Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/koronawirus-w-polsce-zmienia-sie-okres-kwarantanny-zapowiedz-ministra/qp4pqtq,79cfc278

Teraz 10 dni wystarczy na wyleczenie bezobjawowej choroby.  :lol:
Ale najlepsze jest to - "Po okresie izolacji nie będzie potrzebny kolejny test na koronawirusa. - Przy braku objawów nie ma potrzeby robienia badań - dodał Niedzielski."  :lol:
Testy im się skończyły, czy mają już miękko w rajtuzach widząc wpływy do budżetu? ;)

Jarek

Jarek

Ja dzisiaj miałem okazję ubezpieczyć taniej auto, niestety nie doszedłem z ubezpieczycielem do porozumienia, bo byl wymagany kaganiec. :lol:

Blackend

Jego ubezpieczenie było lepsze od Twojego. ;)

Jarek

No tak mu w telewizji poradzili :lol:

RafałS

Cytat: Jarek w 2020-08-27, 16:59:12
Ja dzisiaj miałem okazję ubezpieczyć taniej auto, niestety nie doszedłem z ubezpieczycielem do porozumienia, bo byl wymagany kaganiec. :lol:
Covidianin.

admin

Cytat: Blackend w 2020-08-27, 16:36:08
czy mają już miękko w rajtuzach widząc wpływy do budżetu? ;)

Ale jak to są rajtuzy z dziurą w kroku, to bezobjawowo idzie... ;)

Blackend

Jarek

Jarek

https://wpolityce.pl/swiat/515194-szczepionka-na-covid-19-z-komorek-abortowanych-dzieci

Ja nie wiem czy oni sobie tak mogą szczepionki bez namaszczenia WHO produkować i sprzedawać.Towar nie zgodny z umową. :lol:

admin

A co to są te "abortowane dzieci"?  :shock:
Bo płody się abortuje, a dzieci się morduje chyba raczej - nie?  :roll: :wink:

admin

Dziś z ust prof. dr shab. xyz usłyszałem, że na koronoświrusa "dzieci chorują bezobjawowo" - ciekawe, "bezobjawowa choroba" - normalnie jak misżdżyca we wczesnym stadium, czy jak?  :lol:
"Nosicielstwo" - czy jakoś tak tę "bezobjawową chorobę" się fachowo określa, jakby co...  8)

Zofia

Ciemno mi się w oczach robi....... :?

Jarek

Cytat: admin w 2020-08-29, 10:37:14

Dokładnie. Teraz wszystko bezobjawowo działa 8)

Jarek

Cytat: admin w 2020-08-29, 10:44:00
Dziś z ust prof. dr shab. xyz usłyszałem, że na koronoświrusa "dzieci chorują bezobjawowo" - ciekawe, "bezobjawowa choroba" - normalnie jak misżdżyca we wczesnym stadium, czy jak?  :lol:
"Nosicielstwo" - czy jakoś tak tę "bezobjawową chorobę" się fachowo określa, jakby co...  8)

Kiedyś myślałem ze wykształcony człowiek posiadający jakiś zakres wiedzy nie uprawia gangsterki w przekazywaniu błędnych informacji. No cóż, widocznie moralnie nie boli, dlatego będzie do syta pieprzył od rzeczy 8)

admin

8)
Spoko, może rozgonią tych koronaświrusowych wreszcie...  :D

Jarek

Nie muszą rzuca(ARD) ich na pożarcie ludu, bo za tydzień ogłoszą bezobjawowy wzrost zachorowań za nie przestrzegania zasad higieny :lol:

RafałS

Szkół też nikt wam rodzice nie otworzy, póki sami sobie nie otworzycie demokratycznie bezpośrednio, zgodnie z wolą ludu i konstytucją. Nie jest do tego potrzebny zwyrodniały premier. A Bilderbergi też by wam otwarli (na jakiś czas), ale musita spełnić wymogi WHO.  8)

buciaratti

Cytat: admin w 2020-08-29, 10:37:14
Kwestia konwencji terminologicznej.