Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Jak założyć konto na tym Forum?

Zaczęty przez administ, 2016-10-14, 18:35:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Otrzymałem mailem:
"Witam! jestem na ŻO od 3 miesięcy. Chciałam zapytać czemu nie można zarejestrowac sie na forum. Nie chcecie nikogo już?
Pozdrowienia I.Z."

Aby zarejestrować konto na tym Forum należy:
napisać maila na adres toan@q4.pl, a w treści podać nazwę Użytkownika z której się chce korzystać.
W odpowiedzi otrzyma się hasło do założonego konta. Ponieważ hasło jest wysyłane automatycznie może ono trafić do folderu "spam" - należy na to zwrócić uwagę.
I tyle.

renia

No to ja sobie drugie konto założę... :lol:  :wink:

administ

renia

:( Ale jesteś... :? :lol: Bym miała "kogoś", kto się zawsze ze mną zgadza... 8) :lol:

administ

Anulka177

anakin

Temat rychlo w czas. Ale lepiej pozno niz wcale. =p

Proponowalbym tylko podpiac go u szczytu kazdego dzialu; w ustawieniach winna byc taka opcja... "ogloszenie globalne" czy cos w ten desen.

Obecnie temat ten jest tylko w tym dziale - Wolne tematy - a sadze, ze osoby takie jak Iza przegladaja raczej dzialy powiazane z dieta chcac uzupelnic informacje. Do tego dzialu raczej zajrza na samym koncu, po odrobieniu pracy domowej.

administ

Ależ to dla mnie uproszczenie, a nie "walka" o każdego, kto tu się chce zarejestrować, bo nie muszę każdemu z osobna tłumaczyć, tylko wklejam linka do tego wątku i po sprawie.
Fakt późno na to wpadłem, ale jutro jeszcze nie zamierzam zamykać tego Forum, dlatego zaoszczędzę sobie zachodu przy kolejnych rejestracjach... ;)
Ten wątek jest tylko dla mojej wygody.  :D

Iazbela

Anakin - żebyś się nie zdziwił - nie zajrzałam na końcu :lol:

Dasna

Dasna

Cytat: renia w 2016-10-14, 18:41:15
:( Ale jesteś... :? :lol: Bym miała "kogoś", kto się zawsze ze mną zgadza... 8) :lol:
:lol: :lol:

administ

Jest lepiej niż przypuszczałem, bo nawet linka wklejać nie muszę, tylko od razu mogę rejestrować konta.  :D

vvv

Cytatużytkownicy napisali 192883 postów, tematów 9870
Mamy 15378 zarejestrowanych użytkowników
:mrgreen:

Gavroche

Jak zrozumiesz różnicę między "zarejestrowany", a "aktywny", to zupełnie nie jest zabawne. ;)

Zyon

Ale Adam zacytowal z DD. Tam lista "Przez ostatnie 24 godziny byli na forum" ostatnio zajmuje jedna linijke.
Tutaj jest 67 userow.

Work Buy Consume Die

vvv

https://www.google.ie/#q=dieta+forum

Jedenaste i dwudzieste, przynajmniej u mnie się w takiej kolejności to wyświetla.

8)

administ

A to przez to, że nie pozycjonuję, bo po co?   8) ;)
Najważniejsze, że już tu "uzdrawiacze ziemi i nieba jedynie słuszną dietą", a także zarówno całej ludzkości przy okazji, że o wyznawcach "maszyn jądrowych na pustyni" i "30g" nie wspominając się wykruszyli...  :lol:
I wreszcie jest błogi spokój...  :D
Gdyby nie ta "dobra zmiana" naturalnie... ;)  :lol:

renia

Jeszcze wyznawcy rotacji Ewy Bednarczyk-Witoszek tu są... 8) Niemieszania białek i mieszania w głowach... :roll:

administ

Ale subtelni, to co tam...  :D
Mnie to nie wadzi, nawet gdyby tu sam naczelny wegetarianin Polski pis-ał, byle w miarę kulturalnie, ale w wątku "Humor" już  niekoniecznie, gdy sytuacja adekwatnie usprawiedliwia...  8) ;)