Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Cytat: admin w 2022-01-11, 10:24:50
A to dobrze, bo za rok będzie można żądać porządnego odszkodowania za zmuszenie do wyszczepienia.  8) ;)
O ile wreszcie ogłoszą miarodajne wyniki eksperymentu medycznego.  8)
Naszczescie mam ich gdzies.

Blackend

Nie podadzą czy szczepiony, bo to w tym przypadku nie ma znaczenia. ;)

admin

A może on jak Novak też się uparł, że nie będzie się szczepił? ;)  :lol:

RafałS

Łee! Dwa lata tylko przepierdzielili? Nie to co potęgi, które stać przepierdzielać. 8)

renia

Cytat: admin w 2022-01-11, 15:34:20
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/swiat/hiszpania-koronawirus-b%C4%99dzie-traktowany-jak-zwyk%C5%82a-grypa-koniec-z-testami/ar-AASF3Y8?ocid=msedgntp - potwierdzenie zapowiedzi.  8)
Bravo Hiszpania.  :D

"Plan, który zapowiadają Hiszpanie, przygotowywany jest już od lata 2020 roku (...) pewne jest, że nie nastąpi to podczas trwania szóstej fali spowodowanej wariantem omikron". Czyli wiedzieli wprzód ile będzie fal i wariantów? :shock:

admin

Wszystko idzie zgodnie z zaplanowanym planem... ;)

Jarek

Dokładnie. Nawet nie obawiaja sie zrobic oktoberfestu w lipcu.  8)

Jarek

Ja to przynajmniej miałem kr?tka porade lekarska w centrum szczepien. Naprawde byłem pod
wrazeniem Bo lekarz nie musi juz nic - wystraczy chwalic za podjecie słusznej decyzji w słusznej sprawie, i straszyc swirusem, w razie nie przyjecia drugiej dawki. 8) Zadnch potchwitlywch pytan z mojej strony nie było, pomimo ze mnie straszył. Obiecałem tylko, ze sie  za poł roku J&J wybosteruje :wink:

renia

Cytat: Blackend w 2022-01-11, 20:10:21
https://twitter.com/MrBartholo/status/1480753019297873923

Co fachowiec to fachowiec.  :lol: :lol:

"Od 28 dnia 100% ochrony przed zgonem". Czyli już będzie zapowiedziane życie wieczne... :shock: 8)

Blackend

W internecie nic nie ginie. To było w marcu 2021, a teraz musi dobitka trzecią dawką.  :lol:
W Izraelu już czwartą podają, a na jesień pewnie będzie piąta.
W Austrii od stycznia nie uznają już J&J, więc jak ktoś dał się wkręcić, to musi od nowa przyjąć jedynie słuszne mRNA.  8)

Jarek

No nie strasz. Czyli jeszcze dwa razy mRNA a potem czwarta boosterowa :? Głpuszych od Geramnców w sprawie korona w europie nie ma IdiotenLandy...

Gavroche

Ta technologia mRNA jest ponoć obiecująca, ale nie w przypadku szczepionek. :D
Tutaj za dużo obiekcji jest, bo nietknięte mRNA znajdują w wielu odległych od miejsca wkłucia narządach i to po kilku miesiącach od podania...

Zyon

Work Buy Consume Die

Jarek

Substancja mRNA to nieustajaca walka w organizmie czlowieka miedzy dobrem a zlym; cos jak faszyzm.

admin

8)
Ponoć nie modyfikuje, tylko informację przenosi... ;)