Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Dziwne, że niemieckojęzyczni w Europie tak zgłupieli!  :shock:
Bardzo to dziwne dla mnie!  :?

Jarek

A bo to rasa której mentalność wiele oblicz i twarzy posiada  8)

Blackend

Posłuszeństwo, zresztą ich język brzmi jak wydawanie rozkazów.  8)

Jarek

Do czasu pandemii dało sie słuchac.
:lol:

Blackend

Jest szansa, że multikulti ich trochę rozdyscyplinuje. ;)

RafałS

Cytat: Blackend w 2021-11-30, 15:46:58
Jest szansa, że multikulti ich trochę rozdyscyplinuje. ;)
Teoretycznie bo niejaki morawiecki ich ostatnio broni.

Jarek

admin

Prawidłowo, sami sobie jarmarki świąteczne zamknęli to po trochę normalności do Polski! Tylko żeby sobie granicy nie zamknęli, z powodu "pandemii"  8)

Zyon

Work Buy Consume Die

admin

To świetna wiadomość dla Polski i Polaków!  :D
Niech się wyszczepią, to może zaś te 15mln Polaków "czystej krwi" przejmie stare słowiańskie ziemie po Łabę!  :D :D :D
Radogoszcz jest ponoć tuż za Budziszynem.  :D

Blackend

Niewyszczepieni dawcy genów będą w cenie. ;)  :lol:

RafałS

Normalni, cierpiący dyskomfort w heimat niemcy zasługują na trochę normalności. :wink:

Blackend

Ci normalni to tylko emigracja polska. ;)

Jarek

Jakby co, to mnie Merkel zaprosiła, bo nie miała kim robic. A teraz mam si? szczepic. Normalnie jak za hitlera, prysznic -dezynfekcja. :lol:

Jarek

Cytat: Blackend w 2021-11-30, 22:20:06
Niewyszczepieni dawcy genów będą w cenie. ;)  :lol:
Duzo mi nie zostało, g?ra dwa tygodnie, ale chba predzej  zmusza, bo o tego jednodawkowego trudno... 8)

Jarek

Cytat: RafałS w 2021-11-30, 23:13:56
Normalni, cierpiący dyskomfort w heimat niemcy zasługują na trochę normalności. :wink:
Jawohl!!! :lol:

admin

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/zgony-w%C5%9Br%C3%B3d-niezaszczepionych-wstrz%C4%85saj%C4%85ce-dane/ar-AARktUF?ocid=msedgntp - "wstrząsające" fałszerstwo statystyk z przekazem "szczepta się" na "mormona", choć nie wiadomo, czy wyszczep działa!  :lol:
Problem w tym, że ci co boją się "o własne, bezcenne życie" - na których działa taka prymitywna propaganda - już w kolejce po czwartą dawkę się ustawiają.  8)

Zyon

Work Buy Consume Die

admin

Zyon

Pyrciu go zablokowal po paru niewygodnych pytaniach z dziedziny genetyki. Facet jest mocno w temacie  8)
Work Buy Consume Die