Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Zaraz jakąś pigułkę na to dobiorą i znów będzie można jeść chlebek bez ograniczeń.
A w ogóle jak taki lekarz Davis może sam jeden podważać zdanie hamerykańskich naukowców?  :shock:

Zyon

Ale on tez jest amerykaninem....  :?  :lol:
Work Buy Consume Die

renia

...wyjątkowo odważnym... :roll: i nawet myślącym... :shock:

Zyon

No paru takich jest, ja czytam teraz Biologie Przekonan Bruce'a Liptona i normalnie fascynujaca ksiazka. Jak pamietasz z jego filmow on tez narzeka na tych amerykanskich anukowcow, ze tkwia w bledzie i dobrze im w tym tkwieniu i wcale nie chca z niego wychodzic
Work Buy Consume Die

administ

Cytat: Zyon w 2013-02-01, 08:52:36
Ale on tez jest amerykaninem....  :?  :lol:

Tym bardziej będzie miał "przesrane" (z przeproszeniem)  :oops:
Tam to mogą urządzić nawet "nieszczęśliwy" wypadek na zamówienie, jak trzeba.  :?

Zyon

:shock: cebulak zaraz zrobi zrzut ekranu i podkabluje do admina  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

administ

Niech się lepiej zajmie 73-letnim jądrem!  :lol:
Karkówka, smalec, cebula i żurawina - do kalkutatora, zrobić proporcję optymalną i będzie cooljajo.  8)

RG

Cytat: admin w 2013-02-01, 08:27:16
Cytat: renia w 2013-02-01, 08:24:18
Czyli my też nie istniejemy... :( :lol:

Oczywiście, bo każdy utytułowany "naukowiec" wie, że "Dieta Optymalna zabija"!  :wink:  :D

Właśnie, to jest bardzo dziwne, każdy kto chce udowodnić, że dieta optymalna jest niezdrowa i zagraża miażdżycą jako argument stawia, że na tej diecie (DO) podskakuje tzw. "cholesterol XXI wieku" czyli homocysteina. Bo zostało udowodnione, że homocysteina jest kancerogenna na naczynia krwionośne... Ale jak się chirurga naczyniowego poprosi o skierowanie na badanie na poziom homocysteiny czy innego lekarza to oni nawet nie wiedzą co to jest ta homocysteina... więc badanie trzeba sobie zrobić na własną rękę... za 70 PLN :)

Mogliby w końcu zebrać tych wszystkich "naukowców" w jedno miejsce i ustalić fakty lub po prostu zalać to miejsce betonem i wtedy może by było po kłopocie i ludzie zaczęliby zdrowieć :)

renia

Po czerwonych warzywach ma się czerwoną aurę... 8)

Zyon

Eee to juz lepiej mecz w tv obejrzec
Work Buy Consume Die

administ

Albo 10 tiktaków zjeść i iść na spacer!  :wink:  :lol:

administ

Gwidon

Dzisiejsi mlodzi na 100% niewiedza co czynia,puki maja jeszcze watrobe i inne organy w calosci

administ

Wczorajsi młodzi robili dokładnie tak samo.  :D
Trochę chemii, trochę wiedzy i można sobie samemu narobić w domu dopalaczy z legalnych źródeł, ale wąchanie butaprenu jest prostszym wyjściem, bo nie wymaga myślenia.   8)
Podałbym kilka szybkich receptur, ale mi nie wypada.  :lol:

Gavroche

Cytat: admin w 2013-02-01, 13:10:35
Wczorajsi młodzi robili dokładnie tak samo.  :D
Trochę chemii, trochę wiedzy i można sobie samemu narobić w domu dopalaczy z legalnych źródeł, ale wąchanie butaprenu jest prostszym wyjściem, bo nie wymaga myślenia.   8)
Podałbym kilka szybkich receptur, ale mi nie wypada.  :lol:
A mi?
Antyhistaminy plus whiskey działają jak morfina  :lol: :lol:

administ

Nie podam, bo ze mnie taki "pies ogrodnika" w tej kwestii.
Legalizacja narkotyków miękkich i to z akcyzą jest wskazana, aby się dzieciaki nie truły byle czym.  :?

Gavroche

Cytat: admin w 2013-02-01, 13:24:15
Legalizacja narkotyków miękkich i to z akcyzą jest wskazana, aby się dzieciaki nie truły byle czym.  :?
Oto mądre słowa!

Gwidon

Cytat: admin w 2013-02-01, 13:24:15

ale wtedy i wzrosnie zapotrzebowanie na wiecej szpitali i wiezien