Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: admin w 2012-08-28, 14:49:38
Masai, Inuit, Hunsa & Okinawa people are vegetarians. Who speaks in differen way is silly like child!   :wink: :D
Scientists know better!  :D

Szczególnie UScientists...

administ

Dieta wegetariańska, to bardzo dobra dieta. Pracownicy wprawdzie krótko żyją, ale za to mnożą się równie szybko lub szybciej jak umierają, dając dodatni przyrost siły roboczej.  :D
A do tego polityka społeczna państwa w stosunku do nich jest uproszczona, bo przeważnie nie dożywają emerytury.  8)
Dlatego wegetarianizm jest filozofią godną propagowania. Szczególnie wetarianizm ekonomiczny.

renia

Czyli podobnie jak króliki... :roll:

Blackend

Nie ma co się dziwić, że pasożytom (tu wstawić odpowiednie instytucje wg. swojego uznania) ŻO jest bardzo nie na rękę. Pasożytnictwo, to bardzo wygodny sposób na życie - dlatego, pracujcie i rozmnażajcie się ;)

renia

Tylko, że oni w tych rozgrywkach są też pionkami...tylko ci na samej "górze" wiedzą co i jak i po co... :roll:

Blackend

No nie wiem, być może ileś tam lat wstecz byli tacy, co wiedzieli, ale teraz wg. mnie zgłupiała góra i dół ;)

renia

Ale ci co taką politykę wprowadzają na cały świat chyba wiedzą co robią? To nie może być przypadek, żeby same najbardziej szkodliwe produkty zalecać... :roll:

Blackend

Na tym polega współczesna siła autorytetów, ktoś gdzieś tam beknął to i owo, i nikt nie ma odwagi tego podważać. Pamietasz szpinak z naszych czasów?  :D Do dziś mam odruchy wzrotne, a wszystko przez durną pomyłkę, której nikt (nie miał odwagi?) nie sprawdził  :?  :lol:

renia

Pamiętam. :? Ale na szczęście nie chodziłam do przedszkola i mnie tym nie faszerowali... :lol: Moja mama sama go nie cierpiała, więc go nie gotowała... :D :lol:
Ale tak to jest powielanie danych bez sprawdzania... :?

administ

Blackend

Bardzo ładny teledysk  :D

administ

I jaki edukacyjny. Na całe życie!  :lol:

renia

"Spożywanie dużej ilości słodyczy i fast foodów przyczynia się do otyłości, która jest kolejnym niebezpiecznym zjawiskiem"...

http://w-spodnicy.ofeminin.pl/Tekst/Zdrowie/533171,1,Przyczyna-cukrzycy--przyczyna-cukrzycy-typu-2.html

administ

No właśnie!
Za dużo mięsa i za dużo tłuszczu, ale to nie wina McDonalda, tylko tych tuczników, co tam jadają... :D

renia

A zresztą, albo i bez reszty, niech jedzą sobie co chcą... na zdrowie...

renia

Mi już się cierpliwość skończyła... 8) :lol: :lol: :lol:

Radzio

Cytat: admin w 2012-08-28, 19:16:44
No właśnie!
Za dużo mięsa i za dużo tłuszczu, ale to nie wina McDonalda, tylko tych tuczników, co tam jadają... :D

Otóż to!
I jeszcze własne potomstwo za sobą wloką ...  :D

Radzio

Pardonsik!
Korytkowi podjeżdżają pod dystrybutor autami. Trudno wtedy wlec narybek... :D

administ

Prosiaczkom od małego niechęć do ruchu wpajać!  :D