Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

...buda na kółkach... 8) :lol:

Gwidon

Cytat: admin w 2013-02-02, 07:51:11
Dziś mycie bez mydła, to jak nie mycie.  :?  :wink:
Ja bym mu radził potraktować mycie jak Ludwik XIV - jako czynność zagrażającą zdrowiu i z mycia zrezygnować definitywnie.
Ponoć taki niemyty kilka lat chłop przyciąga zapachem do siebie kobiety, jak lep muchy!  :shock: :lol:

i zawsze mozna sie na sucho nozykiem oskrobac :D

Gavroche

Cytat: Gwidon w 2013-02-02, 09:31:20
Cytat: admin w 2013-02-02, 07:51:11
Dziś mycie bez mydła, to jak nie mycie.  :?  :wink:
Ja bym mu radził potraktować mycie jak Ludwik XIV - jako czynność zagrażającą zdrowiu i z mycia zrezygnować definitywnie.
Ponoć taki niemyty kilka lat chłop przyciąga zapachem do siebie kobiety, jak lep muchy!  :shock: :lol:

i zawsze mozna sie na sucho nozykiem oskrobac :D
Albo energicznie poskakać, samo obleci  :lol:

renia

Albo rybki nakarmić... :wink:

Dasna

Przestańcie. :? Facet wychwala mycie bez mydła. Stary Abchaz ostatecznie. I powołuje się na ludy koczownicze , które myły się tylko na wiosnę. A stare powiedzenie "mycie nóg to Twój wróg". Ostatecznie przysłowia są mądrością narodu. 8)

A może tak spróbować? :roll: No, choćby, hm tydzień? :roll: A potem się umyć i zaznać szczęścia. O takim sposobem można sobie poziom endorfin podnieść. :mrgreen:
Eee dla takiego szczęścia to choćby miesiąc bez mydła. :mrgreen:

administ

To, że zachwala nie oznacza, że ma rację.  :?

Dasna

Cytat: admin w 2013-02-02, 10:31:27
To, że zachwala nie oznacza, że ma rację.  :?
Jak najbardziej. Dlatego powinno się wypróbować na sobie.

Gavroche

Cytat: Dasna w 2013-02-02, 10:22:26
Przestańcie. :? Facet wychwala mycie bez mydła. Stary Abchaz ostatecznie. I powołuje się na ludy koczownicze , które myły się tylko na wiosnę. A stare powiedzenie "mycie nóg to Twój wróg". Ostatecznie przysłowia są mądrością narodu. 8)

A może tak spróbować? :roll: No, choćby, hm tydzień? :roll: A potem się umyć i zaznać szczęścia. O takim sposobem można sobie poziom endorfin podnieść. :mrgreen:
Eee dla takiego szczęścia to choćby miesiąc bez mydła. :mrgreen:
Ja jak tylko mogę nie stosuję detergentów, ale czasem trzeba się "domyć"  :lol:
Potem jednak oliwka lu jaki krem koniecznie.
Bakterie, które kolonizują naszą skórę, produkują cenne substancje działające podobno nawet anabolicznie i immunostymulująco, trza im szansę dać.

administ

Właśnie, właśnie!
Bakterie zapobiegają też ponoć grzybicom skóry.  :D

Blackend

Cytat: admin w 2013-02-02, 10:54:56
http://finanse.wp.pl/kat,104130,title,Bunt-Niemcow-Precz-z-abonamentem,wid,15303661,wiadomosc.html?ticaid=1ffe4 - tego po Niemcach się nie spodziewałem!  :shock:  :? :wink:

Widocznie tureckie i polsko-jugosłowiańskie geny daja o sobie znać ;)  :lol:

renia

Cytat: admin w 2013-02-02, 10:41:45
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-swiatowy-dzien-walki-z-rakiem-przebadaj-sie-za-darmo,nId,775656 - a wszystko dzięki "postępowi medycyny".  :D

Odkąd częściej robi się mammografię, odtąd zwiększyła się zachorowalność na raka piersi. Czy mówią coś o skutkach ubocznych mammografii?

Blackend

I znowu "za darmo"  :? Jak łatwo ludzi ogłupić  8)

renia

Cytat: admin w 2013-02-02, 10:54:56
http://finanse.wp.pl/kat,104130,title,Bunt-Niemcow-Precz-z-abonamentem,wid,15303661,wiadomosc.html?ticaid=1ffe4 - tego po Niemcach się nie spodziewałem!  :shock:  :? :wink:

"Masz telewizor czy nie - i tak musisz płacić. Nawet jeśli jesteś niewidomy". Dobre... :lol:
...a bezdomni powinni płacić podatek od domu... :D

renia

Cytat: Blackend w 2013-02-02, 11:16:33

Ja "za darmo" to i faceci powinni "skorzystać"... 8) :lol:

renia

Ciekawe co na to by nasza "kochana" administracja powiedziała, gdyby tak mieli pracować na stojąco... :roll:
Pewnie panie w okienkach by były jeszcze bardziej nerwowe... :evil: :lol:

http://facet.wp.pl/kat,1034181,title,Rewelacja-Tak-mozna-schudnac-3kg-kompletnie-nic-nie-robiac,wid,15301271,wiadomosc.html?ticaid=1ffe5

renia

Cytat: renia w 2013-02-02, 11:37:46
Cytat: Blackend w 2013-02-02, 11:16:33

Ja "za darmo" to i faceci powinni "skorzystać"... 8) :lol:

Miało być ...jak...

Gwidon

Cytat: renia w 2013-02-02, 12:46:32
Ciekawe co na to by nasza "kochana" administracja powiedziała, gdyby tak mieli pracować na stojąco... :roll:
Pewnie panie w okienkach by były jeszcze bardziej nerwowe... :evil: :lol:

http://facet.wp.pl/kat,1034181,title,Rewelacja-Tak-mozna-schudnac-3kg-kompletnie-nic-nie-robiac,wid,15301271,wiadomosc.html?ticaid=1ffe5

on nie jest otyly, tylko ten miesien piwny

administ

W paszkach dla brojlerów ludzkich kolejny raz odkryto arsen, ale w Danni i nie w jedzeniu na szczęście!  :D
Jak będą linki to podam.  :D

PS
i żeby nie było, że nie informuję: w paszkach dla niemowląt są metale ciężkie i herbicydy w stężeniu zależnym od zanieczyszczenia gleby na której pasze rosły!
Najczęściej jest to: arsen, kadm, ołów, rtęć, zawsze obecne w produktach roślinnych, tylko w stężeniach powodujących zatrucia (i raki) chroniczne.  8)
Ale ponieważ jest moda na raka z 5*wio to dlatego o tym nie mówi się w mediach.  :D