Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

DJ (dieta japońska) w pigułce

Zaczęty przez Bobby, 2017-04-01, 21:02:02

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radomiak

Cytat: admin w 2017-04-14, 08:05:58
Stado dzieci, co trzeba porozstawiać do kątów i izolować od siebie, póki nie ochłoną. Fuj jak ja nie lubię zajmować się dziećmi i ich problemami...  :?
Rozstawianiem po kątach też.  :(
Jak chętnie pierdyknąłbym to Forum, ale zaraz by się rozleciało...  8)
Z drugiej strony, to co mi tam.  :D

Dzieci są dobre, ino się długo gotują... :)
To już było, ale czasami dobrze jeszcze troszkę poddusić...
A choćby i mnie... :roll:

administ

RafałS

Cytat: Jarek w 2017-04-14, 05:17:53

Jarek czy RafalS wcale w tym nie odstaja. Raczej pisza do siebie, nie troszczac sie czy ktos to odszyfruje.

Cytat
Jeśli chodzi o mnie, to zgadzam się w 100% :lol:

Nie wiem o co cho. Ale zastanowię się czy jestem zainteresowany.  :lol:

Zyon

Cytat: Jarek w 2017-04-14, 05:31:25

• 1. Inwektywy Zyona w moim kierunku Cie nie razily specjalnie, nie widzialem bys reagowala. 

Faktycznie Reniu :( Zyon osobiście odkrył że jest trzonkiem od łopaty  :lol:

Jarek, od kiedy to trzonek od lopaty to inwektywa?  :shock:  To zwykly przedmiot codziennego uzytku, z ktorym na razie przegrywasz w szachy  :lol:
Ale jak ktos przegrywa w szachy z trzonkiem od lopaty, to rzeczywiscie moze wziac ten trzonek za inwektywe :D

Work Buy Consume Die

Maniek

Cytat: renia w 2017-04-13, 22:58:51
Cytat: Maniek w 2017-04-12, 16:56:38
Ja nie mam misji.

Już nie? A nachalne namawianie do kupowania książek dr Witoszek na Teresy blogu to co było? Nie misja? Zajęcie dochodowe? Obrażałeś wszystkich, którzy mieli inne zdanie niż Ty. Nawet ja się dałam naciągnąć na kupno tej bzdurnej książki, w której to pani doktor wychwala "swoje" metody leczenia i krytykuje dr Kwaśniewskiego, na którego wiedzy żeruje... :? Robi ludziom "wodę z mózgu"... :?
Wprowadza w błąd osoby chcące poznać Dietę Optymalną, biorąc tę nazwę na początek tytułu swojej książki.
Tak "wkopała" się moja znajoma i już nie chce spróbować stosowania DO, po tym co tam przeczytała. :?
Długo nad tym myślałaś.
A od Pani Dokor Witoszek, to wara, bo jest świetnym obserwatorem, tylko niestety takie tęgie głowy jak Ty tego nie rozumieją i nie zrozumią.
Ale to nie temat na to forum, jakbyś zapomniała.

Jarek

Cytat: Zyon w 2017-04-14, 16:22:32
Cytat: Jarek w 2017-04-14, 05:31:25

• 1. Inwektywy Zyona w moim kierunku Cie nie razily specjalnie, nie widzialem bys reagowala. 

Faktycznie Reniu :( Zyon osobiście odkrył że jest trzonkiem od łopaty  :lol:

Jarek, od kiedy to trzonek od lopaty to inwektywa?  :shock:  To zwykly przedmiot codziennego uzytku, z ktorym na razie przegrywasz w szachy  :lol:
Ale jak ktos przegrywa w szachy z trzonkiem od lopaty, to rzeczywiscie moze wziac ten trzonek za inwektywe :D

Jak używasz codziennie łopaty, to znaczy że masz rację :lol:

Zyon

Uzywalem jak snieg byl ale na pewno nie gralem z nia w szachy  :lol:
Ale ty probuj, moze kiedys uda ci sie wygrac  :lol:
Work Buy Consume Die

Bobby

Takie gównoburze rozkręcają to forum.

Jarek

Zyon

Nawet nie wiesz z kim w szachy grasz?  :lol:
(http://www.rol-invest.pl/706-1217-thickbox/lopata-do-sniegu-kwazar.jpg)
Work Buy Consume Die

Jarek

Zyon

Poszukaj, moze wpadly ci miedzy zloby a kupe krowiego lajna co jej wczoraj nie posprzadales  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Jarek

Uważaj, bo Renia może cie nominowac :lol:

vvv

Typowa, świąteczna kupa "serdeczności".

:?

administ

Zyon

Wazne, ze serdecznie i bez inwektyw, choc niektorzy maja dziwne slowniki  :lol:
Work Buy Consume Die

Anulka177

administ