Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Amerolska linia - rozwalić UE razem z bezsensownymi protestami. Nie ma komu głosować na RDiP, ani porządków zrobić z tymi pasożytami amerolskimi.

RafałS

Pod jajkiem-bosakiem oczywiście miało być. Przenoszę... :wink:

admin

Jarek

Tłuszczu było mało w diecie, ale dało sie ograniczyc do 00,1% po pierwszej wizycie u lekarza  8)

Zyon

Mi to raczej na Ducha KIjowa wyglada :D
Work Buy Consume Die

admin

admin

Auto jest do jeżdżenia, a nie klikania po niezliczonej ilości zbędnych funkcji na zbędnej ilości ekranów dotykowych!  8)

RafałS

Cytat: admin w 2024-03-11, 20:31:37
Auto jest do jeżdżenia, a nie klikania po niezliczonej ilości zbędnych funkcji na zbędnej ilości ekranów dotykowych!  8)
To dla infantywirtualów z zespołem wiecznego niedocyfrowania. :wink:

Jarek

Elegancja Francja Obecnie wszystkie elektryki mają ekrany, taki trend , ale nie trzeba korzystać w czasie  jazdy .Super że  trzaskanie drzwiami wyeliminowali ... :lol:

renia

Popieram.  8) :lol:

admin

:shock:
Nie może być! Chyba z wrażenia będę miał kłopoty z usypianiem! ;)

admin

Cytat: RafałS w 2024-03-11, 20:57:07

Dla takich zamiast przedniej szyby - ekran z wirtualnie przetworzoną drogą! Koniecznie dotykowy... ;)
Wycieraczki nie będą potrzebne!   :D

renia

Cytat: admin w 2024-03-11, 21:56:54
:shock:
Nie może być! Chyba z wrażenia będę miał kłopoty z usypianiem! ;)

:lol:

renia

Cytat: admin w 2024-03-11, 21:58:40

Dla takich zamiast przedniej szyby - ekran z wirtualnie przetworzoną drogą! Koniecznie dotykowy... ;)
Wycieraczki nie będą potrzebne!  :D

Za "szpan" słono płacą... :lol:

RafałS

Cytat: admin w 2024-03-11, 21:58:40

Wycieraczki nie będą potrzebne!   :D
Następny etap (musk & nazi camp friends Co.) - wyświetlanie prosto do główki. Nie trzeba ekranu, drogi, a nawet auta. "To takie wygodne". Wystarczy akwarium, a potem zbędne i to... :?
No chyba że w BRICS'ach będą co innego grali.

admin

Na BRICS nie ma siły, bo oni tam mają 10*tańszą energię elektryczną i 2*tańszą benzynę - nie można z czymś takim konkurować.
I napiszę wyraźnie - połowa ceny kWh w Polsce to koszt "unijnego handlu CO2" - fantastyczny przekręt - tylko dlaczego mieszkańcy Europy się nie buntują z tego powodu?  :shock:
Można zakończyć ten przekręt w jeden dzień przecież.  8)

renia

Ale jak? Odejść z Unii? :roll:

admin

Co ma piernik do wiatraka? Komisja europejska podejmuje uchwałę - od jutra nie ma ETS i po sprawie.