Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Najnowsza historia Polski

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-05-21, 21:28:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Ale u Putina mogą taniej kupić przecież. ;)

Jarek

I nam po wyżej cenie sprzedawać Tak będzie z prądem Nie mój problem, bo i tak w tym psychiatryku nie będę uczestniczył... :lol:

Blackend

Ooo, zmiana destynacji? ;)

admin

:lol:
Zależy od design'u... ;)

Blackend

Żadnego wiatraka w okolicy. ;)

Jarek

Cytat: Blackend w 2024-03-12, 12:00:34
Ooo, zmiana destynacji? ;)
Jaka zmiana ? Jak robiłem kampera było już postanowione

Jarek

Cytat: admin w 2024-03-12, 12:09:21
Zależy od design'u... ;)
Od całkiem innych czynikow

Jarek

Cytat: Blackend w 2024-03-12, 12:15:14
Żadnego wiatraka w okolicy. ;)
I żadnego idioty popierającego zielon ład

admin

Też bym tak chciał... ;)

Jarek

Oby  z żetonu euro nie zrobili cyfrowego bo elektoniczna kartka na żywność w zamożnych krajach z waluta,  nie będzie miała zadnej  wartości

Blackend

Za to cyfrowy bitcoin osiąga kosmiczne wartości, za chwilę 100k dolców będzie kosztował.  :shock:  :lol:

Blackend

Niewidzialna ręka fiskusa każdego dosięgnie. ;)

Jarek

Cytat: Blackend w 2024-03-12, 15:28:43
Za to cyfrowy bitcoin osiąga kosmiczne wartości, za chwilę 100k dolców będzie kosztował.  :shock:  :lol:
Plebsu nie  stac na zakup obligacji milarderow w postaci bitcoina Indie nowa dolina krzemowa, dlatego  sie kreci interes:lol:
Dlla plebsu cyfrowe euro oparte bedzie  na ilosci  sladu weglowego i danych. Z taka kartka elektroniczna sklepowa  na  Białorusi mnie  wysmieje. :lol: No ale im  chodzi o wartosc  konsumpcyjna produkowanaego syfu na Ukrainie i nie tylko Zwiekszy sie zapotzrbowanie, po przez przerabianie...

Jarek

Cytat: Blackend w 2024-03-12, 15:32:48
Niewidzialna ręka fiskusa każdego dosięgnie. ;)
Dlatego w 2015 zakonczyłem działalnosc jako prywaciarz.  :lol:
Prowadzenie firmy przestało byc dla mnie  logiczne, to raz, a dwa, lubie zyc, a nie poswiecac zycie w imie  firmy ...  :wink:

admin

A bo pis wprowadził "polski zad" i się jednoosobowi posypali niestety... ;)

Jarek

Panie Adminie, 5 osob zatrudniałem przez 12lat :lol: Ale i tak to było za Tuska, wiec jego wina - biedny Tusk :lol:

admin

:?
Jasne, to wina Tuska jak nic! ;)