Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Spotkanie Optymalnych w Ciechocinku - wrzesień 2016

Zaczęty przez renia, 2016-08-12, 15:44:15

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Jeszcze go nie znam... :roll:
Nie wiem czy będziemy w New Yorku? :roll: 8)

administ

Nie będziemy.  8)
Ale to nie ma znaczenia.  :D

Jarek

Program spotkania
1.Ciasto optymalne do syta
2.Nawracanie (zabawa w dobro)
3 Dostrzeganie chorób( tylko u innych )
4 Próba powstania nowego OSO (zbawienie narodu )
5 Kawa zamiast piwa
8)

administ

Cytat: Jarek w 2016-08-22, 15:50:24
4 Próba powstania nowego OSO (zbawienie narodu )

Bez jaj, jedno starczy... ;)  8)

administ

I po spotkaniu!
Bardzo serdecznie wszystkim obecnym dziękuję, cieszę się, że mogliśmy się spotkać.  :D

anakin

A gdzie lista obecnosci do wgladu? Bez niej nie wiem o kim mowa. :|

renia

Cytat: admin w 2016-09-04, 12:40:41
I po spotkaniu!
Bardzo serdecznie wszystkim obecnym dziękuję, cieszę się, że mogliśmy się spotkać.  :D

Osób dwa razy tyle co w zeszłym roku...sala za mała, ale fajnie było... :D Spotkania takie są potrzebne, chociażby po to, żeby się zobaczyć i porozmawiać... :D Lepiej się pisze na Forum, jak się wie z kim... :D

administ

Ale jest problem, bo w realu to raczej jesteśmy całkiem zgodni, tylko tu z Renią w pisaniu nie mam konsensusa... ;)   :lol:

administ

:shock:
Właśnie, ważniejsze sprawy są zawsze do omówienia! ;)

renia

...i tak zawsze zabraknie czasu, aby wszystkie istotne sprawy omówić... :roll:

Blackend

Już jesteśmy.  :D
Jechało się super, w Częstochowie byliśmy po 2 godzinach, a można jeszcze szybciej, tylko mam za słaby silnik na długie trasy.  8)
W częstochowskim Macu zrobiliśmy półgodzinną przerwę na kawę i potem godzinka drogi do Katowic. Tak więc cała trasa (350km)
w trzy godziny, to bardzo dobry wynik i należy podziękować za obwodnicę Łodzi Dobrej Zmianie, która ją oddała do użytku z Winy Tuska. ;)  :lol:

A teraz krótka recenzja, bo na pewno jesteście bardzo ciekawi. ;)
    Przede wszystkim pozdrawiam serdecznie wszystkich uczestników i przepraszam, że nie z każdym się pożegnałem ale zrobiło się małe zamieszanie i pogubiłem się komu mówiłem, a komu nie do widzenia.  :?  8)
Pierwsza część oficjalna z krótkimi referatami i przedstawieniem się gości wyszła bardzo elegancko, ale najciekawsze jak zwykle były zajęcia w podgrupach przy wieczornej kawie. ;)
Z forumowiczów była tylko Renia i ja oraz Admin (urzędowo ;)) i żałujcie że Was nie było (szczególnie pisze do chłopaków), bo Admina dopadła jakaś niemoc miesięczna i przyszedł niosąc pod pachą biochemię.  :shock: ;)  :lol:
Naprawdę miał ochotę pogadać o czymś więcej niż proporcje i co do chleba zamiast smalcu, ale nikt na taką dyskusję nie był gotowy, a ja to już w szczególności wolałem się nie odzywać, bo jeszcze przepytał by mnie z kilku podstaw i skończyłoby się "siadaj, kapa".  :lol:
Raczej nie liczcie na powrót Toana na forum, trzeba po prostu ruszyć tyłek i się pojawić aby dowiedzieć się coś więcej z trudnych biochemicznych zagadnień.  8)
Ale że nie ma tego złego..., to na Waszej nieobecności skorzystałem ja, ponieważ zrobiło się wolne okienko i nadażyła się okazja na wspólną suplementację krzemową. Wyglądało to tak, że Admin zdegustował dwa małe  łyki, a resztę rozlał pomiędzy mnie i moją żonę - że też ja nie mam takich filantropijnych znajomych na miejscu do wspólnej suplementacji.  :? ;)  :lol:
Pogadaliśmy trochę o niczym, bo w tym jestem dobry, a nawet nieskromnie napiszę, że bardzo dobry, a potem był wspólny spacerek z darmowym Przewodnikiem po Ciechocinku.  :D
Serdecznie dziękuję, było nam z żoną bardzo miło i nie spodziewaliśmy się na tak długo wspólnie spędzony czas.  8)
Wieczorkiem jak pisałem wcześniej były zajęcia w podgrupach i rano w niedzielę jeszcze wspólna kawa przed powrotami.
Do zobaczenia wszystkim gdzieś tam w przyszłości, gdzie los nas wspólnie zaprowadzi.  :D

renia

:D

Bardzo miło mi było ponownie z Wami się spotkać, wnosicie do grupy pozytywną - optymalną energię... :D

Diogenes z Synopy

Cytat: Blackend w 2016-09-04, 16:33:18
Z forumowiczów była tylko Renia i ja oraz Admin (urzędowo ;)) i żałujcie że Was nie było (szczególnie pisze do chłopaków), bo Admina dopadła jakaś niemoc miesięczna i przyszedł niosąc pod pachą biochemię.  :shock: ;)  :lol:
uff, dobrze żem nie pojechał. Siara by była. ;-) Mój nauczyciel od biologii mówił, że on umie na 3 trzema minusami, a co dopiero ja.  :shock: :lol:   I dobrze, że nie studiowaliście najnowszego numeru Newsweeka, bo jeszcze nie wyszedł  ;-)

CytatTak więc cała trasa (350km)
to tunel dźwiękochłonny? ;-)

Blackend

:lol:
Dokładnie, nie ma szans na podziwianie krajobrazu.  :lol:
Ale najważniejsze, że w końcu tą A1 ukończyli, bo komfort jest nieporównywalny z tym co było wcześniej.  :D

renia

Teresa, były tam osoby, które bardzo chwaliły Ciebie za to, że jesteś pomocna i zawsze można na Ciebie liczyć
(i w realu i mejlowo).
Niektóre osoby dowiedziały się z Facebooka o tym Spotkaniu i przyjechały do Ciechocinka. Kilka osób chciało tylko zapoznać się z DO, zadać trochę pytań aby zdecydować, czy tak się chcą odżywiać... :roll:

Diogenes z Synopy

Cytat: renia w 2016-09-04, 17:02:31
zadać trochę pytań aby zdecydować, czy tak się chcą odżywiać... :roll:
Teresa jest najlepsza. Oczywiście powiedziałaś, że taki jeden wariat wypisuje codziennie co je - w wątku śniadanie i jeszcze żyje i ma się dobrze? ;-)

Blackend

Nie rozmawialiśmy na ten temat, bo wszyscy byliśmy zgodni, że Dobra Zmiana, to nie jest odpowiedni kierunek. ;)

Diogenes z Synopy

racja. ;-)   Pisiory powinni się odżywiać gorzej, aby za długo nie porządzić  :roll:  ;-)   :roll: