Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

MariuszM

Przepraszam Reniu , masz rację
2000kcal 45:45
T:W :B 100:225:50

renia

Cytat: MariuszM w 2012-09-10, 17:10:24
tłuszczu mniej, ponieważ "ma" 9kcal , a Ww 4kcal. Czyli 1:1 9:4 ~1:0,5

Dzięki...ale dość blisko... :roll: :lol: wnet bym trafiła... :roll: do koryta... :lol:

MariuszM

Cytat: MariuszM w 2012-09-10, 16:57:33
Mój chrześniak/bratanek
siostrzeniec miało być  :D

administ

Cytat: renia w 2012-09-10, 17:13:44
Cytat: admin w 2012-09-10, 15:43:40

Wkurzać mnie to już zaczyna.  :evil:

Złość piękności szkodzi... :roll:

:lol:

administ

Dlatego każdy kto twierdzi, że tylko lovegarb, albo tylko wege, albo tylko na surowo, albo tylko 5*wio, albo tylko rotor, albo "zły" cholesterol... jest zwykłym bezwiedzowym fanatykiem!
Bo trzeba widzieć dla kogo każda z diet jest stowowna, zdrowa i daje oczekiwane efekty.
I - nie każdy musi być na DO:D
Nie wolno działać wbrew Naturze, a jeśli już, to tylko w warunkach kontrolowanych!

RafałS

Cytat: admin w 2012-09-10, 14:20:30
Czerwone w białe kropki się cukrzy na spodeczku i ma się naturalny pomór na muchy!...
:D
Salami się nie cukrzy! No nie na spodeczku bynajmniej. A jeśli jesteśmy akurat w US to zapewne mamy już fabrycznie docukrzone.  :wink:

renia

Moi teściowie tak właśnie robili z muchomora "trutkę" na muchy...

RafałS

Cytat: admin w 2012-09-10, 14:30:51
Bardzo podobał mi się pewien młody człowiek, który sam się dopytywał mnie z rok temu na priv, jak ma jeść wysokowęglowodanowo, aby było zdrowo...
Eee, nie wierzę, to tak jak trafić na złoty samorodek.  :wink:  :D

renia

renia

Dziękować USA za odtajnienie dokumentów? :shock: A czemu nie oskarżać za ukrywanie ich przez tyle lat?
Nie chcą żybyśmy z Rosją w zgodzie żyli...inaczej by one światła dziennego nie zobaczyły jeszcze przez długie lata...a na Niemców nic oni nie utajniają? :roll:

http://polonia.wp.pl/kat,1356,title,W-internecie-opublikowano-akta-dotyczace-zbrodni-katynskiej,wid,14914437,wiadomosc.html

adampio

Musisz Reniu pamietac o jednym; Polska byla pod rzadami komunistow od 1946 do 1989 roku. Komunistom nie bylo na reke upublicznienie wiadomosci o tym, ze to NKWD popelnilo czyn zacny Hitlera. To czy Amerykanie odtajnili, wiedzieli czy jak chcesz to nazwac sprawe zbrodni katynskiej, wiedza o tym tylko starzy komunisci. Obecny rzad nie wie nic a IPN juz nie ma nawet gdzie "mieszkac". Wiele jest tlumaczen polskiej historii i najgorsze jest to, ze nikt nie wie ktore jest prawdziwe. :o

renia

Obojętnie kto, kiedy i w czym zawinił, to historia powinna być jedna...tylko ta prawdziwa, nawet jeśli ona jest - mówiąc delikatnie - niemiła...

adamel

Zaiste...Przecież nie tak dawno proponowano ustanowienie Króla I Bula 8)

administ

Coś słyszałem, ale o Królu Lulu i warzywach...  :wink:

renia

Cytat: adamel w 2012-09-17, 10:52:58
Zaiste...Przecież nie tak dawno proponowano ustanowienie Króla I Bula 8)

No i jest Kól Bul... 8)

http://www.youtube.com/watch?v=whz9sTDi5Bo

Radzio

:shock: Wypada się cieszyć?  :lol:

RafałS

Jeśli akurat znajdujemy się między Bugiem a Odrą, między Bałtykiem a Karpatami/Sudetami to właściwie można, lecz nie trzeba.  :roll:  :D

Radzio

Jakby to ująć?
Bycie Świętym, to zaszczyt raczej pośmiertny. ;) :D