Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

admin

Spokojnie prostujemy "mydlenie" tym co "wiedzą o DO wszystko", choć nic z Doktora nie przeczytali z wyjątkiem netowych rewelacji wyrwanych z kontekstu - typu "zaleca 30g"...  :lol:

Zofia

Cytat: Jarek w 2021-11-12, 06:29:59
:lol:
A niektórym wychodzi że nawet lepiej wiedzą, mieszając wiedzę z ciekawostkami....
:lol: :lol: :lol:

Gavroche

Cytat: admin w 2021-11-12, 09:35:00
Spokojnie prostujemy "mydlenie" tym co "wiedzą o DO wszystko", choć nic z Doktora nie przeczytali z wyjątkiem netowych rewelacji wyrwanych z kontekstu - typu "zaleca 30g"...  :lol:
Ostatnio oglądałem jakiegoś "ketopantoflarza" czy tam "ketokocura", to już sypią więcej węgla nawet na keto i nawet na redukcji. :D

admin

Świetnie - łatwo na podstawie jadłospisu ustalić, czy to już ŻO, a jeśli no to i tak mało mnie to obchodzi, bo inni wiedzą więcej i lepiej ode mnie, bo tak właśnie mi bardziej odpowiada.  8)

Jarek

Jadłospis przeważnie był przeczytany .W rzeczywistości byli na korycie -DO

RafałS

https://www.ruptly.tv/en/videos/20211112-035-France--US--very-concerned--about--troubling--Poland-Belarus-issue---Harris
Tak, tak!!! Musimy iść razem. Dlatego musicie tam za oceanem brać sie do roboty by dorównać do naszych bardzo niskich emisji "cieplarnianych". Następnie zastanowimy się nad dostarczeniem naszych statystów na waszą granicę kanadyjską, albo meksykańską. Tutaj bardzo nam odskakujecie, a przecież musimy iść razem jako sojusznicy... :wink:

admin

A gdzie tam PiS da radę sam, żadna unia, żadna hameryka nie jest potrzebna, bo na Kremlu Włodzimierz przecież. ;)

RafałS

Jarek

Cytat: admin w 2021-11-12, 18:34:33
A gdzie tam PiS da radę sam, żadna unia, żadna hameryka nie jest potrzebna, bo na Kremlu Włodzimierz przecież. ;)
Tak jak w tym filmie z Ferdkiem :lol:

Blackend

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Eksperci-Przepisy-dot-wgladu-w-informacje-o-zaszczepieniu-pracownikow-potrzebne-8223312.html

"Opieramy się na opiniach ekspertów, że osoba zaszczepiona jest bezpieczniejsza (...) stwierdził ekspert" - Logiczne.  :lol:
Ale najlepszym ekspertem w sprawie szczepień jest ten od Windowsa, dlaczego? Bo ma najwięcej pieniędzy.  8)

RafałS

No to już... Nazwiska tych ekspertów niechaj rzucą bo takie wydumki to w prostej linii od oligarchii.

Blackend

Ci od WHO w pierwszej kolejności, a reszta ślepo powtarza za nimi.

RafałS

Mnie też gwoździkowa  :wink: mówiła że to gwóźdź i clou programu.

Jarek

Albo to: Mówił że covida nie ma, i sam zachorował. C

RafałS

A w szpitalu dobili respiratorem. SS (służba srovida).

Jarek

W końcu się ktoś nimi zaopiekował... :lol:

admin

Lepiej, ale nie jest to tak spektakularne i dochodowe teraz jak "walka" z "pandemią"...  8)