Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: Jarek w 2017-08-16, 18:52:27
Cytat: renia w 2017-08-16, 17:24:49
Jak rzeczywiście Polacy tam np. samochody kradli, to żadnych kamieni nie stawiali na granicy. Teraz to już są sporadyczne przypadki...
Raczej polityka antypolska... :roll: Większy problem mają z uchodźcami islamskimi...

http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/islamscy-uchodzcy-stali-sie-nowa-rasa-panow-w-europie
Bosze :shock: Kobito ile w Tobie tej zawistnej sprawiedliwości kipi. :shock:
Nawet nie mieszkając w tej miejscowości, wiesz jakie ludziska mają problemy.Ty Reniu już prawie jak naczelnik, czarne jest białe, a my jak zwykle poszkodowani i zawsze niewinni. Identycznie naczelnik się  zachowuje, ale do niego to ja miłosierny żem, bo on przecież na złym paliwie jedzie. :lol:

Jak zwykle Jarku masz rację...   :roll: Co najmniej na prezydenta UE się nadajesz...  8)

Jarek

Anielicy od sprawiedliwości będę potrzebował, możesz się już pakować do Brukseli :lol: :lol:

renia

Anielica (Angela) już tam rządzi... 8)

renia

Jak rzeczywiście Polacy tam np. samochody kradli, to żadnych kamieni nie stawiali na granicy. Teraz to już są sporadyczne przypadki...
Raczej polityka antypolska... :roll: Większy problem mają z uchodźcami islamskimi...

http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/islamscy-uchodzcy-stali-sie-nowa-rasa-panow-w-europie
...................

Tę zawiść to Ty Jarku siejesz... Poglądy polityczne można mieć różne, ale docinki personalne nie powinny z tym się łączyć.
Sporo osób odeszło z Forum jak zacząłeś tu pisać. Pustka się robi.
Ja też z Tobą przestaję dyskutować...

Jarek

Ludziska nie narzekają aż tak jak Twoje pracownice, oczywiście jak wiedzą że nie słyszysz :lol:

Jarek

Cytat: renia w 2017-08-16, 22:42:33

...................

Tę zawiść to Ty Jarku siejesz... Poglądy polityczne można mieć różne, ale docinki personalne nie powinny z tym się łączyć.
Sporo osób odeszło z Forum jak zacząłeś tu pisać. Pustka się robi.
Ja też z Tobą przestaję dyskutować...
To straszne że odchodzisz :shock: 

renia

Nic takiego nie pisałam. Nie odchodzę, tylko nie będę z Tobą dyskutować.
Możesz dalej mnie "kopać" jak to Ciebie dowartościowuje...

Jarek

A rób sobie co chcesz. Mnie Twój problem w ogóle nie interesuje.  :lol:

Jarek

Cytat: renia w 2017-08-16, 22:54:46
Nic takiego nie pisałam. Nie odchodzę, tylko nie będę z Tobą dyskutować.
Możesz dalej mnie "kopać" jak to Ciebie dowartościowuje...
Dziękuje skorzystam :lol:

renia

"Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka."

Jarek

To w sklepie masz wielki problem :lol:

Blackend

Ale to quiz dla Polaków lepszego I Sortu, a nie dla ukrytej opcji germańskiej. ;)  :lol:

Jarek

:lol:
Ale ja zaczynam pracować nad sobą :lol:

Radomiak

Blackend

Maniek

administ

http://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/swiat/kim-dzong-un-jest-powa%C5%BCnie-chory-%E2%80%9Ejego-zachowanie-na-to-wskazuje%E2%80%9D/ar-AAqdUjE?ocid=spartanntp - proszę bardzo, jak ładnie zdiagnozowali gościa na odległość...  :shock: ;)
Ale najważniejszy jest ten fragment: "Przywódca Korei Północnej nie ukrywa swojego zamiłowania do tłustego i niezdrowego jedzenia."  :lol:  8)
Nie mogli napisać, że jajca i masło zajada, to może by staniały? :roll: ;)

Jarek

Blackend