywać mnie o jakieś porady w publicznym miejscu!  :(
Ale skłamałem, że najwyraźniej mnie z kimś pomylił i spoko.  :D

Zofia

Już myślałam, że boisz się by nam wtajemniczonym w tę wiedzę, nie zabrakło jajek masła i smalcu.

Jarek

Cytat: admin w 2017-07-23, 19:42:28
Mnie ostatnio na ulicy zaczepił pewien gostek z okolicy, bo słyszał, że ja "to ten słynny dietetyk" i prosił żebym go ozdrowił!  :shock:
Pierwsze, co mi przyszło do głowy, to czy nie pora się wyprowadzić z tej okolicy, bo jakże tak można nagabywać mnie o jakieś porady w publicznym miejscu!  :(
Ale skłamałem, że najwyraźniej mnie z kimś pomylił i spoko.  :D

Radomiak

Zapytali mnie, dlaczego żółtka z jajek na twardo wyjadam. To im odpowiedziałem, że mi kurze wody płodowe nie podchodzą. I uwierzyli. I sami żółtka dłubią... :lol:

administ

Kiedyś jak przy jednym stole zagadnęła mnie wegetarianka, dlaczego tak niezdrowo jem, to jej odpowiedziałem, że życie bez chorób jest strasznie nudne... ;)

Radomiak

Z wegetarianką bym się bał, z weganką jeszcze bardziej,...dyskutować też  :lol: :wink:

Jarek

Mnie na szczęście już nikt o nic nie pyta, ale to ja mam dziś na to wpływ, a nie oni :lol:

administ

Ja też unikam jak ognia rozmów o żarciu!  :(  :D
To takie nudne wysłuchiwać cudzych problemów.  :?

Jarek

A pewnie, po co sobie zdrowie marnować, jak ledwo sam siebie ogarniam :lol:

Blackend

Zaglądanie w cudzy talerz jest wyjątkowo mało atrakcyjne, tym bardziej że tam z reguły koryto. ;)

Jarek

Nudne i zarazem bardzo szkodliwe dla zdrowia :lol:

Blackend

Jasne, jeszcze zaczną częstować.  :shock: ;)

Jarek

Kamery masz już w sklepie, to i może chipowania dożyjesz :lol:

renia

Wszystko możliwe, mogą być obowiązkowe... :roll: Zamiast dowodów osobistych...

Jarek

No i gitara, tez uważam że to dobry pomysł dla pracodawców :lol:

Blackend

Takie cipy, to wspaniały pomysł na budowanie sprawiedliwości społecznej, a w sklepie to już w szczególności. ;)

administ

A bo to bardzo rakotwórcze jest jak się pije z butelki... ;) :lol:
Dlatego dają na opakowaniu taki piktogram, żeby nie pić.  8)

Jarek

To świetna wiadomość. W końcu Renia z czystym sumień może zdrowe warzywa sprzedawać :lol: