Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Może napiszę, aby nie było wątpliwości - statystycznie: jak nieszczepiony przyczyną zgonu jest covid,  jak zaszczepiony - to przyczyną zgonu jest wszystko inne tylko nie covid, dlatego "wychodzi", że "chroni".  To taka "elronowska statystyka" dla mas, aby chętnie i dobrowolnie się wyszczepiały.  8)

RafałS

admin

:lol:
Żydzi Żydom zgotowali ten los - jak zwykle!  8)

RafałS

Jarek

admin

A na początku gadali, że "szczepionka załatwi covid jak się stosowna ilość wyszczepi", a tu od lat pisałem, że przy dużej, sezonowej zmienności genetycznej wirusów typu grypa, covid - szczepienie pozbawione jest sensu, ale tyle tu na różne tematy napisałem, że nie mam sobie nic do zarzucenia, że coś "ukrywam".   8)

Blackend

renia

Suchy, bo trzeba oszczędzać... 8)

RafałS

Cytat: renia w 2022-10-02, 21:00:23
Suchy, bo trzeba oszczędzać... 8)
Dla konia chyba nie, prędzej przez morawieckiego (by ciam ciaram rockefeller co.) konstrukcję katastrofy gospodarczej. https://gotowanie.onet.pl/artykuly/piekarnia-konczy-dzialalnosc-po-50-latach-powod-jest-smutny/egsr7h1

RafałS

Gdy ropa dalej w dół. https://businessinsider.com.pl/gielda/surowce/profil?id=ropa_brent
Plan marnowieckiego de polin nie przewiduje takiego scenariusza.

admin

"Kryzys energetyczny" - to kolejne celowe działanie antyspołeczne.
Powinno się wymienić "elity" władzy i finansowe, ale na to nie ma szans, bo "dobrze jest".  :?
A teraz tak -  lepiej było stawiać po jednej elektrowni jądrowej w rok od 2015, czy rozdawać po pięćset+?
Oczywiście "na biedne dzieci", a nie jak tamci "co nic nie robili".  8)
Ale co mnie tam.  :lol:

renia

Cytat: admin w 2022-10-03, 07:59:56
"Kryzys energetyczny" - to kolejne celowe działanie antyspołeczne.
....................

Tak, stale się mamy bać i być posłuszni - a teraz oszczędzać energię... 8)
A co już przeżyliśmy? Kilka, albo kilkanaście, końców świata, dziurę ozonową, chorobę wściekłych krów, świńską grypę, ptasią grypę, covida z lockdownem, małpią ospę... :lol: Jeszcze głodem straszą i ociepleniem klimatu, ale i z tym sobie poradzimy... :lol: Sorry, za śmiech, ale inaczej już nie mogę...  8)

Blackend

Strach się dobrze sprzedaje w mediach i trzyma ludzi przed ekranem telewizora.
Wystraszone społeczeństwo też jest pożądane przez polityków.
Tak więc, wszystko się zgadza. ;)

renia

Ponoć Aborygeni nie mają telewizorów i nawet nie wiedzą ile ich ominęło "atrakcji"... :lol:

RafałS

Cytat: admin w 2022-10-03, 07:59:56
...
A teraz tak -  lepiej było stawiać po jednej elektrowni jądrowej w rok od 2015, czy rozdawać po pięćset+?
...
Oczywiście elektrownie, ale... bez wszechobecnego poliniarstwa, ciam ciaram, etc. w rejonie bo patrząc chociażby na ostatnie zabawy terrorystów (specjalistów od demokracji dla każdego) przy Nord Stream...

Zyon

Cytat: Blackend w 2022-10-03, 09:30:12
Strach się dobrze sprzedaje w mediach i trzyma ludzi przed ekranem telewizora.
Wystraszone społeczeństwo też jest pożądane przez polityków.
Tak więc, wszystko się zgadza. ;)
Oczywiscie, te teorie o mediach a wlasciwie "mainstream mediach" czyli mediach glownego nurtu, to juz bodajze w latach 80 mowily, ze sa to media od tego zeby przecietny obywatel nie myslal samodzielnie za wiele i nie szukal innych zrodel informacji. Dlatego robia to, do czego zostaly stworzone - klamia  :lol:
Work Buy Consume Die

Blackend

admin

Najgorsze są teraz te "internety"...  :(

RafałS

Oj tam, starszy człowiek niewiedział co plecie...  :wink: 8)
https://youtu.be/KwF5Y1oZrAw?t=151
Najważniejsze że Sachalin itd. tłoczy bez zakłóceń nadal dla rockefeller & co. 8)