Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Obiad

Zaczęty przez renia, 2017-04-01, 13:40:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zofia

Cytat: Blackend w 2018-07-03, 11:15:49
:lol:
Lepiej nie i raczej wszystkim odradzam, bo tłuste jedzenie jest bardzo trudne i prędzej sobie większość zaszkodzi niż pomoże.  8)
Zdecydowanie wysokowęglowodanówka jest prostsza i trudniej sobie krzywdę zrobić.  8)
O! Tym razem to już nie jesteś prawdomówny. :D

Jarek

Ja uważam że bardzo prawdomówny :lol:

Zofia

Cytat: Jarek w 2018-07-03, 12:05:26
Ja uważam że bardzo prawdomówny :lol:
To niech Wam tak będzie. :lol:

Jarek

Blackend

Ale serio odradzam, bo to się zawsze kończy chlebem ze smalcem, a najchętniej jeden z drugim chciałby na drugi dzień automagicznie ozdrowieć.  :lol:

administ

Jasne, tak trzeba, bo później zamiast na "formułę 4es" zwalić winę, to szukają nie wiadomo kogo... ;)

Blackend

Otóż to, tym bardziej, że nie czuję się na siłach aby cokolwiek komuś polecać, bo się na tym po prostu nie znam.  8)
Wystarczy, że Lewandowska się zna i bierze na siebie odpowiedzialność. ;)  8)

Blackend

A tak w ogóle, to https://drive.google.com/file/d/1qQf2cWk3mri4DfK5W7FMObmFXdeaqO6NJQ/view?usp=sharing dzisiejszy deser po poobiednim spacerze i więcej nam do szczęścia nie trzeba, bo jest fajnie jak jest.  8)

renia

Super. :D Najlepiej to wygląda na dnie szklanek ten smalec... :D :lol:

administ

Trzy osoby do kawy, a kto mineralną wciąga? :roll: ;)

Blackend

W trójkę z Młodszakiem mineralną obalaliśmy, a nie chciało nam się już prosić o dwie kolejne szklanki.  :lol:

Jarek

Browaru nie mieli?

administ

Dobrze, że na zdjęciu jest też cukier i cukierek kawowy, bo to lepiej kolorystycznie się komponuje... ;)

Blackend

Cytat: Jarek w 2018-07-03, 20:56:36
Browaru nie mieli?

Mają, nawet kilka kranów z craftowym widziałem, ale w domu możemy się razem napić, a tak jedno byłoby o szklankę w plecy. ;)

Blackend

Cytat: admin w 2018-07-03, 20:57:43
Dobrze, że na zdjęciu jest też cukier i cukierek kawowy, bo to lepiej kolorystycznie się komponuje... ;)

Kosteczka czekoladki, nawet smaczna.  8)

Blackend

Cytat: renia w 2018-07-03, 20:48:19
Super. :D Najlepiej to wygląda na dnie szklanek ten smalec... :D :lol:

Smalec do kawy do podstawa, choć lepszy byłby łój, ale nie mieli. ;)

Gavroche

Łój jest dla twardzieli, teraz piją z jakimś masłem czy coś, cieniasy. ;)

administ

Blackend