Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Jak założyć konto na tym Forum?

Zaczęty przez administ, 2016-10-14, 18:35:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Work Buy Consume Die

Tris

Cytat: anakin w 2016-10-24, 00:52:28
Cytat: Tris w 2016-10-23, 23:20:03
podjęłam też próbę zrozumienia teorii kwantowej Anakina (jeśli wiecie co mam na myśli) ;)

Teoria kwantowa anakina? =O Odswiezysz mi pamiec? ;>

to taki żart ale miałam na myśli to:  "ŻO w pigułce, czyli zbiór skondensowanych informacji z forum"

Diogenes z Synopy

Cytat"Witam!

Ja z kolei chciałbym pożegnać się. Nie w związku ze wspomnianym przez kogoś jakimś cyklem forumowym.
Aby nie dać się poznać forumowiczom z tej mojej gorszej strony, przyjąłem zasadę, iż chamstwu należy zejść z drogi.
Co czynię. Zawieszam aktywność na forum  i następnie zlikwiduję członkostwo.
Chyba to jasne,  nikt chce  ''robić'' za worek treningowy czy tarczę strzelecką bez wychodzenia poza ramy przyzwoitego dyskursu, tylko dlatego, że ktoś ma kłopoty z opanowaniem emocji. Adminowu zgłaszałem bezskutecznie.
Forum przez to nic nie straci - może poza różnorodnością, a może wręcz zyska. Miło się z wiekszością rozmawiało, pieknie różniło. Mam nadzieję, że aż  tak źle nie będę wspominany.   :lol:
Żegnam.    8)

Anulka177

administ

Jajcarz jak zwykle, ale musu nie ma. ;) 8)
Znaczy teraz ja mam chwalić "dobra zmianę"...  :?  :lol:

Jarek

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-12-07, 11:42:59
Cytat"Witam!

Ja z kolei chciałbym pożegnać się. Nie w związku ze wspomnianym przez kogoś jakimś cyklem forumowym.
Aby nie dać się poznać forumowiczom z tej mojej gorszej strony, przyjąłem zasadę, iż chamstwu należy zejść z drogi.
Co czynię. Zawieszam aktywność na forum  i następnie zlikwiduję członkostwo.
Chyba to jasne,  nikt chce  ''robić'' za worek treningowy czy tarczę strzelecką bez wychodzenia poza ramy przyzwoitego dyskursu, tylko dlatego, że ktoś ma kłopoty z opanowaniem emocji. Adminowu zgłaszałem bezskutecznie.
Forum przez to nic nie straci - może poza różnorodnością, a może wręcz zyska. Miło się z wiekszością rozmawiało, pieknie różniło. Mam nadzieję, że aż  tak źle nie będę wspominany.   :lol:
Żegnam.    8)
Myslałem ,że to co było pisane ,nie wywierało na Tobie wpływu . :shock:Taki stary wyjadacz opty jak Ty ,powinien raczej inaczej dostrzegać zabawę .Ja dziękuje że prawie zawsze mi odpisałeś . Miałeś dużo cierpliwości, ale nie wiedziałem że Ci to zabawy nie sprawiało .Powodzonka i dużo zdrówka optymalnego . :lol:

Anulka177

Chyba nie o ciebie chodziło Diogenesowi Jarku. Prawdę mówiąc bardzo mi się nie podobają te osobiste przytyki co poniektórych. Co innego merytoryczny dialog, a co innego obrażanie i wyzwiska. Takie coś nie powinno mieć tu miejsca.  :?

Jarek

To własnie tutaj  jest świetna lekcja tolerancji .Ja bardzo dużo nauczyłem się od Zyona i Gaworka .
Nawet bym z chęcią powtórzył kilka lekcji z nimi  :lol:

Blackend

Będzie brakowało Dobrej Zmiany na forum, ale każdą decyzję należy uszanować.  :D

Anulka177

Naprawdę będzie mi go brakowało, choć ja raczej apolityczna jestem.

Blackend

Ja też, bo to wszystko jednakowe koryto+. ;)

Jarek

To będę  Ci pisał o swoich śniadankach i obiadkach  :lol:

Blackend

Ja też mogę, bo to u mnie tylko kopiuj-wklej. ;)

renia

Cytat: Anulka177 w 2016-12-07, 17:44:03
Chyba nie o ciebie chodziło Diogenesowi Jarku. Prawdę mówiąc bardzo mi się nie podobają te osobiste przytyki co poniektórych. Co innego merytoryczny dialog, a co innego obrażanie i wyzwiska. Takie coś nie powinno mieć tu miejsca.  :?

Niektórzy bez docinki nie potrafią pisać, albo uważają, że nie warto pisać, jeśli to nikogo nie zaboli... :roll: "Podniecają" się obrażaniem innych...albo muszą w ten się dowartościowywać... :roll:

Jarek

Jarek

Którzy to ? A może to świetny materiał do budowania tolerancji w sobie :lol: .Chyba to juz dziś pisałem gdzieś :shock:

Blackend

Cytat: renia w 2016-12-07, 20:32:50
Cytat: Anulka177 w 2016-12-07, 17:44:03

Niektórzy bez docinki nie potrafią pisać, albo uważają, że nie warto pisać, jeśli to nikogo nie zaboli... :roll: "Podniecają" się obrażaniem innych...albo muszą w ten się dowartościowywać... :roll:

I tam narzekanie, tu jest hilife i spoko luzik.  :D
W realu to jest hardcor, szczególnie jak się zarabia na życie.  8)