Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Mnie interesują ruchome ości i nieruchome. 8)

admin

Cytat: Blackend w 2021-11-09, 18:48:34
"Belgia. Zaskakujące informacje rządu. "54 proc. hospitalizowanych to osoby zaszczepione." - jestem zaskoczony!  :shock: ;)

Tu jest dokładnie tak samo, tylko medialne "statystyki" są pisowsko-pełowskie. ;)

Jarek

Nie było trudno przewidzieć że tak będzie. Dobrze że nie uświadamiałem znajomych, bo jeszcze by obwinnili że wykrakałem :lol:

Blackend

:lol:
Hipochondryka i tak nie przekonasz. Jak nie łyknie worka pigułek i nie wstrzyknie sobie czegoś, to boi się żyć.  :lol:

Blackend

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/koronawirus-jak-sie-falszuje-statystyke-zakazen/4etn121,79cfc278

No proszę, u nas też już nie chcą testować.  8)
Oczywiście bohaterka artykułu, nauczycielka czyli super wyedukowana zaraz po lekarzach i dziennikarzach jest oburzona, że nie została przetestowana - oczywiście szczepiona i to podwójnie.  :lol:
Niestety tak nakręcili spiralę, że ciężko to będzie teraz odkręcić.
Dziecko dostanie katarku i zaraz będą szprycować, testować i kwarantannować, bo biedactwo jest ciężko chore.  :lol:

Blackend

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Apel-lekarzy-Obowiazkowe-szczepienia-m-in-medykow-nauczycieli-i-osob-powyzej-50-r-z-8221161.html

"Wprowadziłbym obowiązkowe szczepienia m.in. dla medyków czy nauczycieli, jeśli chcą wykonywać swój zawód. Wprowadzony powinien być też obowiązek szczepień dla osób powyżej 50. roku życia - powiedział we wtorek ekspert Naczelnej Rady Lekarskiej ds. COVID-19 dr Paweł Grzesiowski." A tego obłąkańca powinni wsadzić do izolatki, żeby się biedak tak nie bał i czuł się bezpieczny.  :shock:

RafałS

Spokojnie, to tylko zespół lęków poszczepiennych. Hihopondria i epizody maniakalne. 8)

MarekS

Cytat: Blackend l
Chętnie zobaczyłbym statystki nowych aut kupionych przez lekarzy w covidzie w stosunku do poprzednich "chudych" lat. ;)
quote]
Trochę trzeba poczekać na te statystyki. 
Samochody jeszcze pewnie nie doszły, bida na rynku czas oczekiwania 6 do 8 miesięcy, starymi musza się telepać????

Jarek

Cytat: RafałS w 2021-11-09, 22:33:30
Spokojnie, to tylko zespół lęków poszczepiennych. Hihopondria i epizody maniakalne. 8)
:lol:
Pożyteczny Patol

Jarek

Cytat: MarekS w 2021-11-09, 23:51:51
Cytat: Blackend l
Chętnie zobaczyłbym statystki nowych aut kupionych przez lekarzy w covidzie w stosunku do poprzednich "chudych" lat. ;)
quote]
Samochody jeszcze pewnie nie doszły, bida na rynku czas oczekiwania 6 do 8 miesięcy, starymi musza się telepać????

Na talony zawsze poza kolejnością bylo

Blackend

Cytat: RafałS w 2021-11-09, 22:33:30

:lol: :lol:

Blackend

Cytat: MarekS w 2021-11-09, 23:51:51

Tak się rozpędzili, że chipów na autka zabrakło. ;)  :lol:

admin

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/kraska-ostatniej-doby-269-os%C3%B3b-przegra%C5%82o-walk%C4%99-z-covidem/ar-AAQwZQa?ocid=msedgntp - kto w tym kraju może uznać rzekomą "pandemię" choroby grypopodobnej jako chorobę sezonową?
Bo te oszusty nigdy nie odpuszczą tego złodziejskiego rabunku pieniędzy podatników!  8)

admin

renia

Byłam dzisiaj na hali targowej, a tam praktycznie wszyscy byli w maseczkach... :shock: A już był taki fajny luzik...

Gavroche

Jarek

Kraje podległe Kneblolandowi muszą...

renia

Cytat: Gavroche w 2021-11-10, 14:38:20
Znowu jest nakaz jakiś? :shock:

Straszą mandatami i "zgonami covidowymi"... :? 8)