Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Najnowsza historia Polski

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-05-21, 21:28:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Tak jest, bo tak działa kasta polityczna.  8)
Do kasty politycznej należą: Tusk, Kaczyński (...) Bosak, Mentzen, a na szczeblu gminnym kol. tow. partyjny wójt, ale czy to powód żeby jojczyć o tym jak wszystkie te chijeny żyją z podatnika?  :lol:
Tak jest i tak będzie niezależnie od jojczenia.  8)

Jarek

To trzeba sprawdzić ,  czy będą należeć do kasty, wpada każdemu dać szansę Jeszcze nikt nie był  z konfy premierem ...
Wszystko wiemy o Tusku i Kaczyńskim ale nic o Bosaku i Menzenie, to na podstawie czego krytykować, jak danych nie ma...  :lol:

admin

Na podstawie Lepera, on też "nigdy nie rządził", a jak zaczął rządzić, to się okazało, że się nie nadaje. ;)

Jarek

Na podstawie Lepera to można się lepiej  w język ugryźć, jak się z duzo wie Ja osobiście bym chciał sprawdzić Menzena jeśli chodzi o uproszczą formę podatków   Napisał to wszystko w kampani, i dał temat pod dyskusje Ta uproszczona forma podatku obowiazuje w Estoni - Menzen uprościł to jeszcze  lepiej na korzysc podatnika.Dla Unii też napisał specjalne rozliczenie , takie żeby zrozumieli  :lol:Jest pewny tego co mowi jeśli chodzi o finanse,  potrafi to,  i nie jest  na garnuszku wyplata poselska :lol: Umysł ścisły wrzucać do tego samego  wora Tusk Kaczynski?

RafałS

Cytat: admin w 2024-06-26, 18:32:59
...Tusk, Kaczyński (...) Bosak, Mentzen, a na szczeblu gminnym kol. tow. partyjny wójt, ale czy to powód żeby jojczyć...
Narobili tego poliniarstwa pod amerolstwem. Akwizytorów też nie zabraknie... 8)

Jarek

Jarek

https://youtube.com/shorts/v6in8OwgPYw?si=P4ZomOd8-HlVEhfc
Do czego to dochodzi - niemicka zbrodnia na Polakach to stare stereotypy - teraz juz nicht trendy kmiocie Polaku. Mamy prawo porownywac z tamtym czasem w taich i podobnych sytuacjach, bo to nie my napadalismy na nich, i to nie my ich mordowalismy Jak pieknie sukcesywnie wymazje sie niewygodna historie... Podrzucimy im 4 tys migrantow, - zobaczymy jak Tusk bedzie  sie na dywaniku łumaczył ... 8)

renia

Jak to Niemcy... :lol: 8) Ja uważam, że te państwa, które miały (albo nadal mają) kolonie, niech się o swoich "ziomków" martwią i troszczą. Zapraszali, a teraz podrzucają innym, zachowują się jak kukułka ze swoimi jajkami... :lol:

admin

:lol: :lol: :lol:
Zakompleksiały przydupas pisowski siejący nienawiść do German.  8)
Normalnie kompleks Niemca u Polek przechodzi w psychopatię....  :lol: :lol: :lol:

RafałS

Amerolstwo & poliniarstwo niżej przebiera środkami w krzewieniu "ruski agent! niemiecki agent!".  8)

admin

:lol:
Napisałbym coś więcej, ale nie chcę drażnić, bo po co?  8)

Jarek

Cytat: admin w 2024-06-27, 08:31:44
Normalnie kompleks Niemca u Polek przechodzi w psychopatię....  :lol: :lol: :lol:
A może Niemcy są już ak święte krowy na które nic złego nie można powiedzieć A może matka Urszula królowa Unii poruszs tak serca,  że Polak będzie walczył przeciwko Polakowi w interesie Niemiec  Kto tutaj manipuluje społeczeństwem, narzucajac dyrektywy kto nie przestrzega granic, i kto chce zmienić niewygodna  historie , Kaczynski?
A jaki naród w Niemczech jest uważany za największych zlodzieji? Zakompleksieni po uszy - cały czas im auta Polacy kradną W pracy jak coś zginie - Polak zakosił, zart który leczy ich kompleksy Dlateg zawsze powtarzam każdemu niemcowi który przekracza moja czerwona linie - lepiej kraść auta niż gazować matki z dziećmi I wszystko w tym temacie

Jarek

Cytat: admin w 2024-06-27, 09:54:54
Za późno...
Bo wizerunk Polaka jako zlodzieja wykreowały nam niemieckie media,  i tak zostało

RafałS

Cytat: admin w 2024-06-27, 09:54:54
By chociaż czasem zmienili styl bo nudne-przewidywalne  :-\ . No ale po co gdy działa na polki i polaki. :mrgreen:

Jarek

Zakompleksiony naród niemiecki 30 lat owtarza jedno i to samo, ich to śmieszy do dziś  bo się leczą  z kompleksow Heute auto gestohlen morgem in Polen
A wiecie co podają u wujka Liczba kradzionych aut spadła
A wiecie kiedy Niemcy będą akceptować  Polaków? Jak im w ARD powiedzą że zmieniliśmy się przez ostatnie 30 lat i jesteśmy teraz świadomym narodem jak Niemcy  drodzy rodacy...Pięknie nawijają makaron na uszy naiwnym polaczkom

Jarek

Z w ogóle to świetny pomysł się mi w głowie narodził Bo u nas jak coś zginie, to się mówi- nie szukaj jutro w Polsce będzie do kupienia   :lol:
Jak będzie jakiś smród, będę tez zartowal -  znowu nasisci gazuja Nasisci,  nie Niemcy, kultura  obowiązuje...  :lol:

Zyon

Cytat: Jarek w 2024-06-27, 10:01:49
Cytat: admin w 2024-06-27, 08:31:44
A może Niemcy są już ak święte krowy na które nic złego nie można powiedzieć A może matka Urszula królowa Unii poruszs tak serca,  że Polak będzie walczył przeciwko Polakowi w interesie Niemiec  Kto tutaj manipuluje społeczeństwem, narzucajac dyrektywy kto nie przestrzega granic, i kto chce zmienić niewygodna  historie , Kaczynski?
A jaki naród w Niemczech jest uważany za największych zlodzieji? Zakompleksieni po uszy - cały czas im auta Polacy kradną W pracy jak coś zginie - Polak zakosił, zart który leczy ich kompleksy Dlateg zawsze powtarzam każdemu niemcowi który przekracza moja czerwona linie - lepiej kraść auta niż gazować matki z dziećmi I wszystko w tym temacie
Churchill powiedzial, ze Niemcy nalezy co 50 lat profilkatycznie bombardowac...........i mial racje  8)
Work Buy Consume Die

Jarek

saymon9

Cytat: Jarek w 2024-06-26, 18:47:20
To trzeba sprawdzić ,  czy będą należeć do kasty, wpada każdemu dać szansę Jeszcze nikt nie był  z konfy premierem ...
Wszystko wiemy o Tusku i Kaczyńskim ale nic o Bosaku i Menzenie, to na podstawie czego krytykować, jak danych nie ma...  :lol:

Jeżeli mnie pamięć nie myli, to Bosak był za pierwszych rządów pisu szefem Młodzieży Wszechpolskiej. Można powiedzieć, że nawet trochę rządził :P Co do Mentzena, to człowiek, który żyje z tego, że prawo podatkowe jest zawiłe, nie będzie chciał go uprościć. Wie, że może sobie pozwolić na takie gadanie, bo to obietnica, która nie zostanie zrealizowana. Elektoratu natomiast przybywa. Jeśli chodzi o samą partię, to moim zdaniem zupełnie zbłaźnili się nie głosując przeciwko ustawie o obronie ojczyzny. Jednocześnie próbują wybić się na jej komentowaniu w negatywny sposób. Pamiętam również głosowanie odnośnie przyznania koncesji na wydobycie chyba dla KGHMu lub firmy z zagranicy. No i znowu konfederaci nie przyjęli stanowisko dbającego o polskie interesy. Żaden z nich nie chciał komentować głosowania. Ciekawe... Mamy również wybryk Grzegorza, który nas kosztował sporo wizerunkowo i dzięki niemu w mediach nie były komentowane faktycznie ważne informacje, tylko wszędzie ta gaśnica... W sejmie urządzają sobie to święto od wielu lat, czemu akurat teraz?
Ja bym bardzo chciał, żeby wiele z ich postulatów weszło w życie. Niestety, rzeczywistość wygląda tak, że jak i u wszystkich to hasła bez pokrycia. A i żeby nie wszczynać żadnych potencjalnych wojen - żadnych poglądów (sympatii) politycznych nie mam. Czekam najpierw na to, aż polityk będzie prawnie zobowiązany do wypełnienia swoich obietnic wyborczych. Wtedy nawet chętnie nawet pójdę i zagłosuję. W przeciwnym wypadku po co? I tak jesteśmy rozgrywani tak jak mamy być, bez względu na to jaka obecnie partia rządzi ;)