Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Paszport jest ważniejszy od DO...  :wink:



Radzio

I co- można? I co- da się? :D

administ

A Kolonko dlaczego tak nie zarabia?  :shock:
Wie jak, tylko robić!  :D

Radzio

Bo Kolonko wie, że w stadzie trzeba się dzielić, a Zuckerberg nie- "skończony głupek". ;) :D

administ

A ja jakoś żyję bez konta u Cukrowejgórki...  8)  :wink:

grenis

Cytat: admin w 2013-02-24, 13:48:36
A Kolonko dlaczego tak nie zarabia?  :shock:
Wie jak, tylko robić!  :D


moze nie umie znizyc sie do jego poziomu ? :lol:

(http://i.imgur.com/rpiQvwz.jpg)


Radzio

Cytat: admin w 2013-02-24, 14:00:06
A ja jakoś żyję bez konta u Cukrowejgórki...  8)  :wink:

I ja się z tego cieszę. :D

RafałS

A ja nie mogę za dużo cukru bo mi się pogarsza.  :|

Radzio

Mnie też nikt nie słodzi- z tego samego powodu. ;)  :lol:

RafałS

Właśnie, wejdzie się na taką górkę cukru, a tam wszyscy jeszcze dosłodzą.  :lol:

Radzio

Bo chcą pewnie polizać, a to ani higieniczne, ani apetyczne. :? Ani, ani. :D

Gavroche

Edyta-Amelia-Herkimer zmienia nick na nowy  :lol:
Resztę postu rozumie tylko ona :D

MariuszM

Trzaski pierwszej wody :)

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2013-02-24, 16:31:38
Trzaski pierwszej wody :)
Cóż zrobić, karma.
Mariusz z jakich lub w jakich warunkach tłuszczów wyciągniesz 11 kcal z grama?

MariuszM

Już sięgam po naukową książkę "Jak nie chorować" :D
Wychodzi jakos tak,że
                                % wagowy spalanych składników
kas octowy 3,75kcal/g   26,66
krotonoey 5,18            56,81
masłowy 5,18              59,09               
kapronowy 8,67           79,09
linolenowy 9,31            87,05
linolowy 9,49               87,14
stearynowy 9,83          87,32
arachidonowy 9,36       88,15
arachidowy 10             88,46
cerotynowy 10,34         90,90
cholina      9,51            62,50     

Gavroche

Wychodzi, że masło debeściak...

MariuszM

skoro tak mówisz :)

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2013-02-24, 17:10:33
skoro tak mówisz :)
He,he, nie nabijaj się.
Masz jakąś wiedzę tajemną?
Żółtka, szpik - wiadomo, ale coś z kostki?