Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

...Prócz tego burdelu co go wcześniej też wykopali, oczywiście. :wink:

admin

Cytat: Gavroche w 2020-12-21, 19:39:39
:lol:
A ja sobie szukam substancji, które aktywują cAMP.
Na razie znalazłem tylko kofeinę i teofilinę, forskolinę (diterpen taki) i toksyny cholery i krztuśca. :shock:
Tomasz, może gdyby Ci chwilowo skleroza odpuściła, to dopisałbyś jeszcze co, ładnie poproszę?

Niestety nic ciekawego nie znalazłem - http://www.phmd.pl/api/files/view/116351.pdf - ale może jeszcze co w oko wpadnie.  8)

Blackend

A to co, spóźniony prezent na gwiazdkę?  :shock: ;)

admin

A teraz dopiero mi w oko wpadło. Gdzieś tam już pisałem na ten temat tu, ale nie pamiętam co i w jakim wątku, pewnie przy poziomie glukozy we krwi, a może przy jakich hormonach, czy stymulacji apetytu...  :?

Blackend

Jakieś dziwne rozluźnienie obserwuje w te święta.  :shock: ;)
Ale rozumiem, przesilenie zimowe itd., no może się każdemu przydarzyć. ;)

admin

Natłok spraw firmowych... ;)
Nie wiem co dalej, czy rozwijać firmę, czy to co do tej pory, bo górka wychodzi ładna, to na co mi więcej?  :?
Zatrudniać ludzi, żeby za nich odpowiadać - no ni jak mi nie pasuje, a z drugiej strony, czemu nie próbować... :roll: ;)

Gavroche

Dzięki za pamięć. :D
A co do pracowników - ciężki temat. 8)

admin

To właśnie mnie najbardziej zniechęca.  :?

Blackend

Bardzo ciężki, 10 lat pozbycie się ich bez szkody dla nich mi zajęło.  8)
Ale są osoby predysponowane do pilnowania ludzi 24h/dobę, które dobrze się z tym czują.  8)

admin

O sukcesie lub porażce zawsze decyduje "najsłabsze ogniwo"...  :?

Zyon

Cytat: admin w 2020-12-28, 18:08:52
Natłok spraw firmowych... ;)
Nie wiem co dalej, czy rozwijać firmę, czy to co do tej pory, bo górka wychodzi ładna, to na co mi więcej?  :?
Zatrudniać ludzi, żeby za nich odpowiadać - no ni jak mi nie pasuje, a z drugiej strony, czemu nie próbować... :roll: ;)
Nie jest to latwe ale jak mawia jeden ze znajomych - "czlowiek ma niewielkie potrzeby, reszta jest na pokaz" ;)
Work Buy Consume Die

Jarek

Blackend

Aż mnie to obraziło.  :? ;)

admin

Albo za duża flaszka, albo za mało chętnych do picia... ;)

Zofia

Młodzież nie mogła wrócić z imprezy po północy. Konieczna była drzemka do białego dnia. :shock:

Blackend

A u nas pełno młodzieży wałęsało się po ulicy, nawet machaliśmy sobie nawzajem.  8)

Jarek

Tutaj zaś jak 30 grudnia 1980 8)

Blackend

Karni są, takimi się fajnie rządzi.  8)
A nie to co w Polsce, Umiłowany w swej łasce rozdał po pięć set, a potem musiało go ponad 80 radiowozów chronić.  :?  :lol: