Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Cooleś, to chyba "kolejna ofiara formuły 4es", bo zamilkł na dobre!  :shock: ;)

renia

Może był terrorystą i się wysadził... :shock: :twisted: :mrgreen:

administ

A ile tego trzeba zjeść, aby był "szkodliwy"... :roll:  :lol:

administ

Czyli problem nie istnieje, chyba że kto stoperanu przedawkuje i na opalanie bez filtra pójdzie!  :lol:
A to mało prawdopodobne z powodu odwodnienia... 8) ;)

Blackend

No ale stoperan, to podstawa na zmianę z mydłem. ;)

administ

vvv

Cytat: admin w 2017-07-28, 12:42:04
A ile tego trzeba zjeść, aby był "szkodliwy"... :roll:  :lol:

wiki/Straw_that_broke_the_camel's_back wiki/Straw_that_broke_the_camel's_back wiki/Straw_that_broke_the_camel's_back
The idiom the straw that broke the camel's back, alluding to the proverb "it is the last straw that breaks the camel's back", describes the seemingly minor or routine action which causes an unpredictably large and sudden reaction, because of the cumulative effect of small actions.

This gives rise to the phrase "the last straw" or "the final straw", meaning the last in a line of unacceptable occurrences, provoking a seemingly sudden strong reaction.

wiki/Straw_that_broke_the_camel's_back wiki/Straw_that_broke_the_camel's_back wiki/Straw_that_broke_the_camel's_back

Ziarnko do ziarnka, a zbierze się miarka nowotworka

:wink: :arrow: :|

Zofia

Przeczytałam, czytam co mi się nawinie przed oczy. Zdaje mi się, że mi puls podskoczył od tego.

administ

A to dziwne, bo sam Doktor poleca zdrową dietę wysokowęglowodanową, co każdy może sobie naocznie stwierdzić czytając teksty Doktora.

Zofia

Czyżby moja interpretacja była błędna? Uważam, że żywię się wg zaleceń Doktora Kwaśniewskiego, odzyskałam stracone kiedyś zdrowie, to skąd ten sukces?

administ

Nad wyjaśnieniem fenomenu leczniczego diety wysokotłuszczowej Doktora pracują teraz najtęższe naukowe głowy dietetyczne, ale czy wyjaśnią to zupełnie inny problem.

Jarek

A niech pracują. Gotowca dostrzec nie potrafią, głupiego robota :lol:

Zofia

Muszą coś robić! Bezrobocie jest zjawiskiem nie porządanym.

administ

http://dr-kwasniewski.pl/sklep/pliki/60/dj.wma - proszę bardzo.  :D
Niektórzy z tego tylko tyle zrozumieli, że "trzeba jeść ryby i ryż"... ;)  :lol:

administ

Najważniejsza zasada zdrowego odżywiania to formuła Doktora Kwaśniewskiego: "nie mieszać paliw" - co Doktor również dokładnie wyjaśnił w swoich tekstach, ale jak kto tam widzi tylko "maszyny jądrowe na pustyni", to właśnie po to Doktor to napisał, aby tak właśnie widział... ;)  :lol: :lol: :lol:

Jarek

Dostrzec MYŚLICIELA w tłumie, to nie takie proste. :lol: