Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Hubert Czerniak i ŻO

Zaczęty przez EWA, 2018-11-05, 12:16:38

Poprzedni wątek - Następny wątek

Maniek

Cytat: admin w 2019-05-03, 21:00:26
Wymiana oleju w silniku też jest zalecana, a nie obowiązkowa w okresie pogwarancyjnym. ;)
To po co ten olej wymieniać? :roll:  :lol:
Mam dużo znajomych w Niemczech, i oni mówią, że tam się olej wymienia co cztery lata, niezależnie od przebiegu! 100% pewne!
Ale i tak najważniejsza informacja, że wymiana tam jest nieobowiązkowa! ;) :)

admin

A tu naciągają na coroczną wymianę też bez limitu przejechanych km.  8)

Blackend

A tu nie naciągają, tylko sam naciągam - olej co roku bez względu na ilość przejechanych kilometrów obowiązkowo.  8)

Zyon

Cytat: Maniek w 2019-05-04, 09:28:20
Cytat: Zyon w 2019-05-03, 15:45:54
Cytat: Maniek w 2019-04-29, 17:55:56
Cytat: Zyon w 2019-04-28, 22:52:49
No ale najpierw doczytaj czy sa obowiazkowe.....peowski leming z ciebie wylazi, boisz sie, ze zabiora wyborcow Grzeskowi czy Jarkowi?  :lol: :lol: :lol:
Dla ciebie misiu duze literki  :lol: :lol:
CytatW Niemczech szczepienia nie są obowiązkowe, nie są również wymagane przy rekrutacji do szkół i przedszkoli.
https://www.mp.pl/szczepienia/programszczepien/zagranica/73089,opracowywanie-i-wdrazanie-zalecen-dotyczacych-szczepien-ochronnych-w-niemczech?fbclid=IwAR3QVYB16V1elFgxe7u2ovjDWMeCfIkDhiCVgr7M63tiqaSaq_KrKZITO54

:D :D
Ale ja pisałem, o fragmencie, że w Niemczech szczepienia są od czwartego roku życia, a nie że obowiązkowe...
Nie są, i wystarczy, żeby został wyśmiany nawet przez dziecko z podstawówki.
Ten czerniak jest równie ciekawy jak zięba. Pojebanie z poplątaniem, okraszone Kwaśniewskim.
Jak to się mówi: 'Jaki idol, taki fan'. ;)
Jak to sie mowi "jaki schetyna taki leming"  :lol:
Jezeli nie sa obowiazkowe, to kalendarz szczepien mozesz sobie w buty wsadzic.
To tak jakby ktos ci kazal wypisywac dziecko z religii, ktora jest nieobowiazkowa.
Glupi wypisze nie wnikajac, ze "nieobowiazkowa" ma wieksza wage niz reszta wyrazenia ;)

:shock:
Cóż za logika, godna Einsteina. :)
To po co się ten czerniak tak ogranicza? Powinien zaporsić 'autorytety', i od razu jechać z koksem w publicznym radio, że w Niemczech to nie od czwartego, ale od 10 roku życia dopuszczają szczepionki. Albo że od 18-go, i poza tym jest wysoka śmiertelność od tych szczepionek, oraz, że wielu ludziom wyskoczyły pryszcze na dupie, grzybica  a nawet koklusz po zaszczepieniu...
A potem Zyon powie, że to nieważne, bo tak w sumie to i tak nie są obowiązkowe, i to jest najważniejszy przekaz od Doktora Czerniaka z Konfederacji.
Eksperci oczywiście powinni przytakiwać, słuchać i nie rozłączać się broń boże!  :D

Ja Cię! Chyba jednak czynność umysłu skrajnych prawicowców jest mega wysoka. Nie do pojęcia dla po-wskich lemingów.
A łączenie tego pseudo-bełkotu czerniaka z polityką i PO, to już naprawdę wyczyn godny mega-mózgowca.  :D :D :D

ps. nie łudź się, nikt normalny i świadomy i tak nie zagłosuje na Konfederację, w której jedynki wyborcze mają pajace bosak i winnicki. Co ten korwin wyczynia, miałem go za rozsądnego gościa...

Tak, tak, wiem, oczywiste dla mnie jest, ze kazdy "normalny i swiadomy" zaglosuje na POPIS  :lol: :lol:

Jezeli cos nie jest obowiazkowe, to znaczy, ze nie musisz tego robic, co tu tlumaczyc? Jezeli zas jestes zindoktrynowanym przez farmacje "noramlnym i swiadomym" to kalendarz szczepien jest wlasnie dla ciebie, i wtedy szczep nawet przed urodzeniem :D

Zas co do szczepionek....nie wypowiadaj sie lepiej glupio....niedawno pisalem tu, ze bylem na pogrzebie 6letniej dziewczynki, corki znajomego. Od momentu zaszczepienia cale zycie spedzila w szpitalu......powiedz to co napisales jej ojcu, zaliczysz solidna fange w nos conajmniej.
Work Buy Consume Die

admin

Ale to straszny pech i rozpacz dla rodziców!  :(

Blackend

Śmierć rodziców, to głęboki smutek, ale dzieci to tragedia.  :(

admin

"Marność nad marnościami."  8)

Blackend

Wszystko marność i pogoń za wiatrem. ;)  8)

renia

A kobieta to puch marny... :? A faceci, to "Dziady"... :lol:

Blackend

renia

E tam, puch nie jest taki marny... :roll: Gorzej jest, gdy kobieta jest zbyt puszysta... :lol:

admin

renia

Się cieszą jak dzieci, jak dzieci... :lol:
Dziady jedne takie... 8) :mrgreen:

admin

renia

Temat wątku trzyma się w ścisłych ryzach... 8) :lol:

Blackend

Octaver

renia

Można jeść 30 żółtek i wtedy nie trzeba suplementów...  8) :wink:

admin