Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: admin w 2021-11-27, 11:27:33
I dobrze, bo mam komfort, "nie brania odpowiedzialności" za to co piszę! ;)  :lol:
Choć raczej piszę sensownie, bo czytam dużo na temat, nim coś skrobnę.  :D

Ale wolą słuchać profesorów - tych co mówią zgodnie z linią WHO... :?

admin

Żalu nie mam, a nawet się cieszę, bo to jeszcze moja "wina" by wyszła z tego pisania!  :D
A tak mam spokojne sumienie.  :lol:

Blackend

Cytat: admin w 2021-11-27, 11:20:03
Ale popatsz "Black..." jak się widzieliśmy (wymieniliśmy szczepy, bo ja miałem wtedy austriacki -wersja exportowa) na początku pandemii w Katowicach u Pietrzaka, to mówiłeś, żebym jak najszybciej napisał coś o "pandemii", bo występuje "optypanika"  :shock:
Napisałem jak jest, a przerażenie pozostało!  :lol:
To po co ja w ogóle piszę? ;)
To wtedy chyba szukaliśmy oleju 0W30?  8)
I "jak zlikwidować inspekcję olejową" -  :D

No tak było, doskonale pamiętam.  :lol:
Zaczęły się wtedy pojawiać nicky na forum, których zwykle nie ma.
Łatwo to zapamiętać, bo piszących można na palcach jednej ręki policzyć. ;)
I jak tylko nadarzyła się okazja, to Cię poprosiłem o uspokojenie nastrojów, bo ludzie są zagubieni.  8)

Może niektórym to pomogło, a może i tak wolą się szczepić, każdy robi jak uważa.
Natomiast ja bardzo cenię sobie Twoje zdanie, szczególnie że jest zbieżne z moim. ;)

admin

Ale chcieli mnie skubnąć tam na parę stówek, a się za darmochę w necie znalazło!  :lol:
Net to potęga!  :shock: ;)

Blackend

Cytat: admin w 2021-11-27, 12:40:23
Żalu nie mam, a nawet się cieszę, bo to jeszcze moja "wina" by wyszła z tego pisania!  :D
A tak mam spokojne sumienie.  :lol:

Od samego początku to forum było nastawione na edukację, a nie leczenie po drucie.  :D
Od diagnozowania przez telefon jest NFZ i tam należy dzwonić. ;)

Sandman

Cytat: Blackend w 2021-11-27, 12:59:47

Może niektórym to pomogło, a może i tak wolą się szczepić, każdy robi jak uważa.
Natomiast ja bardzo cenię sobie Twoje zdanie, szczególnie że jest zbieżne z moim. ;)

Pomogło, pomogło zdecydowanie przy takiej medialnej nagonce to głosy rozsądku były bardzo nieliczne i tym bardziej potrzebne.

Blackend

Cytat: admin w 2021-11-27, 13:01:45
Ale chcieli mnie skubnąć tam na parę stówek, a się za darmochę w necie znalazło!  :lol:
Net to potęga!  :shock: ;)

No a jak, teraz ASO z serwisowania głównie żyją, ale kawę przynajmniej załatwiłeś bardzo dobrą. ;)  :lol:

admin

Cytat: Blackend w 2021-11-27, 13:03:03
Od samego początku to forum było nastawione na edukację, a nie leczenie po drucie.  :D
Od diagnozowania przez telefon jest NFZ i tam należy dzwonić. ;)

Jasne, też tak uważam.
Za jeden telefon 2-3 stówki, to jednak taniej niż do wróżki, bo te to impulsy liczą... ;)
To tutejsza edukacja jest bezkonkurencyjna w takim razie.  :D

admin

Cytat: Blackend w 2021-11-27, 13:04:58
No a jak, teraz ASO z serwisowania głównie żyją, ale kawę przynajmniej załatwiłeś bardzo dobrą. ;)  :lol:

Miło było, ale nie tak jak za trzecim razem nad trzema stawami!  :D
Co za śliczne miejsce!  :shock:

Blackend

Cytat: Sandman w 2021-11-27, 13:04:02
Pomogło, pomogło zdecydowanie przy takiej medialnej nagonce to głosy rozsądku były bardzo nieliczne i tym bardziej potrzebne.

To bardzo się cieszę, bo mamy tu łebskiego gościa, który już nie chciał pisać i dostał kontrolowanej amnezji, ale się przemógł i jest wsparcie. ;)  8)
Bo jednak co innego czytać, "depopulacja", "wydaje mi się", "atak kosmitów, Chińczyków" itp., a co innego gościa, który podchodzi do tego naukowo i zadaje sobie ten trud aby przebrnąć przez badania naukowe i podać to dalej w przystępnej formie.  8)

Blackend

Cytat: admin w 2021-11-27, 13:08:27
Miło było, ale nie tak jak za trzecim razem nad trzema stawami!  :D
Co za śliczne miejsce!  :shock:

Pewnie, wszędzie jest fajnie w miłym towarzystwie.  :D

admin

Tusk na konwencji KOD - szczuje na pis między innymi za pandemię!  :shock:
Oj! Nieładnie, bo pis akurat w stosunku do koronawirusa postępuje tym razem właściwie, a w zasadzie zbyt radykalnie - odpuścić tę ogólnoświatową podpuchę kompletnie, bo to tylko sprytny, przestępczy interes typu "świńska grypa" - tylko tamto nie wyszło, bo takiej zmowy mediów, władz i farmy nie było.  8)
Co do reszty poruszonych tematów  - strawnie i zrozumiale.  :lol:

admin

A wracając do "nowego wariantu" - no wreszcie mają powód, aby ogłosić, że poprzednie szczepionki nie są skuteczne, ale te następne już będą...  :shock:  :(

Gavroche

Taki odmienny od nominotypowego, to może samo wygaśnie? :?

RafałS

Cytat: admin w 2021-11-27, 16:00:17
...
Szkoda że nie na po-pis bo równo się wspierali w tym trudnym czasie.  8)

Jarek

Łatwo było przewidziec.
Dlatego Sydolf wprowadził na Bawarii (idiotenland) godzine plicyjna, od 22 do 5 tej rano.
Ceny psow i orzecha wzrastaja 8)

RafałS

Tu trzyma kurs wysoko, nie to co za tuska. Wczoraj trochę łupałem. 8)

Jarek

:lol:
Ja dzisiaj boki w  Arce ocieplałem. Arki wysoko na giełdzie wolnosci w gore..

Blackend

Cytat: admin w 2021-11-27, 16:00:17

KODowcy od samego początku "liberalnie" wszystkich by przymusowo wyszczepili.  :?
Niesamowite jak ludzie bez żadnej medycznej wiedzy tak łatwo potrafią podjąć decyzję.

Blackend

Cytat: Jarek w 2021-11-27, 17:02:01
:lol:
Ja dzisiaj boki w  Arce ocieplałem. Arki wysoko na giełdzie wolnosci w gore..

W Polsce też sprzedaż kamperów wzrosła.  :lol: