Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

RG

Zyon

A taki jeden co niedoborami straszy  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Radzio

Gdzie Ty się włóczysz, że takie newsy przywlekasz, aż mi... tym!... no! ... cebulą zapachniało. :D

RG

Cytat: Zyon w 2013-02-23, 19:16:48
A taki jeden co niedoborami straszy  :lol: :lol:

Ja tam niedoborów nie mam, gdzieniegdzie jest tylko literka H zwłaszcza w sekcji holesterolu i według mnie to znaczy, że to nie jest niedobór, chyba?! :D

Ale mogę się mylić :D

Alan Bullock

Doktor Kwaśniewski opisywał przykład Henryka Atemborskiego, który objechał rowerem Europę. Sprawdziłem, co teraz u niego słychać. No i proszę :)

http://www.sarzyna.info/2012/02/11/320/

CytatW dniu dzisiejszym tj, 11 lutego, w najbardziej mroźną sobotę tej zimy, przy temperaturze 24 stopni poniżej zera, grupa nowosarzyńskich „morsów” tradycyjnie bez żadnych obaw, czerpała przyjemność z przebywania w zimnej wodzie.

Amatorów zimowych kąpieli jest za za każdym razem coraz więcej. Dzisiaj, do grona „morsów” budząc podziw i szacunek, dołączył Honorowy Obywatel Miasta i Gminy Nowa Sarzyna Pan Henryk Atemborski. Pan Henryk za dwa miesiące ukończy 84 lata.
Do wody po raz pierwszy wszedł również najmłodszy „mors”, zawodnik Leżajskiego Klubu Kyokushin Karate – Mateusz Zieliński (17lat).

administ

Bardzo fajnie!  :D

renia

Twardziel z niego...nie chce się wybrać na "emeryturę" i w kapciach siedzieć sobie... :roll:

A co na to powiedzą oponenci Diety Optymalnej? :shock:

administ

Może zacytuję zicotarget-perkusistę: "To teraz pytanie , gdzie jest jakikolwiek dowód na takie twierdzenia???"  :D :D

Alan Bullock

renia

Cytat: admin w 2013-02-23, 20:10:58
Może zacytuję zicotarget-perkusistę: "To teraz pytanie , gdzie jest jakikolwiek dowód na takie twierdzenia???"  :D :D

Jak ktoś potrzebuje dowody to zawsze może wskoczyć... :lol: ja nie szukałam dowodów tylko sprawdziłam na sobie i wiem... :D

Radzio

Ale w lutym nie było tyle na minusie, albo zaspałem. ;)

administ

Radzio

Radzio

A w dodatku bez miedzi.... w jednym pokoiku...aż się zasłuchałem...

renia

Cytat: admin w 2013-02-23, 20:10:58
... gdzie jest jakikolwiek dowód na takie twierdzenia???"  :D :D

Jest taka różnica w podejściu różnych osób do DO, że jedni szukają dowodów, a drudzy zdrowia... :roll:

Zyon

Bez dowodow nie wolno nic jesc! Niewazne, ze piramida tez jest nieudowodniona ale jest zalecana a to roznica!  :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Czyli dopiero od osiemnastki można zacząć jeść...jak się ma dowód... :roll: do osiemnastki tylko "na cycku"... :lol: :wink:

Radzio

N a t u r a l n i e !  :lol: