Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Cytat: admin w 2013-02-11, 16:03:51
Ale LC może być tylko HF i tu pojawia się problem!  :?
:lol: A niedawno gavroche rugal za te skroty 8)
Work Buy Consume Die

administ

No dobra, to może tak:
lovegarby mogą być tylko tłuściutkie, aby garbami nie były!  :D
Teraz dobrze?  :roll: :wink:  :lol:

Zyon

Wczesniej bylo lepiej  :lol: Nie ma co sie wstydzic, za bycie nowoczesnym naukowcem  :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Najbardziej nie podoba mi się ta pogarda do Optymalnych, która przebija się przez ton artykułów Pana JW. Pewnie sam sobie zdrowie podreperował dzięki odkryciu dr Kwaśniewskiego a teraz takiego mądrale zgrywa...i wyśmiewa się z tych "Optymalnych", którzy sobie nie poradzili... :? Sam by coś zmienił w dietetyce?

administ

A kto to jest ten Jarmołowicz?  :shock:
Widział go kto?  :wink:

renia

Ja chyba raz na zdjęciu.  :roll: Taki Pan chyba po sześćdziesiątce prawie łysy...czy mylę go z kimś?

Gavroche

Cytat: renia w 2013-02-11, 17:45:59
Najbardziej nie podoba mi się ta pogarda do Optymalnych, która przebija się przez ton artykułów Pana JW. Pewnie sam sobie zdrowie podreperował dzięki odkryciu dr Kwaśniewskiego a teraz takiego mądrale zgrywa...i wyśmiewa się z tych "Optymalnych", którzy sobie nie poradzili... :? Sam by coś zmienił w dietetyce?
I czym to jego 4S sssię różni od ŻO?

renia

Cytat: renia w 2013-02-11, 18:00:43
Ja chyba raz na zdjęciu.  :roll: Taki Pan chyba po sześćdziesiątce prawie łysy...czy mylę go z kimś?

Właściciel arkadii...DanWit...z "udoskonaloną" Dietą Optymalną...Odkrywca formuły 4*s zapewniającej długowieczność w szczęściu i zdrowiu... 8)

renia

Cytat: Gavroche w 2013-02-11, 18:03:34
Cytat: renia w 2013-02-11, 17:45:59

Przede wszystkim trzeba sobie kupić swoją wagę...mieć swój apetyt, swoje samopoczucie i swoje własne kształcenie...i pretensje tylko do siebie...... :(

administ

Zasadniczo, bo formuła 4es to-  spróbuj spieprzyć sobie sam.  :D
I winnego nie ma!  :?
A Żywienie Optymalne ma Autora.

Gavroche

Cytat: admin w 2013-02-11, 18:07:23

Zasadniczo, bo formuła 4es to-  spróbuj spieprzyć sobie sam.  :D
I winnego nie ma!  :?
A Żywienie Optymalne ma Autora.
To jasne.
Nie mam matematycznego umysłu, ale dla mnie Lutz, Kwaśniewski i 4S powinny być raczej zamykane we wspólnym zbiorze niż rozdzielane i różnicowane.
No bo jak chwalić Lutza, a ganić Kwaśniewskiego, skoro obaj dają taki sam "luz" w diecie, tylko dr Jan dopracował szczególiki na wszelkie okazje, interpretowane jako żywienie na codzień.
To jakby winić producenta proszku, że w bardzo miękkiej wodzie się nie spłukuje, a w bardzo twardej nie dopiera...

Blackend

Wszystkie diety swiata mozna wrzucić w jeden zbiór, ale tylko jedna osoba opisała zależności pomiędzy GSO.  :D

krobert

Cytat: Zyon w 2013-02-11, 15:43:04
dla mnie w tym za malo biochemicznych uzasadnien. Co i dlaczego z punktu widzenia biochemii a nie

A co trzeba tłumaczyć biochemicznie w przypadku, gdy ktoś głodzi się nie dojadając białka i zalewa tłuszczem smutek, bo uważa, że właśnie tak kazał Dr?

administ

:lol:
Dokładnie!  :D

administ

Cytat: Blackend w 2013-02-11, 20:11:31
Wszystkie diety swiata mozna wrzucić w jeden zbiór, ale tylko jedna osoba opisała zależności pomiędzy GSO.  :D

I w jednym worze wszystko dokładnie uporządkowała przyczynowo-skutkowo!  8)
Jeszcze wiele lat upłynie nim "naukowcy" to pojmą.  :D

Blackend

Jeszcze nie rozwiazali zagadki, dlaczego tragarz noszący mięso jest zdrowszy od tego co nosi owoce  :lol:

administ

Bo to jak z tymi kaloriami, co jednak nierówne są.   :?

renia

Jeszcze nie są pewni z czym chleb powinno się jeść... :roll: 8)

administ

Jak pełnoziarnisty, to najbezpieczniej z wodą!
Bo o chlebie i wodzie - zawsze pójdzie na zdrowie!  :D
Tylko odpowiednio długo musi potrwać.  8)

renia

Cytat: admin w 2013-02-11, 20:47:24
Jak pełnoziarnisty, to najbezpieczniej z wodą!

...albo z wódką, a chorobach się zapomni... 8) :lol:
Tak mówią niektórzy... 8) :lol: