Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Nadchodzi wybawca, i pewnie  też będzie chciał zarobić... 8)

Blackend

Cytat: renia w 2022-12-05, 08:03:06
Zaczyna się rozliczanie popandemiczne...   
Tylko, że rozliczają nie tych co trzeba... :?

http://zbigniew.martyka.eu/2022/12/04/rozprawa-dyscyplinarna-przed-sadem-lekarskim/

A to szujnia.  :?
Pilnują interesów bigfarmy, a przede wszystkim swoich.
Ciężko będzie mu wygrać z ponadnarodową zmową.
Chyba że trafi na jakiegoś sędziego, któremu zmarł ktoś bliski ze względu na nieprzyjęcie do szpitala.  8)

Jarek

W komunie kapus nie był  akceptowny, dzis kapusie wzorowi obywatrel szeryrfy porzadku... 8)

renia

Im ktoś głupiej mówi, tym lepiej dla niego... :lol:

Jarek

Madrzy sie ukrywaja, stracili nadzieje, a szarpac sie z patolami nie beda.  :lol:

renia

Z koniem się kopać nie warto... :lol:

Zyon

Cytat: renia w 2022-12-05, 08:03:06
Zaczyna się rozliczanie popandemiczne...   
Tylko, że rozliczają nie tych co trzeba... :?

http://zbigniew.martyka.eu/2022/12/04/rozprawa-dyscyplinarna-przed-sadem-lekarskim/
Oblakany pediatra bedzie oskarzal doktora nauk medycznych....chory kraj
Work Buy Consume Die

renia

admin

A to zależy od nastawienia "kolegów lekarzy" - "fakty" zaś ferują tylko jeden wyrok - dlatego w tym "procesie" przestępca sądzi...  :shock:  :lol:

Blackend

Coś internety ćwierkają, że kitajce z covida się wycofują.  :lol:
Poczekamy, zobaczymy czy to nie kolejny fejk.  8)

Jarek

Coś w tym musi być, bo w kneblolandzie chcą obowiązek noszenia knebli w komunikacji miejskiej znieść  8)

Jarek

Na moją słaba psychikę lekarstwo ponad wszystko

renia

Cytat: Blackend w 2022-12-06, 12:28:32

Też do mnie takie słuchy doszły... 8) :lol: Może faktycznie ich rząd się demonstracji przestraszył, albo kogoś innego... 8) Ale ja nie rozumiem tego, co to jest za sens w niepozwalaniu ludziom pracować i niszczeniu gospodarki...O co w tym chodzi... :roll: Czy to jest testowanie ludzi, eksperyment na ile mogą inwigilować... :roll: Pewnie chcą zrobić rok 1984... :lol: :twisted:

renia

Cytat: Jarek w 2022-12-06, 12:46:52
Coś w tym musi być, bo w kneblolandzie chcą obowiązek noszenia knebli w komunikacji miejskiej znieść  8)

To może obowiązkowe burki dla wszystkich wprowadzą... 8) :lol:

Jarek

Tutaj ws,ystko możliwe Doświadczalnia GmbH

Jarek

Cytat: renia w 2022-12-06, 13:25:33
Cytat: Blackend w 2022-12-06, 12:28:32
Według mnie wkraczamy w nowa fazę niewolnictwa

Też do mnie takie słuchy doszły... 8) :lol: Może faktycznie ich rząd się demonstracji przestraszył, albo kogoś innego... 8) Ale ja nie rozumiem tego, co to jest za sens w niepozwalaniu ludziom pracować i niszczeniu gospodarki...O co w tym chodzi... :roll: Czy to jest testowanie ludzi, eksperyment na ile mogą inwigilować... :roll: Pewnie chcą zrobić rok 1984... :lol: :twisted:

Jarek

Według mnie wkraczamy w nowa fazę niewolnictwa Jakby co odróżniam co to jest czarnowidztwo... :lol:

renia

Tak, to jest forma niewolnictwa, ale pożyjemy zobaczymy...  :roll: Co nam zostało, tylko pośmiać się z głupoty... :lol:

Jarek

Symbol niewolnictwa niemiecki knebel przeraża mnie. Bo pełna akceptacja społeczna kiedy tylko zapragną

RafałS

Tak że tak... Jedne pokolenia dorabiają, budują, uczłowieczają. Drugim dzięki temu żyje się łatwiej, lepiej i generalnie w noskach mają. Poliniarz byle fałsz podrzuci to załapią. Jak i dorobek pierwszych na byle żyda zrzekną się. Misie-Ptysie.