Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Obiad

Zaczęty przez renia, 2017-04-01, 13:40:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

vvv

Widać Wychowance telewizji należy ureklamować przesłanie, żeby dotarło.

Cytat: vvv w 2018-06-29, 21:04:35 /zabierz-dziecko-(na)-targ-zamiast-na-lody/

zamiast na lody
zamiast na lody
zamiast na lody

lody ffuuujjjjj !!!!!!!!
lody ffuuujjjjj !!!!!!!!
lody ffuuujjjjj !!!!!!!!

:mrgreen: :idea: :wink:

administ

renia

Jak "Motylek" każe jeść siemię, to nie ma zmiłuj... :evil: 8)

administ

Jasne, przecież pokazali, że to samo zdrowie!  8)
A tu jakiś "admin" się wygłupia i straszy ludzi niepotrzebnie.  :(

renia

Cytat: admin w 2018-06-30, 10:09:06
......................................

I to w wiarygodnych wiadomościach... 8)
Wiem, zaraz coś napiszesz o TVPiS. Ale ja żadnych nie uważam za naprawdę wiarygodne...

administ

Milczę więc... ;)

Gavroche

Cytat: admin w 2018-06-30, 10:09:06
A tu jakiś "admin" się wygłupia i straszy ludzi niepotrzebnie.  :(
Mnie się zdaje, że te współczesne odmiany semen linu to już tylko z niewielką ilością trutki są. :?

administ

Może być, nie śledzę paszoznawstwa od kilkudziesięciu lat... ;)
Za moich czasów straszyli kwasem erukowym, który ponoć z ziaren rzepaku już wyeliminowano.  8)
Jednak to nie mój problem jakby co.

Blackend

Dzisiaj jak zwykle prozdrowotna dieta 5xWiO:
- ananas, kukurydza, ziemniaki, pieczarki, surówka z białej kapusty. ;) 8)
Na deser podali karkówkę i żeberka z grilla, to się zjadło, bo przecież że zapłaconego nie wyrzucę. ;)
https://drive.google.com/file/d/1-A2jD4QwgmUqMuJn_mNR7cseTr7Jkk7Zng/view?usp=sharing ;)

Jutro dobitka ale już z prywatnego grilla, bo na rarytasy trzeba sobie zapracować. ;)

administ

Wspaniale, najważniejsze, że zgodnie z "naukowymi" zaleceniami IŻiŻ!  :D

renia

Cytat: Blackend w 2018-06-30, 20:28:54
Dzisiaj jak zwykle prozdrowotna dieta 5xWiO:
- ananas, kukurydza, ziemniaki, pieczarki, surówka z białej kapusty. ;) 8)
Na deser podali karkówkę i żeberka z grilla, to się zjadło, bo przecież że zapłaconego nie wyrzucę. ;)
https://drive.google.com/file/d/1-A2jD4QwgmUqMuJn_mNR7cseTr7Jkk7Zng/view?usp=sharing ;)

Jutro dobitka ale już z prywatnego grilla, bo na rarytasy trzeba sobie zapracować. ;)

A chleb ze smalcem jest pod stołem? :shock: :lol:

Blackend

Oczywiście, nawet polaliśmy to z wiadra pełnego smalcu aby bardziej optymalnie było. ;)
A najlepsze i najzdrowsze w większości zostawiliśmy aby inni mogli się najeść, a my w ramach pokuty obciążyliśmy wieprzowiną wątrobę aby miała co detoksować przez najbliższe 24 godziny. ;)

renia

Jasne: "co nie zabije, to wzmocni"... :lol: :wink:

Anulka177

A ja jakieś pętko kiełbasy z ketchupem zjadłam, bo mi się samej nigdzie na obiad nie chciało jechać, a to miejsce hotelowe jest w środku lasu i trzeba by było po wertepach 6 km zrobić, żeby na normalną drogę wyjechać. Więc przeliczyłam, że ta kiełbasa będzie akurat, tyle, że zamiast 5 WiO to ten ketchup i kawałek melona, nie wiem czy nie za mało wykwintne.  :roll: A tu mi jeszcze Blackend takie rzeczy pokazuje  :?

renia

Takim jedzonkiem z grilla to i ja bym nie pogardziła... :D  8)

renia

A u nas całkiem inaczej było, bo zupa ogórkowa na żeberkach  :roll: ale nie na tych metalowych... :lol:

Anulka177

A szkoda, bo żelazo warto suplementować  :wink:

madre

Cytat: Blackend w 2018-06-30, 20:28:54

......Na deser podali karkówkę i żeberka z grilla, to się zjadło, bo przecież że zapłaconego nie wyrzucę. ;)
https://drive.google.com/file/d/1-A2jD4QwgmUqMuJn_mNR7cseTr7Jkk7Zng/view?usp=sharing ;)....
A czy ten gnat żeberkowy na talerzu to wyssany został na deser po głównym deserze czy poszedł w zapomnienie czy na poczęstunek?

Cytat: Blackend w 2018-06-30, 21:08:05
......A najlepsze i najzdrowsze w większości zostawiliśmy aby inni mogli się najeść....
:lol: