Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Lekcja...
Temat: Powtórzenie z wybranych fragmentów (taśm  :lol: ) morawieckiego.

https://youtu.be/qdeaVfDa5eU?t=31
"Za darmo":
-służba zdrowia
-kurła  :?: :shock:
-edukacja

Generalnie ludzie płacą i składają się kawał życia na to "za darmo" więc... Bardzo potłuczone myślenie. Choć też mam niejasność co do tego jednego k.... za darmo. 8)
Pomieszanie z poplątaniem. No ale czego się spodziewać po osobniku chowanym za wyniesione z solidarności. Tego się raczej nie naprostuje. :wink:

admin

https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/prof-gut-wykazano-ponad-1600-mutacji-sars-cov-2/ar-AAWZmhi?ocid=msedgntp&cvid=445eb15dc0e543e4ba4c48a72cc04037 - problem w tym, że nasilenie choroby wystąpiło w ostatniej "fali" po masowym wyszczepieniu, co łatwo udowodnić na podstawie danych liczbowych. Wychodzi na to, że więcej zachorowań i więcej zgonów powoduje szczepienie niż naturalne zarażenie.  8)

RafałS

Cytat: admin w 2022-05-07, 11:10:14
...Wychodzi na to, że więcej zachorowań i więcej zgonów powoduje szczepienie niż naturalne zarażenie.  8)
Zgadza się. Tak się krzewi mutacje, przez debili.

admin

RafałS

Cytat: admin w 2022-05-07, 12:49:23
:(
A no rozmnożyli...  :?
Za dużo pazernych. Przyszłość muszą zapewniać latoroślom, co prawda z zagęszczeniem mutacji, ale kto by tam wybiegał aż tak do przodu gdy okazja jest przecież.  8)

renia

Już Niedzielski straszy jesienną pandemią. Chyba rywalizuje z Jackowskim... 8)

admin

Ciekawe ilu się jeszcze da nabrać na "pandemię".  8)

renia

Pewnie wszyscy zaszczepieni, którzy sądzą, że tylko dzięki tym szczepieniom jeszcze żyją... 8)

RafałS

Można marnować życia i gospodarkę pod marnowieckim tak jak obcy interesant oczekuje.

Blackend

Cytat: admin w 2022-05-07, 16:08:57

A no właśnie, też jestem ciekaw.
Patrząc na to jak się lockdawnują obecnie Chińczycy, to obstawiam że kolejne "pandemie" powinny być równie skuteczne.  8)

Blackend

Cytat: renia w 2022-05-07, 17:18:34
Pewnie wszyscy zaszczepieni, którzy sądzą, że tylko dzięki tym szczepieniom jeszcze żyją... 8)

W moim otoczeniu są osoby, które deklarują, że przyjmą tyle dawek ile państwo każe.

renia

To farmacja tak szybko nie splajtuje...

RafałS

Cytat: Blackend w 2022-05-07, 18:21:54
Cytat: admin w 2022-05-07, 16:08:57

A no właśnie, też jestem ciekaw.
Patrząc na to jak się lockdawnują obecnie Chińczycy, to obstawiam że kolejne "pandemie" powinny być równie skuteczne.  8)
Co w tym interesującego? Ja już mam profil społeczny rozpoznany. Najważniejsze żeby Giga-Shanghai i reszta giga produkowały. :wink: 8)

Jarek

Cytat: renia w 2022-05-07, 15:27:10
Już Niedzielski straszy jesienną pandemią. Chyba rywalizuje z Jackowskim.8)
Tutaj patol niemiecki straszy kilerer
waiantem .Kołochz zEuropa. Politycy na usługach agenty

RafałS

Gazu, ropy, itd. wystarczy dla tych co się zainstalowali po drugiej stronie usraelskiej kurtyny (międzymorza).

Blackend

Cytat: RafałS w 2022-05-07, 20:02:12
Co w tym interesującego? Ja już mam profil społeczny rozpoznany. Najważniejsze żeby Giga-Shanghai i reszta giga produkowały. :wink: 8)

Jest to ciekawe, bo jednak lud pisowski wbrew woli Naczelnika nie chciał się szczepić i postawił na swoim.  8)

RafałS

Niech i tak będzie. A skoro tak to chyba wszystko jasne.

admin

Wyjdzie przy najbliższych wyborach na Wiejską... :lol:

RafałS

Cytat: admin w 2022-05-08, 13:30:12
Wyjdzie przy najbliższych wyborach na Wiejską... :lol:
Ciekawe - ale czy stosowną ilość milionów ukrów sobie oszacowali do zadanego wyniku. :wink: