Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Nawet propozycji nie było... :lol:

admin

Cytat: Jarek w 2021-05-14, 08:38:19
Tutaj obowiazuje od dawna. Niezaszczepiony moze tylko z psem po 22- giej. :lol:

Dobrze więc mieć "szarika" na wyposażeniu! ;)
Te małpy polskie małpują wszystko, co najlepsze w Europie z "obostrzeń" ...  :lol:

Jarek

Najlepiej "owczrka niemieckiego" :lol:

Blackend

Zyon

Na mnie jakis pisoski dziadek w sklepie wyskoczyl. Oczywiscie zamaskowany lazil i lypal na mnie z ukosa. Ja sobie stalem daleko od niego, czekajac na swoja kolej.
Z daleka zeby go nie zarazic :D
Ale nie wytrzymal i sam przylazl :D
Przyskoczyl i huknal "a pan zaswiadczenie, ze moze pan chodzic  bez maseczki ma?"?
"Mam" mowie spokojnie.
Juz otworzyl gebe ale sie zawahal....poopatrzyl na moj ironiczny usmiech i poszedl.
RODO mnie uratowalo  :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Jarek

A on miał zaswiadczenie że moze kontrolowac? Czy tylko geny ORMO mu sie uaktywniły 8)
Na niemców najlepszy jest hitler, ale jakby sie uspokoili  :lol:

admin

Otwarta dyskryminacja niewyszczepionych, bezkagańcowych! ;)

Zyon

Cytat: Jarek w 2021-05-14, 09:23:44
A on miał zaswiadczenie że moze kontrolowac? Czy tylko geny ORMO mu sie uaktywniły 8)
Na niemców najlepszy jest hitler, ale jakby sie uspokoili  :lol:
No wygladal na takiego starego ubeka, lypal przez ramie i myslal, ze nie widze  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Jarek

Patol. Ja bym mu nie odpuscił, awantuera na cały sklep.  8)

Jarek

Blackend

https://biznes.radiozet.pl/News/Gowin-Nowy-Lad-to-dluzsza-praca-mimo-prawa-do-emerytury

"Polacy będą pracować dłużej ? rząd chce, żebyśmy kontynuowali aktywność zawodową nawet po osiągnięciu wieku emerytalnego."  :lol:
Czy coś się zmieniło po przejęciu władzy przez Naczelnika, czy tylko obowiązuje umowa - raz wy, raz my...  :lol:

Zyon

Dzisiaj dalej pelno niewolnikow z kagancami na ryjach. Mentalnosci nie da sie zmienic :D
Work Buy Consume Die

Jarek

Wszstko według oczekiwań pierwszego sortu :lol:
W dobie świrusa wszystko przechodzi, byle otwarte było. Polityka trzymania plebsu krótko za ryjki, sprawdziła sie. Bedzie kontynuacja... 8)

Jarek

Cytat: Zyon w 2021-05-15, 11:37:14
Dzisiaj dalej pelno niewolnikow z kagancami na ryjach. Mentalnosci nie da sie zmienic :D
Choróbska, zagrożenia, ich ulubiene - ciężko im  8)

Gavroche

Maseczka tak chroni przed wirusami, jak wiejski płot przed komarami. ;-)

Jarek

Maseczka u kosmetyczki-nie mylić z kneblami , kagańcami, namordnikami...

Blackend

Cytat: Zyon w 2021-05-15, 11:37:14

Też dzisiaj mijałem kagańcowych, ale ci są przynajmniej kowidianami z przekonania. ;)

Zyon

Cytat: Gavroche w 2021-05-15, 11:55:07
Maseczka tak chroni przed wirusami, jak wiejski płot przed komarami. ;-)
Czytalem pewnego naukowca z lodzi, ktory polecal robic maseczki z recznikow papierowych kuchennych  :lol:
Oficjalnie naukowy czlowiek  :lol:
Work Buy Consume Die

Blackend