Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Cytat: renia w 2012-10-15, 17:13:07

Etatowi trolle
Widzialem  :lol: Dla mnie to ciekawe zjawisko jak pozornie dorosle i teoretycznie powazne osoby robia z siebie idiotow w dodatku nieproszeni, za darmo i ku uciesze reszty :D
No ale wczesniej nie wiedzialem, ze jest tylu milosnikow najglupszych w swiecie nawet teorii spiskowych. Moim zdaniem to mikrofale cos przestawiaja w glowie hehe
Work Buy Consume Die

RafałS

Cytat: Zyon w 2012-10-15, 17:44:59
...Moim zdaniem to mikrofale cos przestawiaja w glowie hehe.
Mikro, a może i w stronę makro, ale zanim zjawisko zostanie poznane to wi-fi musi być wszędzie czy kto chce czy nie. Jak to Sedlak napisał - inżynier zaprojektował wszystko w najmniejszym calu, nie zapomniał o niczym z wyjątkiem człowieka.  :)

Radzio

... Dla mnie to ciekawe zjawisko jak pozornie dorosle i teoretycznie powazne osoby robia z siebie idiotow w dodatku nieproszeni, za darmo i ku uciesze reszty :D
No ale wczesniej nie wiedzialem, ze jest tylu milosnikow najglupszych w swiecie nawet teorii spiskowych. Moim zdaniem to mikrofale cos przestawiaja w glowie hehe

Ograniczeni wszystkim, co tylko jest w cywilizowanym świecie dostępne, wpadają na chwilę żeby "jadziku" sobie upuścić. ;) :D

RafałS

A to jadziku, a to znów potelepać mózgiem w polu em. "Gotowanie" swoich półkul i reszty cielesności na hotspocie... bardzo ekscytujące. :wink:

Radzio

Ekscytujące, że ho ho.
Leje się ta flegma, aż tu sięga. ;) Albo ktoś na butach wnosi.  :lol:

Zyon

Cytat: Radzio w 2012-10-15, 20:10:34
... Dla mnie to ciekawe zjawisko jak pozornie dorosle i teoretycznie powazne osoby robia z siebie idiotow w dodatku nieproszeni, za darmo i ku uciesze reszty :D

Ograniczeni wszystkim, co tylko jest w cywilizowanym świecie dostępne, wpadają na chwilę żeby "jadziku" sobie upuścić. ;) :D

No wiadomo, ze czasami trzeba spuscic troche, zeby napiecie opadlo :D A nie opada po niczym tak dobrze jak po solidnej porcji "jadziku' :D
Work Buy Consume Die

RafałS

Eh...
W tym tyglu, w tej flegmie się dokonuje skok, a może wyskok.  :roll:

Radzio

O! Ciekawostka, piękny głos kobiecy- za pośrednictwem telefonu- "zaprosił" mnie i trzy wybrane przeze mnie osoby na podziwianie i degustowanie kuchni ... zapomniałem, kogoś medialnego: kesrel, turoń, paskul...No nie pamiętam!
Zgodziłem się, gadzina miała taki miły głos. ;) :D Zaraz, zaraz zgodziłem się, że ją za kilka dni wysłucham, żeby dogadać szczegóły tego "gotowania na parze".  8) ;)  :lol:

Jak przeżyję, dowiedziałem się, to czajniczek bezprzewodowy wyniosę.

P.S. Troszkę niepokoi mnie, że na ogół- w takich sprawach- do staruszków dzwonią.  :shock:  :lol: :lol: :lol:

Cytat: RafałS w 2012-10-15, 20:38:09
Eh...
W tym tyglu, w tej flegmie się dokonuje skok, a może wyskok.  :roll:

"Tak hartowała się stal".  8)  :lol: :lol:

Radzio

Co to znaczy sen.  8)  O krasy! ten "parownik" zwie się O krasy. :D

renia

A Polska nadal kupuje pszenicę ze Stanów? :roll: W Polsce też uprawiana jest ta nowa pszenica?
Proszę tylko kompetentne osoby o wypowiedź i proszę nie robić tutaj offtopu... 8) :lol: :wink:

Radzio

Aż się obejrzałem...  :lol:

Zyon

Work Buy Consume Die

Radzio

Tak ,Yutubek to ciekawy magazyn. :D

renia

Za szybka odpowiedź, żeby zdążyć obejrzeć cały film... :roll: :?

Radzio

Ja przecież czytam między wierszami. :D Oczywiście jak jest luka.  :lol:
"Okładka" była tak wymowna, że ... mogę zostać głupszy- to znaczy bez takiej wiedzy. :)

Zyon

Nowa Debate juz dawno przczytalem, szkoda, ze stracili impet i zamkneli forko. Poszli na fejsika, bo tam wystarczy zalajkowac i juz jest "podyskutowane". Takie czasy.
Work Buy Consume Die