Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Jarek

Cytat: Blackend w 2020-07-05, 17:45:01
Znam przypadek górnika, który w ogóle nie miał testów, a też u niego świrusa wykryli.  :lol:
Choć w sumie to nie jest śmieszne.  :?  8)
Chyba ma nerwy ze stali, ja bym się zamachnął.
Teraz zdrowi to najgorsze zło, bo są cichymi nosicielami,i zarażają biednych słabych. Powoli powstaje nowa ukryta opcja pasożytów ludzkich. 8)

admin

:lol:
A boją się zarazy...  :shock:  :lol:

RafałS

admin

Co za koleś z worami pod gałami ocznymi!  :shock:  :?

admin

Dziś na mnie ekspedientka w kiosku zawarczała o brak kagańca. Odwróciłem się bez słowa na pięcie, do sąsiedniego kiosku i tyle...  8)

Jarek

Ja pytam czy pani, panu płacą za pilnowanie porządku... 8)
Ja tutaj w sklepie sam bez maski, ale mnie pilnują. Ale jak zapytam kto dał im prawo mnie dyscyplinować, to odpuszczają. :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2020-07-06, 20:15:50

Blackend

Nastraszyli ludzi skutecznie, a gdzie tu miejsce na tłumaczenie co to jest budżet państwa i skąd się bierze pięć set - to już lepiej do krowy gadać, może fajnie odmuczy.  8)

admin

Cytat: Jarek w 2020-07-06, 20:42:01
Ja tutaj w sklepie sam bez maski, ale mnie pilnują. Ale jak zapytam kto dał im prawo mnie dyscyplinować, to odpuszczają. :lol:

Z dekadę temu zjechałbym z góry do dołu, jak śmie starszemu panu zwracać uwagę!  :shock:
A dziś złagodniałem, bo jeszcze starszemu panu z siwą brodą nie wypada się zachowywać jak szczeniak.  8) ;)

Jarek

Cytat: Jarek w 2020-07-06, 20:42:47
Cytat: admin w 2020-07-06, 20:15:50

Lekarz dba o siebie, nawet maski nie musi bo nie dotyka dłonią twarzy. :lol:
Tak powiedział i zrobił się szum. :lol:

admin

Jarek

Cytat: admin w 2020-07-06, 20:47:59

Z dekadę temu zjechałbym z góry do dołu, jak śmie starszemu panu zwracać uwagę!  :shock:
A dziś złagodniałem, bo jeszcze starszemu panu z siwą brodą nie wypada się zachowywać jak szczeniak.  8) ;)

Wiem, wiem, o co chodzi, ale z brodą i okularki argumentacja ustawy na spokojnie bardzo wypada.

admin

Pierwszy dzwonek ostrzegawczy odebrałem kilka lat temu, jak mi w sklepie sikora upuszczony pieniądz podniosła!  :shock: ;)
Grzeczne dziecię.  :D

RafałS

Funkcjonariusze drugiego fachu. U mnie był taki jeden kiedyś, śmietnika pilnował...  :lol:

Blackend

RafałS

https://nczas.com/2020/07/10/pis-ukrywa-nowy-projekt-ustawy-o-dostepie-do-broni-chodzi-o-to-zeby-rozbroic-narod-video/
W sumie niezły pomysł. Skoro wybór był słaby, a będzie prawie żaden to temat ulega nadzwyczajnemu uproszczeniu  8) . Temat czarnoprochowy w takim razie można skreślić i jak kto będzie sie chciał uzbroić to zrobi to od razu jak należy w normalnej sytuacji.

RafałS

Blackend

Prędzej czy później zdegenerują się sami bez pomocy obcych wojsk.  8)