Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

...pokarmie żywym... 8)

Zyon

Cytat: renia w 2012-11-01, 18:02:10
...ci co się katują zmiksowanymi owocami... :roll: czyżby oni już zębów nie mieli? Może ten kwas owocowy im je zeżarł... :? :roll:
Juz przerabialem ten temat raz, i dostarczylo to wielu tak wiele rozrywki  :D Nie ma co powtarzac, wystarczy poczytac jeszcze raz.  :lol:
Work Buy Consume Die

administ

Cytat: Blackend w 2012-11-01, 18:09:13
A ja lubię zmiksowane owoce, nawet bardzo - zmieszane z litrem śmietanki najlepiej ;)

Najlepiej trzydziestoprocentowej  :D

Blackend

To moja ulubiona  :D choć niektórym szkodzi  :(

administ

Trzydziecha jest bardzo dobra na rozwolnienie i wymioty dla tych co im "tłuszcz szkodzi"!  :D

Blackend

Ale na geny u niektórych nic nie poradzisz ;)  :(  :lol:

administ

Nie, no wiadomo, że na te geny, to nie ma rady...  :?

renia

Może na geny pomogą patogeny... :roll:

renia

Czym się różni mit od zaleceń naukowych... :roll: Chyba tym, że mity są starymi zaleceniami a nowe zalecenia muszą na przemianowanie jeszcze poczekać... :roll:

http://kobieta.wp.pl/gid,15051759,img,15051784,kat,119634,title,6-najwiekszych-mitow-o-odchudzaniu-Mozesz-jesc-co-chcesz-jesli-uprawiasz-sport,galeriazdjecie.html

administ

No pewnie, że "możesz jeść co chcesz" pod warunkiem, że jest to beztłuszczowe 5*wio.
Jestem nawet za...  :D

renia

Ludzie już prawie zapomnieli jak ten tłuszcz zwierzecy wygląda, a nadal każą go ograniczać. Na samo słowo "tłuszcz"... :shock: mają odruch wymiotny... :x

renia

Naukowcy powoli dochodzą do tego, o czym pisał dr. Kwaśniewski już ponad 40 lat temu... :roll:

http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,8465

administ

Ale przecież fanatycy witamin i enzymów z surowego, wiedzą lepiej, że tylko surowe jest zdrowe, a gotowanie jest do bani nawet wtedy, gdy jest akurat odwrotnie!  :D
Bo na fanatyków żadnej rady nie ma.  :?  :lol:

Blackend

No ale niektórzy mają cechy atawistyczne i to nie jest ich wina, i nic na to nie poradzimy, a najlepiej ich unikać, bo to nie wiadomo co takiemu może strzelic do głowy  :shock:

administ

Żadna czarna magia, tylko dobrzy ludzie ostrzegają, że radar za 100m!  :shock: :wink:

renia

:lol:

E, nie to zdjęcie... :?

Blackend

To ze stadionem mi sie podoba  8)

administ

A mnie, jak się podskubują, tylko po lewej bardziej...  :wink:

Blackend

Chyba szukają komórek czy jak? ;)